donmarkoni 23 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan covek dodje na skup da se opusti,zaboravi na sve.ako je nekom opustanje da puca pa neka puca,to je glupo zabraniti,treba imati neku granicu,neka krlja motor,njegov je.pasulj gde god sam jeo ove godine bio je vruc,naravno ako dodjes na vreme,ne moze ceo dan biti vruc,negde ljut,negde slan,opet zavisi od ukusa do ukusa.to za 500 motora i ako se skupe to ne podrzavam.mi smo u sapcu po kisi imali izmedju 600 i 700 motora,i to po kisi koja nije stajala 2 dana,2006. godine smo imali oko 1300-1400 motora po super vremenu,a cak ni prve godine nismo imali ispo 600 motora.ima skupova na kojima ne bude 500 motora,to stoji,a treba se zapitati i zasto je tako,verovatno postoji neki problem.ja sam za naplacivanje ulaza,uz neku normalnu i svuda ako je moguce istu cenu,cisto da se zna kad odes negde da se ne iznenadis,da mozes da predvidis iznos koji da poneses.a ako ce mo da pravimo skup sa gomilom murije kao sto je to bilo na jednom (istina zaboravio sam kom) i motore da parkiramo u hangare ili ogradjene prostore....to i nije skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se mene tice, neka donese top ili VBR (ako ga to opusta)... meni je interesantno da kad se takvi vrate iz Umaga dodju sa recenicom "Kako je tamo lepo!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne uvazavam komentare ljudi koji ubodu dva skupa godisnje slucajno i onda kazu ovde su skupovi sranje tamo negde su lepi.Ja godinama idem na skoro sve ima i slabijih ali ima i ekstra.Vazno je skim ides,kako si raspolozen i dobro,kako te docekaju.Ako dodjes na skup negativan i cekas da ti neko drugi napravi i organizuje neku zajebanciju da tebi bude mnogo lepo od tog nema nista.Kad smo jednom na trkama u kraljevu lezali na +40 u korovu do kukova uz zvukove motora poluomadjijani,jedan moj prijatelj kaze ;ovo mora mnogo da se voli da bi se u ovome uzivalo.Meni je sam dolazak kafa sa prijateljima vec dovoljan razlog da negde odem,jos ako ispadne i kakva zajebancija,masala.Kada bi otisao na fudbalsku utakmicu da me ceskaju po ledjima nebi mogao da se hvalim da mi je dobro.Zato i neidem tamo vec ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako! Onako kako smo zacrtali da nam bude, tako nam i jeste! Ni manje ni vise. Da imamo ambicije za bolje, bilo bi bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 25, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne uvazavam komentare ljudi koji ubodu dva skupa godisnje slucajno i onda kazu ovde su skupovi sranje tamo negde su lepi.Ja godinama idem na skoro sve ima i slabijih ali ima i ekstra.Vazno je skim ides,kako si raspolozen i dobro,kako te docekaju.Ako dodjes na skup negativan i cekas da ti neko drugi napravi i organizuje neku zajebanciju da tebi bude mnogo lepo od tog nema nista.Kad smo jednom na trkama u kraljevu lezali na +40 u korovu do kukova uz zvukove motora poluomadjijani,jedan moj prijatelj kaze ;ovo mora mnogo da se voli da bi se u ovome uzivalo.Meni je sam dolazak kafa sa prijateljima vec dovoljan razlog da negde odem,jos ako ispadne i kakva zajebancija,masala.Kada bi otisao na fudbalsku utakmicu da me ceskaju po ledjima nebi mogao da se hvalim da mi je dobro.Zato i neidem tamo vec ovamo Naravno da volimo skupove , pa zato i idemo na njih.... ...i uvjek dobro raspolozeni ...i sa drustvom ......ali ipak nismo bas ni naivni pa da kazemo kako je svuda isto jer zaista nije..... negdje se jednostavno osjeti dobra organizacija a negdje vidis da je dno dna..... Evo poredjenja radi kod nas u RS izdvojio bih dva skupa (oba u manjim mjestima gdje je u pravilu i lakse organizovati skup) Prvi je skup u Sipovu koji je po svemu bio extra skup a domacini su se pokazali bas domacinski iako im je kisa kvarila ambijent skoro svo vrijeme! Evo neka Vojvodjani koji su bili tamo kazu kako su se proveli! Ulaz se naravno nije naplacivao! Drugi je skup u malom mjestu koje se zove Srbac koji je vec drugu godinu za redom katastrofa i primjer neorganizacije...tu smo dosli pitali koliko je ulaz oni rekli ,toliko i toliko...mi rekli, hvala dovidjenja...otisli u grad i pili sa nekim civilima do kasno u noc! Ko je bio zna kako je prosao defile,kada je pocela muziku sa prikolice kamiona(koja meni ionako ne znaci nista),prostor i smece po samom terenu..... Bilo je i skupova u vecim gradovima koji su bili dobri kao Bijeljina ...dobra i organizacija i mjesto(prostor) ,organizovan defile iako je bilo puno motoraa opet proslo bez vecih problema,jedina zamjerka je stajanje na suncu u redu koji se formirao na ulazu zbog naplacivanja ulaza,dok se boris da ne padnes sa motora jer nonstop ukipa iz kampa izlazi na istom mjestu i tu se svi guramo a u tom momentu meni ispadaju dokumenti a 40 stepeni lijepi jaknu na ledja.... posebno cijenim sto u prostoru za kampovanje nije bilo pucaca..... ....Prijedor je bio dobar jer su ljudi izboxovali skup u centru grada, bez incidenata,fin defile,ulaz se nije naplacivao a i vrijeme ih je posluzilo! Postavlja se pitanje da li je zaista neophodno naplacivati ulaz ili je moguce naci druge nacine podmirivanja troskova!Ne zbog samih para i cijena ulaza vec u prvom redu zbog neprakticnosti i pravljenja guzvi na ulazu,stajanja na suncu a sam slobodan ulaz je bar za mene najveci pozdrav dobrodoslice.... P.S. Ni ja ne idem na fudbalske utakmice....jer ih ne volim ....cisto da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan covek dodje na skup da se opusti,zaboravi na sve.ako je nekom opustanje da puca pa neka puca,to je glupo zabraniti,treba imati neku granicu,neka krlja motor,njegov je.ja sam za naplacivanje ulaza,uz neku normalnu i svuda ako je moguce istu cenu,cisto da se zna kad odes negde da se ne iznenadis,da mozes da predvidis iznos koji da poneses.a ako ce mo da pravimo skup sa gomilom murije kao sto je to bilo na jednom (istina zaboravio sam kom) i motore da parkiramo u hangare ili ogradjene prostore....to i nije skup Ma NE MOZE I NE SME DA PUCA, nisam ja platio ulaz da bi slusao neku budalu koja voli da divlja. Motor jeste njegov, ali su usi moje i ko ima pravo da maltretira sve oko sebe, samo zato sto je pijan, ili drogiran, a mozda i samo blesav i to je njegov problem. Mora se biti ELEMENTARNO civilizovan, pa makar i na moto skupu. Sta smo mi, kreteni i idioti, pa nam nije vazno nista sem alkohola i ne daj Boze, droge ??? Zar se tako podize ugled moto populacije? Znam 100 ljudi koji nece da idu na skupove zbog takvih divljaka. Hocu da tih sto ljudi bude na skupu! Sta treba, ako se nekom svidja da puca iz automata, neka puca na skupu, ionako je kalasnjikov njegov ???To je stvar CIVILIZOVANOSTI, a ja smatram da zivim u civilizovanoj drzavi SRBIJI i hocu da je prikazem u najboljem svetlu, a ne u najgorem. Pa vidite li na sta lice ti "pucaci", pa da li vam lice na normalne ljude u tom trenutku sa iskezenom facom.....uh, necu vise, besan sam i kad pomislim na taj visoki "intelekt" dragih nam pucaca. Ajd` sto mrzi sopstveni motor, ali sto mrzi sve nas, to mi nije jasno. Ne sme im se dozvoliti da divljaju na skupovima i cestitam ljudima u Indjiji koji su odvojili motore od bine i pesaka!!! Pravi primer kako da uzivamo svi uz medjusobno postovanje i uvazavanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast na ovom odgovoru potpuno si upravu podrzavam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan To je ta razlicitost koju neznam kako bi se mogla izbeci.A neznam kakvo bi bilo druzenje da smo svi isti.Zivimo u brakovima pa nismo isti.Mnogo je to ljudi na jednom mestu da bi bilo sve isto.I sto rece jedan moj prijatelj-pa nepucaju i nepale gume oni sto vole nego i njih muci neka muka-.Pravo da vam kazem meni nikad nije smetalo sta drugi rade,vodim racuna o sebi i svojim postupcima ,,kad god neko pali gumu tu sam prvi.Jebes skup ako se nezadimi, kada mi neko mnogo smeta upalim motor i odem.I zato je dobro da ima sto vise skupova da svako moze da bira gdece da ide.I zivela sloboda svakome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan To je ta razlicitost koju neznam kako bi se mogla izbeci.A neznam kakvo bi bilo druzenje da smo svi isti.Zivimo u brakovima pa nismo isti.Mnogo je to ljudi na jednom mestu da bi bilo sve isto.I sto rece jedan moj prijatelj-pa nepucaju i nepale gume oni sto vole nego i njih muci neka muka-.Pravo da vam kazem meni nikad nije smetalo sta drugi rade,vodim racuna o sebi i svojim postupcima ,,kad god neko pali gumu tu sam prvi.Jebes skup ako se nezadimi, kada mi neko mnogo smeta upalim motor i odem.I zato je dobro da ima sto vise skupova da svako moze da bira gdece da ide.I zivela sloboda svakome Skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan To je ta razlicitost koju neznam kako bi se mogla izbeci.A neznam kakvo bi bilo druzenje da smo svi isti.Zivimo u brakovima pa nismo isti.Mnogo je to ljudi na jednom mestu da bi bilo sve isto.I sto rece jedan moj prijatelj-pa nepucaju i nepale gume oni sto vole nego i njih muci neka muka-.Pravo da vam kazem meni nikad nije smetalo sta drugi rade,vodim racuna o sebi i svojim postupcima ,,kad god neko pali gumu tu sam prvi.Jebes skup ako se nezadimi, kada mi neko mnogo smeta upalim motor i odem.I zato je dobro da ima sto vise skupova da svako moze da bira gdece da ide.I zivela sloboda svakome Skupo Skupovi treba da ostanu takvi kakvi su sa pucanjem i cepanjem u protivnom ne bi bili moto-skupovi a kome se ne svidja neka se pomeri malo u stranu nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 26, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, ova tema je malo otishla u OFF. Predlazzem re-direkciju kursa u smeru "ulaz na sve skupove besplatan" Da se razumemo,tema i jesu Moto skupovi ali za pucanje i paljenje, te ponashanje na skupovima imate i druge teme. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekifamilija 0 Napisano Januar 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: VOZDOVAC-MEDAK Prijavi odgovor kao problematičan covek dodje na skup da se opusti,zaboravi na sve.ako je nekom opustanje da puca pa neka puca,to je glupo zabraniti,treba imati neku granicu,neka krlja motor,njegov je.pasulj gde god sam jeo ove godine bio je vruc,naravno ako dodjes na vreme,ne moze ceo dan biti vruc,negde ljut,negde slan,opet zavisi od ukusa do ukusa.to za 500 motora i ako se skupe to ne podrzavam.mi smo u sapcu po kisi imali izmedju 600 i 700 motora,i to po kisi koja nije stajala 2 dana,2006. godine smo imali oko 1300-1400 motora po super vremenu,a cak ni prve godine nismo imali ispo 600 motora.ima skupova na kojima ne bude 500 motora,to stoji,a treba se zapitati i zasto je tako,verovatno postoji neki problem.ja sam za naplacivanje ulaza,uz neku normalnu i svuda ako je moguce istu cenu,cisto da se zna kad odes negde da se ne iznenadis,da mozes da predvidis iznos koji da poneses.a ako ce mo da pravimo skup sa gomilom murije kao sto je to bilo na jednom (istina zaboravio sam kom) i motore da parkiramo u hangare ili ogradjene prostore....to i nije skup Na neke skupove idem taman i sneg da pada, na neke idem ako je lepo vreme, a na neke neidem zbog nedomacinskog ponasanja organizatora prosle godine. Ulaz se placa do dogovorene cene za sve da se pomogne organizacija skupa sve vas sto pominjete sponzore pozivam da probate da uradite skup bez ulaznica i ustupam termin ako neko to moze da izvede, pa rodim mecku da mi grad napise pismo podrske koje ne kosta nista a da trazim pare ni ne pomislim, a proizvodjaci opreme ili ulja daju par sprejeva ili potkapu. Ceda je u koviljaci ove godine imao gomilu sponzora i svaka mu cast, ali to nemoze da se izvede svuda.Ja ulaz platim uz svadju kod brace i kumova, a ko hoce da me casti pokloni mi majicu ili posalje pivo. A kod pasulja je najvaznije sa kime ga jedes, ko to ne razume i kome treba program da ga zabavi ne pripada atmosferi i uvek ce tvrditi da je problem u skupu i organizatoru. I svako ko zali da da 400dindzi da se vidi sa par stotina prijatelja ne treba da bude na skupu, isto vazi i za one sto nemaju prijatelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi, nema pravila! Sto kaze moj Raja,zavisi i od drugih faktora a ne samo od domacina i cene ulaznica kako ce mi biti na skupu. Novi Sad nisam nesto "mirisao", imali su preslan pasulj,za ulaznicu da ne pricam, itd. Medjutim,tamo sam se pre 3-4 god tako opustio i uzivao. Ma nista mi nije smetalo. Ni to sto nije bilo cistih sudova i kasika (obrisao hlebom tudj tanjir i kasiku),pasulj jeo iako je bio otrovno slan, muzike uzivo nije bilo,dva kluba na dva mesta u isto vreme organizuju, a razdaljina izmedju njih 50 metara. Seo sam na onu terasu,uzeo flasu piva i buljio negde ispred sebe u oluju koja je nailazila. Kada je nebo bilo najcrnje i kisica pocela tada sam se slozio da idemo kuci. I sta? Nista,ostalo mi u secanju kao dobra i lepa uspomena. A sto se tice naplate ulaznice-- ko moze od sponzora da sponzorise sve,svaka cast. Ko ne moze -- mora da se plati i gotovo. Ej ljudi, kakve su to pare? Tura pica u nekom boljem mestu kosta 3-5x vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan kome je zao te ture pica,ne mora ni da dolazi,ako ce da se voza nek se provoza do ulaza i kuci.ako je dosao samo da ga drugi vide a ne da on vidi nekog ,dzabe je trosio pare za gorivo,to je mogao i u svom gradu da uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan deki,imas od mene gajbu piva u sapcu ove godine kad dodjes,ili na tocenje dok ne puknes.hvala na subotnjem gostoprimstvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 28, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Deki! Lepo si srochio u par rechenica sve shto treba da Nas vodi kad posecujemo moto-skupove! A za sve promene,evolucija ce vec to da obavi sama. Tako ja gledam na celu situaciju kod nas u vezi pravljenja moto skupova. Jednostavno,doci ce vreme kada cemo da postanemo interesantni potencijalnim sponzorima...i tada ce sve biti OK. Do tada,radimo kao i do sada! Skup vishe,pivo vishe, i na svakom drug vishe! Zziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svi organizatori skupova vole motore, ali vole i pare. Lep je to bizz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Svi organizatori skupova vole motore, ali vole i pare. Lep je to bizz Pa organizuj i ti nešto. Nije ,valjda, da si gadljiv na pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ulaz na moto skupu,u muzlji,je bio oko 100-150 din za pesake,a mogli su da udju motori samo preko 50 ccm bez apenaca,skutera.... a sta sa onima koji su dosli iz okolnih sela....-deca,ljubitelji motora kao i ja.... oni mogli ispred da parkiraju masine i da udju peske.... ghost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan ulaz na moto skupu,u muzlji,je bio oko 100-150 din za pesake,a mogli su da udju motori samo preko 50 ccm bez apenaca,skutera.... a sta sa onima koji su dosli iz okolnih sela....-deca,ljubitelji motora kao i ja.... oni mogli ispred da parkiraju masine i da udju peske.... ghost Pretpostavljam da je ova informacija tacna Znaci moj sin koji vozi APN6 tu nebi mogao da udje, da je dosao,iako je prosle god.presao oko 3000km i ove ce god da ide bas apenom na sve skupove.ili da ga ostavi na ulazu na izvolte pa da udje peske.Mislim da zbog takvih informacija treba da radi sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svi organizatori skupova vole motore, ali vole i pare. Lep je to bizz Pa organizuj i ti nešto. Nije ,valjda, da si gadljiv na pare? Druze, mene to ne zanima. Ja nisam nista rekao protiv placanja ili ne placanja. Rekao sam samo jednu cinjenicu i konstataciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Svi organizatori skupova vole motore, ali vole i pare. Lep je to bizz Pa organizuj i ti nešto. Nije ,valjda, da si gadljiv na pare? Druze, mene to ne zanima. Ja nisam nista rekao protiv placanja ili ne placanja. Rekao sam samo jednu cinjenicu i konstataciju. Nemoj da se ljutiš,ali ne mogu ovo preskočiti. Ti ( ili neko drugi ) koji nisi do sada ništa organizovao,postavljaš i donosiš "činjenice i konstatacije" o nečemu što ne znaš,što nisi nikada radio , ne znaš ni kako se radi,ali si,možda čuo, ili misliš da je tako.... ČINJENICE ? KONSTATUJEŠ NEŠTO? Smanji malo ribu prijatelju. Važi i za ostale "obavještene". Pridružujem se Dekiji i ja nudim svoj termin samo da "neko" to uradi "sve za džabe" ( ali ne samo jednom,nego neka to "za džabe " traje godinama ). Još nešto,nemojte tek tako napamet da sve poredite sa Umagom ili nekim drugim Umagom... Tamo su te stvari ljudi uredili na način koje će nama biti nedostupan još godinama.Njima većinu troškova pokrije turistička organizacija,iza toga stoji i grad...Naše turističke organizacije,naši opštinari,naše firme...još uvijek ne nalaze svoj interes u organizciji ovakvih manifestacija. Možda,jednoga dana...nekada ...možda se i to promijeni...a do tada ;D I...još nešto,Umag je odvojio sumu za respekt u humanitarne svrhe.Ja bih volio da sam bio dio toga,da sam učestvovao u tome,ali volio bih da su svi učesnici i gosti platili ulaznicu,pa da je taj fond bio bar pet puta veći i da je novac od ulaznica otišao na još nekoliko adresa,da se još neko ko je bolestan i kome je neophodno liječenje obradovao nenadanom daru... Sada nemam jasnu ideju o tome,ali ću uskoro predložiti da svi klubovi koji organizuju skupove,unaprijed odrede dio novca od prihoda sa skupa,koji će ići u humanitarne svrhe i da se prije početka skupa objavi i kome to ide... Valjda će tada i oni,koji " iz principa" neće da plaćaju ,ulaznicu razmišljati dugačije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sada nemam jasnu ideju o tome,ali ću uskoro predložiti da svi klubovi koji organizuju skupove,unaprijed odrede dio novca od prihoda sa skupa,koji će ići u humanitarne svrhe i da se prije početka skupa objavi i kome to ide... Valjda će tada i oni,koji " iz principa" neće da plaćaju ,ulaznicu razmišljati dugačije... ovo je za svaku pohvalu,nadam se da ce uspjeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zare za predlog mi ga podrzavamo u potpunosti a oni koji kazu da je skup cista zarada nek probaju pa da vide kakve sve to probleme nosi. To znaju samo oni koji su se oprobali u ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za Obelixa: Druze moj, ja sam konkretno mislio za susret u NS, jer sam odatle. Izvinjavam se sto odmah nisam rekao. Velika je tu lova u igri, znam iz proverenih izvora. Bio sam i ja u Sipovu na susretu, pitaj Dacu, pa su ljudi pukli kao nista. Davali svoje pare samo da se to sve odrzi. Izvinjavam se sto odmah nisam rekao na sta mislim. U vecim Gradovima se lova lakse nadje. Jake firme, tu i grad da lovu, neka pivara, i eto susreta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...