triton 230 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Dihtunge po uzorku proizvodi i firma Zaptivač iz Bačkog Jarka.Ja sm ih koristio mnogo puta,bez problema.Neki put se desilo da ima netačnosti u obliku,ali su bez reči napravili drugi.Imam ovde neki broj 021847513 a možeš pogledati i na www.zaptivac.com Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Imas i klingera u Smed. Palanci ovde kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imas i klingera u Smed. Palanci ovde kod mene Pa to mi je u komšiluku .....kako da nadjem tog klingera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Klingerit ti je samo sa zaptivanje dekla ili eventualno zaptivanje spoja cilindra i bloka motora ! Dihtung glave radis ili kupujes i mora da ima metalni prsten pored debelog klingerita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan klinger mu je nadimak .Inace radi svakojake dihtunge pa i dihtunge glave.Sad cu da ti nadjem tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan 063263260 Dragan Lazic.Obavezno pitaj za cenu jer ume da se pavi lud i da nabija neke cene ponekad.Javi se ako budes dolazio 062424816 Goran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6130 Napisano April 6, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam uspeo da nadjem broj ovog iz Mladenovca. Ali, tražim i dalje! Ove ventile i celu glavu sam ti napisao kome da pošalješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gore su iskrivljeni ventili..a španer, pokidan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan N fotki se nevidi šta je sa španerom? jel pukla opruga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 7, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno naruci lanac bregaste, kod tog motora se menja na 20.000 km, taj koji je na motoru je sigurno istegljen. Da sam na tvom mestu promenio bi i karike kad ga vec otvaram, nisu skupe (60e original Honda) i onda si miran duze vreme. Imao sam dosta delova za taj motor (sve sto ti treba), ali sam isprodavao prosle godine. Ostali su samo srafovi koji stezu cilindar, pa ako ti zatreba, cekaju te Kad budes stezao glavu, obavezno kilo kljucem, lako oblajznu navoji, a stezu se na malu kilazu (2 kg ako se dobro secam) ili bez kilo kljuca, al' osecajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan N fotki se nevidi šta je sa španerom? jel pukla opruga? Ne vidi se lepo , al nedostaje vrh na samom španeru..jedno 5 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno naruci lanac bregaste, kod tog motora se menja na 20.000 km, taj koji je na motoru je sigurno istegljen. Da sam na tvom mestu promenio bi i karike kad ga vec otvaram, nisu skupe (60e original Honda) i onda si miran duze vreme. Imao sam dosta delova za taj motor (sve sto ti treba), ali sam isprodavao prosle godine. Ostali su samo srafovi koji stezu cilindar, pa ako ti zatreba, cekaju te Kad budes stezao glavu, obavezno kilo kljucem, lako oblajznu navoji, a stezu se na malu kilazu (2 kg ako se dobro secam) ili bez kilo kljuca, al' osecajno Hvala Aco...potrudiću se da zamenim sve što mogu da priuštim u ovom trenutku, i ako nije neophodno, a radi se o potrošnim delovima. Upravo sam slikao i ostatak motora koji ću da radim (bogu hvala na mojoj STeneri ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Krenuvši od izduva koji je prethodni vlasnik maznuo jadnom Spajdermanu...pa ostalo ..obrtaljka, žmigavci, nosač rezervoara, gripovi, lanac , lančanici.... ima tu posla....mada sam većinu već iz hobija odradio, za sada mi je agregat ipak prioritet <br style="font-size: 9pt;"> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Evo našao sam na brzinu par komada,mislim da tvom ništa ne fali? Uporedi fotke. Tu može biti oštećena osovina,pa proklizava jednosmerni ležaj. Ako te baš ne svrbe pare,treba probušiti na glavi,iza španera rupu,i u njoj navoj m 6 tako da šraf upire u unutrašnji deo kifle na španeru,i rešio si ga za sva vremena! Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja.....hvala Inače ne svrbi...imam hroničnu upalu butina od promaje u praznim džepovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sm i menjao mnogo puta muterijama,a stare ne bacam,zlu ne trebalo,i uvek sam razmišljo o toj prepravci,ali nije izvodljivo dok se ne skine glava,ako budeš to radio,slikaj i zapiši mere! Montaža opruge me je dosta mučila dok nisam video ovaj fazon na you tube,evo linka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 7, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican fazon, steta sto nisam gledao ovaj snimak pre 2 godine, nego sam se mucio sa postavljanjem spanera.Obavezno naruci original filter za vazduh i naulji ga, meni se motor stalno gasio i zezao dok nisam provalio da je filter vazduha neki budzen. Kad sam stavio original, vise mi nije zezao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 7, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, Motor baš, baš jako pohaban... Da ne koristim pogrdniji izraz. Ja se ne bih usudio tako da pratim zbivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, Motor baš, baš jako pohaban... Da ne koristim pogrdniji izraz. Ja se ne bih usudio tako da pratim zbivanja Veruj mi, iznenadićeš se kad budeš video slike posle sređivanja.... a uredno vodim i troškovnik A opet , tu je moja STenera, nje se ne odričem...živi bili pa videli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 8, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne vices . Zovi za lanac, spaner, karike.... Imam svasta na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne vices . Zovi za lanac, spaner, karike.... Imam svasta na stanju Pa daj onda sve.....inače znam šta si mi rekao kad smo pili kafu, nego ne htedoh da te smaram ipak si se takmičio po stranim zemljama ... Zovem te uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 9, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ..mislim da su lanci bregaste razliciti, moj se gadja sa dominatorskim, tvoj je siri. Zovi da mi javis dimenzije klipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 9, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Klipovi nisu isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...