Shecki 176 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje motor, tako da za sve dalje informacije njega pozovite na 063/369-099 . Cena 400 evra. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 9, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa napiši još neki podatak, godište, kilometraža i slično ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 9, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam se cuo sa covekom, prenosim sta mi je receno '' motor mu stoji, crko regler kada si bili neki kupci i prilikom crkavanja regler je spalio sve sijalice i aku je "prokuvao". Motor se moze upaliti na kablove ide al ne puni, nov prednji disk i plocice masina ok, semerinzi na vilama ok, ne radi km sat ali daje sajlu i ne radi obrtomer (mislim da decko rece da je isto na sajlu), gume ok. Nije registrovan... Al ko je zainteresovan nek se cuje sa covekom, mozda sam ja nesto zaboravio a bogami s covekom sam pricao 20min i mislim da je posten i nije mu cilj da nekoga zavrne i uvali motor... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 9, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Где се мотор налази? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Где се мотор налази? U garaži . U Valjevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...