Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 8, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam ponovo oglas posto stari ne mogu da izmenim Drugi vlasnik u Srbiji, 2001. godiste, presao 39000 km. Tek registrovan, istice 28.2.2014. god Koga zanima ima 49.00 KS (35 kW) Otkad je u mom vlasnistvu redovno servisiran i odrzavan, otklonjeni svi manji nedostatci modela sa ubrizgavanjem. Nikad nije vozen na off-roud niti je ikad "uteran u crveno", cuva se u garazi kad je metar snega ili jaka kisa u suprotnom je vozen po gradu. Od marta 2012. uradjeno sledece: - nov amortizer, - dizna gasa, - zamenjen TPS, - nov lanac - novi lancanici - doteran frajlauf (samo voditi racuna da akumulator nije prazan) - promenjen dihtung glave - promenjena creva - promenjena sva ulja i filteri - nov akumulator kupljen u junu 2012 - uticnica 12V - ugradjen indikator stanja akumulatora sa satom i pokazateljem 2 temperature (spoljna i kod hladnjaka) - sredjena elektronika - sveden na potrosnju od 6.5 l po gradu (proveravam posle svakog sipanja) - Gume METZELER 2009. godiste stavljene u martu 2012. na 35000km - nove plocice napred i pozadi, - napred LED pozicja, - Bi-ksenon far. Posto necu da ga lickam za prodaju ostavljam nesredjenu manju ogrebotina plastike, nastala klizanjem sa 30kmh, vidi se na slici. Iako voli visoke obrtaje, motor se u gradu ponasa stabilno i pouzdano, idealan je za pocetnike. Uz njega dajem jet kacigu, ciradu i GIVI monoloc maxi kofer 46l. Cena: 2150 eur Zamene za stariji enduro, turer... R-ovi me ne interesuju kao i doplata, nema se para. Sve inforamcije na PP ili na tel: 0611530999 a motor se moze svaki dan pogledati negde po Beogradu ili blizoj okolini. Stari oglas mozete pogledati ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je poziva sa tim pitanjem pa samo da naglasim da nisam zainteresovan za zamenu za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 25, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Javlja li se bar neko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 5, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zamene uglavnom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo izgleda osudjeni da se kajemo sto smo kupili ovaj tip motora.Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ga vozite 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 22, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Presao dodatnih 2K km sa osmehom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 26, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo da osvezim oglas... Zainteresovan sam za drugi motor pa cena ide dole 1900€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 27, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Cena za BJB clanove podlozna promeni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 28, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru ima sitnih kozmetickih radova i spreman sam da za cenu tih radova spustim cenu motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 30, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam da ulepsavam motor za prodaju ali posto nemam vremena spreman sam da spustim cenu za kozmeticke radove koji su potrebni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 31, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 1750€?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 8, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da mi pozeli sretnu prodaju (mada se u zadnje vreme kaze: sretna kombinacija)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja(kombinacija). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Evo pokisao malo danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan sretna prodaja druze, sta gledas za trange frange Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 10, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bi enduro, a ako bas mora, onda neki turer. Ako se uklopim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 15, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zove covek, iskusni kaze bajker, oce da pogleda motor. Danas-sutra tek eto 6 dan se dogovorismo. Da skratim: ok motor nego su mi mnogi rekli da Pegaso nije dobar motor, kazu kvari se a nema delova! Kazem mirno da je glupo da ga ubedjujem u suprotno, pitam jel to od servisera cuo ili onih koji su ga vozili: pa imam par drugara po servisima, oni tako tvrde! Nista od prodaje, hvala "majstorima"! Sad znam ko odlucuje o "kvalitetu" motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 15, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jbg,ofujem ti temu al moram da napisem taj da je pravi kupac nebi to navodio kao razlog za NEkupovinu jer ako vec ima predznanje i informacije da je los motor i da se kvari,zasto je uopste i dolazio da ga gleda i zasto uopste i dalje trazi taj model... pusti te price i izgovore,docice pravi kupac,samo je pitanje vremena 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 15, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ga. Da si mu spustio jos 300 evra, ne bi se ni kvario a i delova bi bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 15, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolege na podrsci... Pusti ga. Da si mu spustio jos 300 evra, ne bi se ni kvario a i delova bi bilo. U to sam siguran i ja. I bio sam spreman da spustim cenu iako nije sa foruma. Medjutim, motalo mi se po glavi da je covek u stvari preprodavac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 15, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Fin Pegaso, sretno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13069 Napisano Septembar 15, 2013 Ne silazi, 7446 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mnogi rekli da Pegaso nije dobar motor, kazu kvari se a nema delova! Kazi mu da si za njega cuo da je peder Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 16, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, covek ima mana, kao i svaki motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...