perisicboro 262 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada krecete odozgo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem iz Mitrovice! Idemo da se roknemo od alkohola... Put nas je vrhunski posluzio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 29, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I mi stigli pa da se zakovemo Jeza kad smo prolazili... poslato iz mangulane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan to braco srbi Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jun 29, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam parkirao motor, i otisao da kupim pice, i vracam se kad ono nema rukavica, taj koji je uzeo ruke mu otpale! Inace sve ostalo bilo super, malo kisa zezala ali sta je tu je, nismo od secera Jednostavno treba doziveti Zbog obaveza se "malo" ranije vratio Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sad se vratio ubila nas kiša do devetke e posle ludnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za bajkere koji su dosli, bilo je fenomenalno.Upoznao sam dosta divnih ljudi(bajkera). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan I mi stigli.. sve Super ni kisa nam nije smetala.2200 km za vikend,dosta pozdrav za sve od sinoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa Bajk Rock misije.Svaka cast svim ucesnicima,organizatoru i domacinima.Kisa je povremeno zezala,ali nije pokvarila raspolozenje.Vidimo se i dogodine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazut 10 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari iz Obrenovca su dosli,super se proveli kao i uvek sve pohvale za organizatore.Motori posluzili sem meni malog kvara,pukla mi sajla od kvacila ali kvar je saniran pomocu dobrih drugara!Veliki pozdrav Dragisi iz K.Mitrovice na gostoprimstvu.Zdravlja boze vidimo se i sledece godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ovo treba doziveti, HVALA domacinu!!! Lep provod lepa voznja (uskoro mora da se ponovi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17351 Napisano Jun 30, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3696 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, prođe i ovo druženje! Sretoh se sa mnogima koje sam ranije već upoznao, a posebno mi je zadovoljstvo što se prvi put "uživo" sretoh sa Danetom Dedom, Limenkom, Džoksom (i Violetom), ... . Peđu i njegovu ekipu neću da pominjem jer su oni ovde već standardni učesnici. Javiše se i još dosta drugih sa BJB-a ali ja ni uz veliki trud nisam mogao da zapamtim sva imena, pa se izvinjavam onima koje nisam spomenuo. Krivo mi što se nekako "promašismo" sa Studentom i iz tog razloga moramo sleeće godine ponovo u K. Mitrovicu. Događaj protekao u lepom rapoloženju, uz veselje i ispijanje koječega. Sreća te nas i vreme poslužilo (mislim nisu padale sekire), te smo samo pokisli prilično, a nismo nastradali načisto. Evo i par fotografija sa licetovog mesta. (Powered by frubar.net) 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci.Velicanstveno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotki sa misije,drugari,braća i dobar provod 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja kući,bilo mi je zadovojlstvo biti tamo sa svim tim ljudima dobre volje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog njih je vredelo ici. 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra........ Ko nije bio, zajebo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kolegama koji su omastili asfalt u povratku želim brzi oporavak, cuo sam da su svi lakse prosli... a motori ce se srediti!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Jun 30, 2013 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bio,vratio se,najjaci utisak : Ljudi,svi oni tamo,sa velikim Lj....nema dalje. Vredelo je svih 750 kilometara I Kise(sa velikim K) kroz Grdelicku klisuru u povratku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 30, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Četvorka iz Srema se bezbedno vratila kući, bila je fantastična vožnja i prelepo druženje ...812 km po satu...Veliki pozdrav za sve ljude koji su nas dočekali i pratili tokom vikenda, naravno i svima Vama koji ste učestvovali, bili i družili se sa nama i vidimo se sigurno ponovo tamo....živeli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za AUTO podrske u poVratku, hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 30, 2013 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno,malo kisa prala motore kao i ser zileta i ostalu ekipu iz 62-padobranske Bilo je par padova i u dolasku,bilo ih je i ovaj put koji su sipali pa istakali pa opet,ili u Smederevo na skup,na drugom sipanju po dva puta,lokalaca... Bilo je i nekih koji su proputovali cak do Ukraine a svadjali se sa organizatorima za 5L benzina. A naj vaznije je da je bilo iskrenih osmeha i radosti duz celog puta po Kosovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...