Ivan@Ö 62 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se potvrdim.Dolazim SAM iz Beča verovatno u utorak vec, eventualno Sredu. Ako kolege iz Dizeldorfa prolaze ovuda, mogli bi da se jave pa da im se pridruzim. Bilo bi nam izuzetno drago da se nadjemo i vozimo zajedno,ali mi krecemo u petak oko 13 casova,u becu bi trebali biti oko 21h... Drage kolege, hvala na srdačnom pozivu ali moram da vas odbijem, posto sam vec stigao u Suboticu. Motor i ja smo bili spremni za pokret u Ponedeljak, medjutim nagla promena vremena mi je promenila plan. Krenuo sam iz beča oko 20h, bukvalno pred nevreme i stigao u Su oko pola 1. Sutra sam vec u Bg, tako da se vidjamo u Subotu. Srecan vam put, pishite kad stignete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan "U subotu 29. juna u 09h je planirano okupljanje ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije, a polazak je planiran u 10h. Dolazak u Kosovsku Mitrovicu se očekuje u 18h sa veoma toplim dočekom koji se ne viđa tako često." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Volim sto ce da se i ove godine odrzi Bajk rok misija. U Kosovskoj Mitrovici malo ljudi zna za ovo. Sto se NIS pumpe tice, a pored koje prolazim najmanje dva puta dnevno: tacno je da je renovirana tacno je da je objavljen oglas za prijem radnika (svi stari radnici su otpusteni) zimus i od tada-NISTA tacno je da ne radi niti pumpa niti bilo ko na njoj tacno je da je najbliza NIS pumpa koja radi u Raski (ja sipam gorivo na njoj, posto ove privatne pumpe ovde na severu Kosova prodaju ko zna sta i bez ikakve su kontrole) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Sto se kaze informacija iz prve ruke,mozda ce iz cisterne tociti direktno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 24, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Deki, hlala na informaciji! Od ovoga ne može tačnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 24, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dok je sveta i veka bajk rok misija u Mitrovici! : http://www.telegraf.rs/vesti/768327-dok-je-sveta-i-veka-bajk-rok-misija-u-mitrovici 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro je... Vidimo se u Subotu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se cuo sa covekom iz K.M. i pitah ga za pumpu.Ovako stoje stvari: pumpa je renovirana i sve je glanc novo na i u njoj,planira se otvaranje za vidovdan tj. dan pre naseg dolaska a kazu i ako je ne otvore ,stize cisterna od 3T samo za nas.A Ja kazem i sve i da nebude nista od ovoga,nista strasno i ako sipam 15-20L o svom trosku.Pretpostavljam da i nije neki izdatak s'obzirom koliko tim tamo LJUDIMA znaci nas dolazak.I da me ne bi prozivali ovu sam informaciju dao kako sam i cuo pa ako su lagali mene-Ja lazem vas a sve radi nekolicine koji su se brinuli oko sipanja goriva u Kosovskoj Mitrovici . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 25, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je sveta i veka bajk rok misija u Mitrovici! : http://www.telegraf.rs/vesti/768327-dok-je-sveta-i-veka-bajk-rok-misija-u-mitrovici Nadam se da če dotični Milić Radević ovu akciju organizovati bolje nego Bike rock fest na Kalimegdanu 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dok je sveta i veka bajk rok misija u Mitrovici! : http://www.telegraf....ija-u-mitrovici Nadam se da če dotični Milić Radević ovu akciju organizovati bolje nego Bike rock fest na Kalimegdanu E ta ti je dobra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2682 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako god bilo ko organizuje, bice dobro druziti se sa mestanima i sa svim ucesnicima ovog skupa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 25, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je sveta i veka bajk rok misija u Mitrovici! : http://www.telegraf.rs/vesti/768327-dok-je-sveta-i-veka-bajk-rok-misija-u-mitrovici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam vremensku prognozu....predvidjaju kisu za Subotu.Mozda je i to bolje nego ona vrucina prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 25, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ХИДМЕТ каже: могућа киша Како Студент каже - нисмо од шећера Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Sramotna organizacija ovakvog dogadjaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 25, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Spremila sam gumene cizme, a idem I po kisno odelo kasnije... Makar sekire padale..ja idem! Sent from my Televizor 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 25, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Spremila sam gumene cizme, a idem I po kisno odelo kasnije... Makar sekire padale..ja idem! Sent from my Televizor Такође.Гумене чизме и гумено одело! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da neko izbaci rutu da bi mi koji ne polazimo iz bg znali gde mozemo da se prikljucimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Op,op jos koji dan pa idemo na Kosovo....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jun 26, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da neko izbaci rutu da bi mi koji ne polazimo iz bg znali gde mozemo da se prikljucimo. Pa u Kraljevu ili Kragujevcu, nije tesko doneti sam odluku gde se prikljuciti grupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kontakti tih motela gde nocenje nije preskupo (citaj 10-15e)? fala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Motoric sredjen, sutra registracija i Boze pomozi Btw, jos uvek me zezaju za proslogodisnje pijanstvo, a sad ce da dodaju, izgleda, i novo poglavlje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa polazak Bilo bi lepo da nas vreme posluzi,ali i ako ne posluzi mi krecemo,nece biti prvi a ni poslednji put da pokicnem na motoru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Временска прогноза се мења из дана у дан,са сајта на сајт,али идемо,макар чамцем! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...