ruske011 601 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ''Drvodelja, ti si Drvodelja? Ajde uđi kod mene u kancelariju da ti sredimo očas te papire da ne čekaš.'' - Uđe Drvodelja. ''Svaka čast Drvodelja, lep si motor pazario, pa red je da častiš'' širok osmeh, zlatan zub . ''Red je gosn šefe, nemojte pogrešno da me shvatite, ovo je za sefte, da se počastite Vi i kolege'' veli Drvodelja i daje skroman prilog da ne baksuzira. Opet potvrdjuje moje filozofije: para vrti gde burgija nece i u Srbiji je bitnije koga znas no sta znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na kupovini, a i na kolegijalnosti! Puno bezbednih kilometara želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo me! Motorciklic je super!!! Nista od ovoga ne bi bilo da nije drugara! Hvala vam svima, bas ste pozitivni, sad sam jos srecnija! Slike - probacu da okacim, mada svaki put kad sam to pokusala nesto je krenulo naopacke Vidimo se na voznjama, red je da ga razbucam malo po offu Videh se u jos jednoj temi, odoh i tamo da se javim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ponosnoj vlasnici ! Samo mi nije jasno gdje ga iskopaste, ja trazim KTM 640 Adventure po slovenskim oglasima vec duze vrijeme i nigdje ni jedan . Zemljace imas na www.avto.net dva takva komada i oba u dobrom stanju, cini mi se. E sad cijena ... tu nisam bas u toku koliko kosta jedno takvo zadovoljstvo. I da vlasnici sve cestitke i sigurna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 15, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ponosnoj vlasnici ! Samo mi nije jasno gdje ga iskopaste, ja trazim KTM 640 Adventure po slovenskim oglasima vec duze vrijeme i nigdje ni jedan . Zemljace imas na www.avto.net dva takva komada i oba u dobrom stanju, cini mi se. E sad cijena ... tu nisam bas u toku koliko kosta jedno takvo zadovoljstvo. I da vlasnici sve cestitke i sigurna voznja. Avto.net i ja gledam, al izgleda da sam corav . Moze li link na bilo kojeg od njih, ja ih naci ne mogu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Čestitavam i da se slatko navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ponosnoj vlasnici ! Samo mi nije jasno gdje ga iskopaste, ja trazim KTM 640 Adventure po slovenskim oglasima vec duze vrijeme i nigdje ni jedan . Zemljace imas na www.avto.net dva takva komada i oba u dobrom stanju, cini mi se. E sad cijena ... tu nisam bas u toku koliko kosta jedno takvo zadovoljstvo. I da vlasnici sve cestitke i sigurna voznja. Avto.net i ja gledam, al izgleda da sam corav . Moze li link na bilo kojeg od njih, ja ih naci ne mogu .... Bila su dva, jedan je kod Mise, ostao je samo jedan: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6977691 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Deset ljutih rakija, da ne bude zima, jednu sam eksirao, sad ih devet ima. Devet ljutih rakija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke ponosnoj vlasnici ! Samo mi nije jasno gdje ga iskopaste, ja trazim KTM 640 Adventure po slovenskim oglasima vec duze vrijeme i nigdje ni jedan . Zemljace imas na www.avto.net dva takva komada i oba u dobrom stanju, cini mi se. E sad cijena ... tu nisam bas u toku koliko kosta jedno takvo zadovoljstvo. I da vlasnici sve cestitke i sigurna voznja. Avto.net i ja gledam, al izgleda da sam corav . Moze li link na bilo kojeg od njih, ja ih naci ne mogu .... Kolega je bio brzi i postavio link. Pitanje za novog vlasnika da li moze neki troskovnik osim troskova puta: papiri u SLO, HR i SRB ako nije problem, svi oni troskovi sto se nigdje ne "pikaju" a moraju se platiti. HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je laksi od XT-a znaci da cemo te lakse vaditi iz sume kad se zaglavis , zelim ti puno bezbednih i radostnih kilometara sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 16, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je bio brzi i postavio link. Pitanje za novog vlasnika da li moze neki troskovnik osim troskova puta: papiri u SLO, HR i SRB ako nije problem, svi oni troskovi sto se nigdje ne "pikaju" a moraju se platiti. HVALA. Ako ne računamo gorivo i putarine 25€ u Hrvatskoj (u jednom pravcu) i vinjeta (ne znam koliko je koštala) za Sloveniju troškovi su bili: odjava motora kod notara 25-30€ papiri za špediciju kroz Sloveniju 30€ (koji nekada mogu da se izbegnu te iste papire ne traže Hrvati. Ako oni traže (kao nama) vratiće vas nazad i kao može da se uđe u tranzitni deo Hrvatske ali zapravo ne može nego mora da se prodje kroz slovenački terminal a onda moraju papiri da se rade koji realno ne trebaju papiri za špediciju kroz Hrvatski 43€ papiri za špediciju kroz Srbiju 3000 dinara što se tiče carine to mora Misha da kaže pošto ne znam ali je otprilike od 400-500 € (za ovaj njen motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, da te dobro sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...