Dezan 0 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo resih i ja da vam se pridruzim, ja sam Dejan, 39 godina, iz okoline Beograda, tacnije iz Kaludjerice, imam Burgmana 400, 2001god, ranije sam imao Yamahu virago 535, bavim se prodajom polovnih automobila, toliko za sada, radujem se druzenju i sve vas pozdravljam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je Beograd van Kaludjerice? Dobrodosao, zelim ti prijatno druzenje sa kolegama bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 21, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...