demo0007 118 Napisano Januar 19, 2024 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/12/2024 at 6:22 AM, BokyBoy said: Probao vise puta i svaki put se napatio i nije ispalo kako treba.... moj ti je savet, naruci sa Alija, kosta 2-3 hiljade i mirna ti glava... Nema za moj..sve je verzija s2, moj je s1 Ko zna, mozda se meni posreci On 1/12/2024 at 11:26 AM, Satelis said: Farbao meni kolega profi farbar davno na Satelisu, ima u temi. Nije hteo da mi kaže sta je radio, ima neka caka. Da l' imas kontakt da vidimo koliko bi kostalo sad sa inflacijom ako ima računica, platio bih.. msm najradije bih uzeo onaj puig, al mi se svakako ne daje 100e , a imam pre toga u planu sediste i crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 19, 2024 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam njegov kontakt nazalost..... davno bese kad smo se razisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1658 Napisano Januar 20, 2024 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se osmirgla vodenom 1000, pa 2000. Nanese prajmer za plastiku i posle ofarba. Vrlo prost proces za nekog ko je farbar, sve neravnine i greske se u suprotnom vide. Najvise ogrebotine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 20, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imajte na umu i to da, ako hoće, jebavaće na tahničkom....plus, za mene je to samo jedna papazijanija koja na prvu krivi sliku o motociklu. Trakice, napravice, svetlanca...božemeprosti xenoni, nalepnice (probrano). Naravno, svako svog dorata neka kiti kako misli da bi trebalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...