zarko1983 79 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh potrebna mi je gumica slavine goriva za Yamahu XT mislim da je na zzr-u ista ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 10, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U luisu je komplet za Super Tenere, a mislim da odgovaraju i za tvoj motor, 15 evra raspitaj se preko foruma ko nabavlja robu od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 10, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh potrebna mi je gumica slavine goriva za Yamahu XT mislim da je na zzr-u ista ali nisam siguran. Jeste ista je kod ZZR 600. Ja uzimao za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan koji je fi ? mozda odgovara od MZ-a a puno je povoljnije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan ja nabavio i Luisa i dobro radi posao. U pitanju je bila xtz 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 10, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan probaj okreni kod mene vise ne curi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan probaj okreni kod mene vise ne curi Okrenuo sam je ne curi napolje ali puni karburator non-stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako puni karb non-stop kad se napuni lonce plovak zatvori ventil(iglicu) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti karb nije u redu ne drzi ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...