daxon81 31 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan braticu ovi srafovi ispod usisa,zavuceni du ti za stelovanje smese njih pazljivo skines i treba da imaju oprugu i gumicu unutra.ocistis to sve lepo kao i ostale dizne i kanale,nadjes uputstvo na netu i podesis na fabricko srafljenjem do kraja i onda odvrtanjem(obicno 1do 2 kruga) onih navedenih gore srafova.naravno podesis i plovke na fabricko trebalo bi da pise u uputstvu ako nece i onda teraj kod majstora.imad i klipove na netu samo potrazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22905 Napisano Septembar 15, 2018 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opruga, metalna podloska pa o-ring... Ako nema podloske opruga u sebe navuce gumicu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1049 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ostalo mi je da nadjem da podesim lepo smesu i nivo goriva. To za nivo mi je i malo logicno jer ja imam problema u nizim obrtajima kad motor ne trosi mnogo goriva.Sent from my TA-1000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...