VPetar 147 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudI! Da li neko zna koji se tip lanca nalazi na suzukiju dr 125? kako da ga skinem i da li mi treba nesto od alata za skidanje i stavljanje novog? Novi ima oznake DID428NZ, 134 L Generalno, ima jako malo informacija o delovima i uputstvima za ovaj motor Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 413 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze :-) Jesi li pokusao na louis.de ? Evo ti link http://www.louis.de/_20831368c1fffc7823ac97de8fad58f209/index.php?topic=bikedb〈=en tu potrazi po tipu i godistu motora Nadam se da sam pomogao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti alat za skidanje i spajanje novog lanca.. Izgleda ovako: i svaki moto mehanicar ga ima.. S tim sto, postoje i oni koji ti otfikare lanac brusilicom pa spoje novi lanac sa spojnicom na snalu (u tom slucaju ti ne treba alat A sto se tice lanca, taj je preporucen za tvoj motor (taj korak i toliko linkova). Nadam se da sam malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kola, hvala, ali ja vec imam lanac, zanima me koji se trenutno nalazi na njemu, fabricki Sale125, hvala, znaci mogu i brusilicom da skinem xD e sad, da li znas koliko bi kostao taj alat i kako da spojim novi lanac? dobio sam kao spojnicu ali nemam snalu vec onaj obican deo koji kao da trba da se nekako utisne, npr ovim alatom sam sebi delujem glupo, jel ima ovaj alat neko ime? i da li moze da se kupi samo ta spojnica snalom, da se ne zezam puno i gde? a za lanac znam da je dobar, uzeo sam u guevari, gledao sam na sajtu Hvala vam ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moz da skines, al ne mozes da spojis novi, tj radili su ljudi i cekicem ta spajanja lanaca, ali ti to ne bih preporucio, nije japanac lud sto je napravio alat za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan a ok, ali koliko kosta taj alat motor je u crnoj gori, tamo ne smem d odem kod majstora, oni ce me odrati kao da treba da kupim nov motor xD i da li moze neko da ga pozajmi i slicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...