Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600R

Recommended Posts

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Ma zvao sam Beru, medjutim nisam stigao da proverim, pre nego sto krene, dal je standard ili neka specijala.... ako se ne snadjem i ne nabavim kod nas, verovatno cu da narucim preko njega, kad bude isao sledeci put (posto i on narucuje unapred).

Aco, hvala ti kao bratu :care: , javicu ti se, ako se ne snadjem :takoje: .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Standard je 99,98 cini mi se, ili tako neka cudna mera :) bar za dominatora . Znaci beru da zovem... treba i meni :)

Poručio za 50 eura, preko drugara..nemam pojma odakle. Ako ne nadješ jeftinije, javi da poručim i tebi komplet 0takoje.gif.

Stigli mi i retrovizori...još samo stop svetlo da rešim...al malo bolje od Kvariše 1lol.gif1lol.gif

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

A sta ce coveku stop svetlo kad Kvarisa ionako nikad ne koci, vec samo zaglavi rucicu za gas?

Dobro mozda nekad stane da konsultuje kartu/GPS...

A sta ce coveku stop svetlo kad Kvarisa ionako nikad ne koci, vec samo zaglavi rucicu za gas?

Dobro mozda nekad stane da konsultuje kartu/GPS...

Ma nije to zbog njega, nego je zajebano da ga pratiš u gluvo doba noći po Albaniji...ne znaš u koju stranu ide krivina

iako je on ispred tebe 1lol.gif1lol.gif

Poenta je da krpi tu štopaljku od kako sam prvi put video taj motor...nadam se da ću ja bolje proći 0takoje.gif....samo da nadjem stop lampu..

Stigle i karike...sace ga nakarikiramo :lol: ...pa onda sklapanje pa proba , uz sve to fotkanje i slikanje i na kraju prezentacija visemesecnog muchenja :hej: .

Ej stvarno , ako neko ima stop lampu ..da moze da stane na ovaj "horizontalni" zadnji branik , rado cu da je otkupim. :takoje:

ŽIV JE !!!!!!

Znaci ovo je čuuuuuudo - luuuuuuuudo od motora 1moto3.gif1moto3.gif sreća, sreća, radost 1lol.gif1lol.gif1lol.gif ovaj kraći prenos 1ups.gif1lud.gif

Krpim plastike , malo estetike i odo u off

Zvuk na džezvi je takav , da niko ne sme da se usudi da ga provoza...aps mu je zagarantovan

• Podržavam 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Danas posle posla cu da ga palim , od 15 do 17 h ..."komsije ce da me biju , zbog preglasnog rock & rolla" ...:lol:

Snimicu, ovo mora da cujete.

Hvala Popsy...gledah vec na Kupujem prodajem i taj prvi..za kruzere je najblizi onom sto mi treba.........

Ono sto hebe nase koke je to, sto je zadnji blatobran skoro horizontalan, pa stopka mora da bude lezeca :neznam:

Ovako nesto

!B(-!+CQ!mk~$(KGrHgoH-EUEjlLl0EpmBKfD9uWvRw~~_35.jpg

Taman dadoh bocne plastike da se farbaju ..kad izlete svecica iz navoja...a navoja kao da nema...fuck....... samo mi je jos to falilo

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Nije to drama,ok majstor,hellcoil,par eura trosak i to je to. Gurnes krpu unutra,narezes veci navoj uvrtis hellcoil lagano usisas shpon,pokupis pincetom vece parcice i izvuces krpu . Mirna ruka i malcice srece i to je to!

Brate, hvala na savetu, nisam znao kako se to resava....verovatno cu tako i da uradim....nego jedva docekah da ga provozam....kad ono...sve u curac

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Ako si u mogucnosti da skines glavu pa da to uradis jos bolje. Ako te mrzi,nemas dihtung,ili nesto trece onda onako kako sam ti napisao. Prvo u rupu od svecice gurnes cistu suvu krpu. Lagano prerezes na malo vecu meru,vodi racuna da ne iskrivis ureznicu vec da bude u originalnom pravcu. Lagano izvadis spon usisivacem da nesto ne upadne,ubacis hellcoil, navrnes svecicu,kupis mi kilo jagnjetine,kilo prasetine,malo paradajza neka lepinjica,jedno malo pivo,probas da vidis kako je ispalo, i onda zajedno napadnemo 2kg pragnjetine! Nije to veliki problem,pogotovo ako skines glavu. Bolje sad da izleti nego negde u sumi!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja