boki.64 1972 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog vrlo korisnog programa za Android telefone, koji sam otkrio, pa rekoh da podelim sa vama. WAZE je aplikacija koja služi za navigaciju, a osmišljena je kao socijalna mreža, tako da je opis "navigacija" nedovoljan odnosno delimičan. Pošto je ova aplikacija tzv. "Open source", apdejtovanje je takoreći svakodnevno, odnosno prvi korisnik koji primeti neku novost na nekom putu, može(ako hoće) da je ucrta na mapu i tako obavesti ostale korisnike o na pr. novom putu ili mostu(za takve aktivnosti se dobijaju nekakvi poeni, sa kojima se nešto radi, još se nisam pozabavio time). Takođe, gužve i zastoji u saobraćaju se objavljuju trenutno od strane samih korisnika aplikacije. Međutim i sam program je u stanju da detektuje usporeno kretanje u nekom delu grada na osnovu prosečne brzine kretanja, korisnika ove aplikacije, koji se kreću tim krajem. Ovo je sigurno najbrže rastuća zajednica u svetu saobraćaja, u našem delu sveta je još u povoju, ali utisak je da će poprilično pomrsiti konce raznim skupim "navigatorima". Uživajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opis deluje izuzetno zanimljivo i ako je inicijalna podrska mapama upotrebljiva, verujem da ce i ovde doziveti brzu ekspanziju korisnika. Ima i verzija za IOS, idem da skinem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad skinuo da probam. Pa cemo da vidimo kako se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Mart 19, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan prvi korisnik koji primeti neku novost na nekom putu, može(ako hoće) da je ucrta na mapu Sad kad krenu zezatori da crtaju auto puteve po šumama i njivama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne verujem, ista takva mogucnost postoji i u slucaju Wikipedije, pa se jos nije nasao ni jedan pametnjakovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko sam ja shvatio poenta je da se unapredi putovanje a ne unazadi i da se poveca uzivanje a ne smanji dozivljaj uzivanja konkretno mislim na ove autoputeve po njivama i sumama a mozda i ne razmisljaju svi ko ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da crtas puteve gde god hoces vec samo tamo gde prodjes sa ukljucenim programom. U pocetku ti je dozvoljeno da editujes mapu do 1km u sirinu u odnosu na svoju putanju a kasnije, kako ti raste rejting to se povecava. E, sad ako si dovoljno zaludan da ides po sumama i njivama samo da bi napakosio nekom, izvoli. Svejedno ce brzo stici report o pogresnom putu pa ce to neki drugi clan popraviti. Ako neko koristi Waze, ja sam napravio grupu BJBikers pa se pridruzite. Nije mi bas jasno cemu sluze te grupe osim za chat ali eto, da nas ima i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6224 Napisano Mart 29, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću i ja da instališem pa da viim o čemu se tu radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas paket sa besplatnim protokom, nemoj. Trazi stalan pristup netu. Moze da radi i offline ali onda nema dojava vec radi samo kao navigacija. Za nase prostore jos uvek ima boljih programa samo za navigaciju. Glavna prednost ovoga je taj "community" deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6224 Napisano Mart 29, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam neograničen net, ne brini Već mi sve više liči na navigaciju za dokone - te grupe korisnika, pa međusobna komunikacija, pa gde se ko iz grupe nalazi (kao Latitude)...Nemam ja vremena za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan A live dojave o zagusenjima u saobracaju, policijskim punktovima, radovima.... ? To nema u drugim navigacijama ako nemas TMC koji kod nas ionako ne radi. Niko te ne tera na chat i u grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 29, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ok ova zezancija, pa i taj "community" deo. A, i ona fora sa ucrtavanjem puteva, koje si prosao i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 29, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako zajednica zazivi kod nas, bice dobra varijanta. Koliko vidim nije bas aktivna trenutno, dobijem mozda 1 update dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...