red_alert 16 Napisano Mart 3, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem 2 gume sto idu iza karburatora one(one usisne gume sto su izmedju karburatora i glave motora ) za xz9r ,, meni trebaju 2 ako neko ima moze cena ovde ili na PP ili na 0658468574 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se valja zove prirubnica karburatora, ajd kad najdes jevi gde, mozda i meni zatreba. Ako ne nadjes drugacije vidi sa ovima sto donose sa ebay-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem 2 gume sto idu iza karburatora one(one usisne gume sto su izmedju karburatora i glave motora ) za xz9r ,, meni trebaju 2 ako neko ima moze cena ovde ili na PP ili na 0658468574 procitaj mi broj sa gumenog usisnika .... moguce da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 13, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan evo broj sa gornje strane je 1294 a ispod je drugi veci broj 16065-1294 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan javim ti sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Mart 15, 2013 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan i dalje se trazi ako neko ima nek javi na pp ili ovde ili na telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...