Andreja 1330 Napisano Maj 7, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi broj zuba, ovaj verovatno ima manje što znači da ćeš imati duži prenos ukoliko prednji lančanik bude imao isti broj zuba kao stari. Bitno da se gađaju rupe i korak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo i sve ostalo...dihtunzi, pogonski lanac, sva 4 ventila.... idemo na obradu glave ...pa stelovanje ventila.... fotkam pa postavljam.... ce vidimo na sta ce gi napravimo, ima da lici ni na sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6130 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stiže li za Kepijadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Stiže li za Kepijadu? Trudim se druze svim silama...nego su mi delovi malo okasnili, cak sam i prikolicu za prevoz motora sredio... da ne moram hondu da registrujem.... danas nosim glavu na obradu ...nadam se da cu sledece nedelje da spakujem masinu....ali sve mi se vise smesi moja STara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stiže li za Kepijadu? Trudim se druze svim silama...nego su mi delovi malo okasnili, cak sam i prikolicu za prevoz motora sredio... da ne moram hondu da registrujem.... danas nosim glavu na obradu ...nadam se da cu sledece nedelje da spakujem masinu....ali sve mi se vise smesi moja STara Ponesi ti i Hondu pa ce u Vardi da se sklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 17, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo napraviti tech-štand u prirodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 17, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kakve novitete od 15-20 godina starosti ćemo da vozimo u Kotlini, ne sumnjam da će biti i tech-štanda i bez ove XL-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sklapanje u toku.....pomozi Boze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan El ziv frankenstajn?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan El ziv frankenstajn?! Zaboravio sam svećicu da kupim.....budala.... sačekaće posle Kotline svečano puštanje u rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan E jeba ga... Ajde srecan put i srecno paljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Upalio...probudio sam pola grada i okolna sela sa ovom džezvom za kafu umesto auspuha ...nego malko mi više dimio za moj ukus...zamenio bih karike.... aj pomoć prijatelja, gde ima karika da se kupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jun 4, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bera, Sale Trstenik, sajt motodelovi, Gabor, pa biraj Sta si uopste sklapao ako nisi menjao karike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam zatezao ništa, al stvarno mi je sve sem ventila i opruge španera izgledalo OK... gledaj, može da se vozi i više ne purnja toliko kao u početku...al neću da rizikujem da moram da nosam ulje sa sobom ko Jager i da me više košta ulje nego gorivo po vožnji. Beru sam zvao..traži mi specijalu moram da vidim, Sale Trstenik - jel ima neki kontakt, gde da tražim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6130 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Polako, brate. Motor nije dugo radio. Provozaj ga prvo stotinjak dvesta kilometara, da "legne", pa proveri ulje. Onda vidi da li purnja. Ništa ne može da troši ulje k'o Jagerova Paprika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Jun 8, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je mera ako nije tajna, imam ja jedan komplet karika koje su jedva dimile a ja ipak ugurao nove. Najpovoljnija varijanta ti je da uzmeš u inostranstvu originalne , samo da ima ko da ti pošalje ( meni nije hteo prodavac da šalje iz Nemačke za Srbiju , nego je slao mojoj prijateljici pa onda ona meni poštom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Karike su za 100-tku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Jun 9, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Karike su za 100-tku.... Pa to i imam, Dominator je 100-ka , ravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jun 10, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Karike se ne menjaju za polovne, nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 10, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Em je zajebancija otvoriti sve i promeniti, em što su nove oko 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Jun 10, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve znam, i ja isto to praktikujem ALI ako je čoveku frka onda cilj opravdava sredstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 10, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne snalazim se baš najbolje.... koliko druže tražiš za te karike? Probao bih , da ih napasujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 11, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi seljak.. i ne štedi na karikama jer ćeš opet otvarati agregat.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne stedim..hocu da kupim...gde? Sve sam zvao...sta treba, da saljem klip u Madjarsku? Covek ima 100-ku, i platio bih da imam rezervnu varijantu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jun 11, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno te karike narucio preko Bere, 60e su bile. Stare cuvam jos uvek, ako hoces saljem ti ih dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...