draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Samsung galaxy s3 . Imam 2 ista pa mi je jedan visak . Boja je tamno plava i bukvalno je nov . Izvadio sam ga iz kutije i probao jedno manje od mesec dana . Namerno sam ga probao jer je u garanciji pa sam mislio bolje odmah da probam da li je sve u redu . Poseduje fiskalni isecak i cena je na njemu 62000 Realnu cenu za taj tel neznam tako da ponude mozete ovde na pp . A mogo bi neko i da stavi cenu koliko kosta u prodavnicama . Tj. na crno ili belo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Po radnjama je verzija od 16GB oko 620 do 640€ Verizja od 32Gb se teze nalazi po radnjama. Ako pogledas oglase gde ljudi uzmu telefon uz paket od operatera i odmah ga prodaju, onda cena za verziju od 16Gb staru jedan dan cena krece od 350€, a za verziju od 32Gb staru jedan dan cena je od 380€ pa na vise. http://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja sam svoj drugi s 3 uzeo pre neki dan za 380 e,nov sa dve god.garancije.eto da znas koliko se krece cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to sa cenama OK . Ali imao sam dosta loseg iskustva kad odem i kupim u prodavnici tel od 500 evra . Naravno iskesiram evre ko budala bez fiskalnog a on mi napise na nekom pipircetu da imam 2 godine garancije . Kad se posle desi nesto sa telefonom tako se pretvaraju kao budale i da nemaju nikakve veze sa garancijom . Tj. kao nije do njih i to ne podleze garanciji . Idi begaj bre nikad vise . Samo fiskalni . Jer i sam drzim prodavnicu pa znam sta moze neko da mi napravi ako hoce preko inspekcije i suda . Naravno 90 % ljudi je presrecno jer su cene u takvim prodavnicama povolje i kupuju tamo . A verovatno im se i ne desava to sto se meni desi jer mi se uvek nesto desi . Svako ima svoje misljnje i svako ide kroz zivot kako misli da treba . Ali dok je nasa zemlja jos ovakva i podrzava takve poslove a nas posle dodje i kaznjava ja cu da kupujem mobilne sa fiskalnim pa bilo to i 100 evra skuplje . Eto to je moje misljenje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma . Zvacu sutra drugara koji radi sa telefonima tj. drzi prodavnicu . Ali ne verujem da bi ga dao ispod 400 evra . Ipak nesto sto kosta 62000 za mesec dana da dam za 40000 bas i nebi . Toliko neko ne zaradi koliko ja trebam da izgubim za mesec dana . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta vredi garancija i fiskalni...pa bili oni cak i od strane ovlastenog servisera izdani? Ne znaci ama bas nista. I tu rade ili dunsteri ili su bezobrazni do bola pa na svaki nacin gledaju da izbegnu svoje obaveze prema kupcu. Sta god da se kupuje kod nas, prvo se prekrstis, pomolis pa ako te usere da kupis dobro, pevas. Inace si hebo jeza u ledja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas tako . Moglo je do pre nekog vremena da se zeza sa tim stvarima ali sad vec pitenje . Slobodno odnesi nekom inspektoru fiskalni i to da nece da ti rese problem za koji su oni nadlezni ima covek da se pokida da bi odrao nekog . Kao da dobijaju cin koliko se trude . Ne daj boze da ti se nesto desi ali pokusaj pa ces videti . Budi malo uporan i isteraj do kraja . Naravno zavisi sta i koliko vredi . Evo jednog mog primera . Kupim u prodavnici tj.poznata u Srbiji 4 Michelin gume . Platio sam ih ohoho jer su bile 15 neka specificna dimenzija . Namontiram na auto i auto ce da se razvali . Znaci toliko su defektne da ubijaju . Posaljem ih na reklamaciju i zezali me mesec dana i dodje resenje da je samo jedna kao fals . Alde opet namontiramo jer mozda je i bila jedna ko zna ali kad ih stavis na masinu skacu ko blesave . Tigar je zakon za njih . Naljutim se posaljem opet i oni isto odgovore . Zovnem lika tj.prijatelja ispektora koji je za to nadlezan i vidi cuda . Cak mi i novac vratise . A kad ja do tamo ispado najveci kreten . Po njihovom to su MICHELIN i ne mogu da budu lose . Druze , drzim prodavnicu i znam kolika je kazna sa takvim zajebancijama da ne vredi vise da se covek igra sa tim . BOlje mu vrati novac jer prodaces ga drugom ili za pola para . Sta mislis da su oni baciji te gume . Ma jok prodali ih drugome sigurno . Jadan taj ako se ne buni jer su pojedinci toliko iskvareni da to rade bez trunke savesti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ja sam svoj drugi s 3 uzeo pre neki dan za 380 e,nov sa dve god.garancije.eto da znas koliko se krece cena Jel mozes da mi kažeš gde si kupio S3 za 380€ sa dve godine garancije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno je kupio sa garancijom na rec tj.papircetom . Kao i moj drug sto je kupio u Nisu isto neki Samsung ne znam model . I pitam ga sada sta ako ti se nesto desi . On kaze ce da ga reklamira . Pa kako da ga reklamira kad ode tamo onaj ce da kaze nisi ni kupio kod mene . U inspekciju ne mozes nemas dokaza da si ga tamo kupio jer svi rade na crno . Da ga bijes idi begaj ko zna ko stoji iza njega . Ne znam sta da kazem ali ja sam se nekoliko puta opeko i ne igram se sa tim . Bolje da imam nesto pa ako budem imao problema sa telefonom nek ima i on problema ako necce to da resi . I ako mi ne resi bar ce da ga maltretiraju do 100 i nazad . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 21, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma . Zvacu sutra drugara koji radi sa telefonima tj. drzi prodavnicu . Ali ne verujem da bi ga dao ispod 400 evra . Ipak nesto sto kosta 62000 za mesec dana da dam za 40000 bas i nebi . Toliko neko ne zaradi koliko ja trebam da izgubim za mesec dana . Mozes ti da ga cenis koliko god hoces, ali znaj da svakim danom gubis sve vise, pogotovu sad kad je najavljen izlazak S4, bice masa S3 po oglasima i pasce im nenormalno cena. Inace taj telefon si koristio mesec dana, tako da nije nista manje polovan nego onaj sto se koristio 3 meseca. Sledeci put kad budes kupovao a ne budes zeleo da gubis pare, kupi Iphone a ne samsung. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Po aktuelnoj ceni sutra mogu da kupim S III - 16 GB - Sapphire Black / pebble blue / marble white za 374,14 eur sa 2 god. garancijom za celu geografsku Evropu inkl. Tursku, ako ćemo u detalje Što sam i uradio pre nedelju dana Mada mi se telefon, iskreno, nešto posebno i ne sviđa................koristim nokiju od kad znam za sebe tako da je samsung dobila lepša polovina. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Mart 21, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ni fiskalni račun ni garancija ti ne vrede mnogo kad su serviseri u pitanju. Prošle godine reklamiram Samsung telefon koji sam uzeo preko Telenora uz račun, brljavio nešto softverski. Imam dobrog drugara koji ima servis za mobilne i ne naplaćuje mi popravku pa rekoh da ga ne cimam kad imam garanciju. Odnesem u Telenor poslovnicu predam im telefon i kažu javljamo vam čim nam servis javi šta je u pitanju. Telefon stoji skoro 40 dana i ja odem kod njih da vidim šta je u pitanju, sreća to mi je bio rezervni telefon. Oni zovu servis da provere šta se dešava i dobijaju odgovor da je telefon poliven nekom tečnošću i da sam izgubio garanciju i da ako hoću mogu da mi poprave ali da moram da platim, mislim da su mi tražili oko 5K dinara. Nisam bio 100% siguran da nije zaliven nekom tečnošću jer imam decu u kući pa rekoh možda je neko i nešto prosuo postolu pa se pravio blesav da ne vičem na njih. Ja normalno kažem da mi dostave telefon i da ću ga ja sam popraviti. Posle 3-4 dana me zovu iz poslovnice da podignem telefon i tu mi saopštavaju da mi garancija ne važi više. Odnosim telefon kod drugara koji ga otvara i konstatuje da telefon NIJE NI OTVOREN A KAMOLI DA IMA TRAGOVA TEČNOSTI U NJEMU. Toliko o tome koliko mi je pomogla garancija. Verovatno da postoji neka šema da se ja ganjam sa njima i dokazujem da su me prevarili ali ne vredi to mog vremena i živaca. Drugar sredio telefon i evo radi i dan danas bez greške. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, to sto si ti otisao u radnju i platio S3 62000 din. apsolutno nikoga ne zanima kad mu prodajes telefon. Realna cena za nov na oglasima je 370-400, a drastican pad se ocekuje pocetkom aprila kad S4 dodje do nas ( kome, uzgred budi receno, uopste nece biti astronomska cena kao sto je npr. bio slucaj kod iP 4s/5, Lumia 920, i sl. ), tako da, kao sto je neko vec i pomenuo, svakim danom gubis sve vise. A garancija u Srbiji u 95% slucajeva menja toalet papir ( zato je pozeljno da je ona veca, na 2 A4 strane ). To sto si ti ostvario pravo na reklamaciju u pogledu tih guma uglavnom se oslanjalo na cinjenicu, citiram: "Zovnem lika tj.prijatelja ispektora koji je za to nadlezan...". A ko nema nikog - onda nista. Prodavci i serviseri ce uciniti sve da svale krivicu na kupca tj. korisnika aparata. I sam sam pre trgovao mobilnim telefonima, i novim i polovnim, pa ti pricam iz iskustva. Konkretno u Telenoru su decku osporili pravo na reklamaciju i ukinuli mu garanciju zato sto je priznao da je prebacivao fajlove preko Bluetooth-a i onda su ga nabedili da je tim putem i prebacio u telefon neki virus koji je ostetio i hardver i softver. I tu se prica zavrsava, ne mozes im ama bas nista. Jednostavno su prejaki u svakom pogledu. Nemoj da mislis da ti ovo pricam kako bi ubio cenu, nisam potencijalni kupac, a i oglasi su puni Galaxy S3, pogotovu od kada je prezentovana "cetvorka". Jednostavno i kad sam nesto prodajem volim da vrednost te stvari objektivno procenim, a ne da prodajem i pola srca uz nju. Telefone koje sam svojevremeno ( i ne tako davno ) placao po 500-600-700e sada nalazim po oglasima u odlicnom stanju za stotinak evropljana. To je tehnicka roba i brzo biva "pregazena" u ovom potrosackom svetu i eri nesrazmernog i prebrzog tehnoloskog napretka, pa tako i cena strmoglavo pada. Ja da prodajem konkretno taj telefon, stavio bi cenu od 400e, ali ne fixnu, pa bi ga iskreno dao i za 350 ako neko izvadi lovu na Sunce. Bukvalno su dani u pitanju dok cena ne bude naglo pala ( cene skupljih telefona padaju redje, ali osetnije ), a onda ce i tih 350 biti pojam, jer vecina nece zeleti stari model kad je dosao novi, pogotovu ne po toj ceni. Pozdrav i srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 350e platio pre 6 dana NOV u full paketu sa 2god garancije.Ja prvi odlepio kutiju i upalio telefon. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...