SADAN 863 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ovo neko svesno radi na plasiranju dezinformacija,dabi se sto više smanjio broj učesnika ove lepe i patriotske manifestacije.Pa dali je moguće da nam je sve tudje lepše i bolje!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo bez obzira gde se toci i da li ce biti kise K.Mitrovica je jednom godisnje,i niko nece propasti zbog par hiljada dinara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan kako je krenulo bice gorio samo za vozace HD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan au koliko izmena i promena... mesec u datumu je verovatno greska pri pisanju... otprilike cemo znati sta i kako je tek sutra kad se skupimo i krenemo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Са падобранцима крећем из Овчар Бање у 10 сати! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri su poceli da pristizu u K.Mitrovicu 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce moci da se predje granica bez saobracajne dozvole samo sa papirom posto mi sup jos nije zavrsio saobracajnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce moci da se predje granica bez saobracajne dozvole samo sa papirom posto mi sup jos nije zavrsio saobracajnu. drzi se najvece kolone i mislim da nebi trebalo da bude problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam malo pre na TV-u u dnevniku, debili kamenovali srpski autobus, petoro povredjenih ako sam dobro zapamtio. Devojci 94-o godiste razbijena glava. Jel se desavalo da i Bajkeri najebu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Od Raske pa do K.Mitrovice se ne prolazi kroz "njihova" naselja,tako da nema ni opasnosti od ovakvih stvari,jedino ako neko bude isao do Gazimestan-a tada se mora proci kroz "njihov" deo i moze biti problema. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 28, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce moci da se predje granica bez saobracajne dozvole samo sa papirom posto mi sup jos nije zavrsio saobracajnu. Koje granice??? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor spakovan, jos ja da se popakujem.... koja je zavrsna varijanta prvog sipanja goriva? Posto vidim vise verzija na vise strana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan lozovicka cesma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor spakovan prikljucujemo se u maloj krsni ili na Lozovičkoj Česmi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Novi INFO !! ,,Polazak ispred Narodne Skupštine u 10 sati (29.07.2013. subota) Sipanje goriva je na NIS-ovoj pumpi ''Lozovička Česma'' oko 11 sati. Na raskrsnici Raška - Novi Pazar smo oko 16 -17časova. Povratak iz Kosovske Mitrovice je sutradan 30.07.2013. nedelja u 1h'' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraza od Bg-a naprimer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sreca da su se organizatori oglasili sa zvanicnim informacijama par sati uoci puta E blago Vama organizatori ,,dragi,, ljudi se polomise da iscupaju neke informacije pred put uz pomoc stapa i kanapa a niko da im se zvanicno obrati. Bas,bas Veliko razocaranje bar sto se mene tice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraza od Bg-a naprimer? Meni po navigaciji pokazuje oko 360tak km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Losa ti navigacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bice jednom sipano gorivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan oko 330 km 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17269 Napisano Jun 28, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Са падобранцима крећем из Овчар Бање у 10 сати! A i ti si našao jako društvo. Verovatno Janko, Goške, Nidža, Veljaš. Pa od njih gorih nema! A ja dolazim preko Kopaonika i od 12 sati čekam vas kod uključenja na glavni put. Ako me nema čekajte vi mene. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ce regulisati sipanje goriva za ljude koji su dosta juznije od Lozovicke cesme? Verovatno nikako. Boli njih kita za sve 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17269 Napisano Jun 28, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kako ce regulisati sipanje goriva za ljude koji su dosta juznije od Lozovicke cesme? Verovatno nikako. Boli njih kita za sve A kada je to nekoga bolela kita za "južnjake"? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 28, 2013 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Јбг људи, тако је како је, немамо ништа од тога да сад кудимо или хвалимо организатора или било кога, наоружајмо се добром вољом а за остало ћемо се некако снаћи успут Увек уз браћу! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...