predsednik mcg 16 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: loznica,srbija Motocikl: suzuki v strom 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze subota a u zavisnosti od daljine ce i biti presudno nocenje ili ne ali sve kombinacije dolaze u obzir.Ja sam za,kako god samo da peglamo i da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Bela Crkva je odlicna,mesta za kampovanje koliko hoces na jezerima,ima wc-a svuda,ima sta i da se vidi,prelepo je,a moze i da se prenoci,ja sam za kampovanje,gde god vec bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako mogu ja samo da vam predložim a vi kako hocete Bilo bi super da napravite neku malo dalju vožnju, kad vec pravite takvo okupljanje od 5 i vise motora. Ukoliko ostajete 2 dana predlažem Zlatibor-Zlatar-Tornik. Ima svasta nesto da se vidi, Stopica pećina, Gostiljsko jezero itd... A ima i mesta za šator... A ako ste za jednodnevnu vožnju, sto bi bila steta naravno mozete Zaovinsko jezero... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vojvodina je ravna ,nema krivina i po meni je samim tim dosadna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nas ima 10-15 zainteresovanih. Lepo za početak, verujem da će nas biti i više, mada da će se većina konačno odlučiti nedelju dana pred polazak, kao što obično biva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uklopim sa poslom, dolazim u subotu al svakako bez nocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
v-shomy 17 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sokobanja nije losa destinacija,naravno alternativnim pavcima,koji mogu biti razliciti za dolazak i odlazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako mogu ja samo da vam predložim a vi kako hocete Bilo bi super da napravite neku malo dalju vožnju, kad vec pravite takvo okupljanje od 5 i vise motora. Ukoliko ostajete 2 dana predlažem Zlatibor-Zlatar-Tornik. Ima svasta nesto da se vidi, Stopica pećina, Gostiljsko jezero itd... A ima i mesta za šator... A ako ste za jednodnevnu vožnju, sto bi bila steta naravno mozete Zaovinsko jezero... Hvala Sharba exStromašu (x2). :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bela Crkva je odlicna,mesta za kampovanje koliko hoces na jezerima,ima wc-a svuda,ima sta i da se vidi,prelepo je,a moze i da se prenoci,ja sam za kampovanje,gde god vec bude. Jeste interesantno, ali je možda nezgodno za kolege zbog daljine! Trebalo bi i na to da obratimo pažnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 4, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam desavanje koje traje 2 dana i kampuje se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam desavanje koje traje 2 dana i kampuje se. Imaš li neki zanimljiv predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 5, 2013 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam desavanje koje traje 2 dana i kampuje se. Imaš li neki zanimljiv predlog? Ako se uzme u obzir udaljenost i zanimljivost predela, mozda predlog koji je neko vec pomenuo...Tara(Zaovinsko jezero)...mada mi se ide bilo gde...Kad malo bolje razmislim, ni Vlasinsko jezero ne zvuci lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 5, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog Djerdapska magistrala, odlican put a priroda jos lepsa a mesto za kampovanje koliko hoces! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
v-shomy 17 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog Djerdapska magistrala, odlican put a priroda jos lepsa a mesto za kampovanje koliko hoces! Izmedju ostalog,zato mi i jeste Sokobanja ok destinacija.Moze se ici preko Pozarevca,Petrovca,Zagubice itd.,a povratak Đerdapska magistrala.Tamo znam za neka divlja jezera do kojih se stize dobrim makadamom,a i burazer tu ima plac sa recicom i najboljom izvorskom vodom u Evropi(Švacjcarci mu potvrdili),savrseno za kampovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog Djerdapska magistrala, odlican put a priroda jos lepsa a mesto za kampovanje koliko hoces! Sviđa mi se predlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog Djerdapska magistrala, odlican put a priroda jos lepsa a mesto za kampovanje koliko hoces! Sviđa mi se predlog! Podrzavam, zbog blizine mi se uvecavaju sanse da cu se pridruziti ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hammer, pa nisi izabrao Stroma, da bi se vozio po lokalu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hammer, pa nisi izabrao Stroma, da bi se vozio po lokalu ;-) Hahahahahaah, posao bato, posao, ako ne budem mogao da izdejstvujem slobodan dan, moracu da radim, pada mi se prva smena cini mi se, pa tek onda da vam se pridruzim a sa obzirom da je radno vreme do 3h dosta mi se smanjuje domet koji ima smisla jer ne mogu da prespavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aladin NP 1 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Piaggio X9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu, ali momci svaka Vam cast. Svidja mi se kako razmisljate... Nadam se da cu i ja jednog dana zaglaviti zajedno sa nekom ekipom na neko ovako putovanje... Srecno sa organizacijom... Pozdrav iz Novog Pazara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu, ali momci svaka Vam cast. Svidja mi se kako razmisljate... Nadam se da cu i ja jednog dana zaglaviti zajedno sa nekom ekipom na neko ovako putovanje... Srecno sa organizacijom... Pozdrav iz Novog Pazara. Bolje nemoj da glavis sa njima, opasna je to sekta. Inace kako su krenuli otici ce tema na 100 strana, kao da planiraju put oko sveta :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Mart 7, 2013 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je sledeći: 27 ujutro se nađemo na dogovorenoj lokaciji u BGD-u. Beograd - Bela Crkva - Rumunska granica - Nacionalni park "Semenik",Rešita(pijemo kafu....)...pa nazad. Kampovanje i noćenje u Beloj Crkvi ujutro klopa i put kući. Sve ukupno oko 450 km. Razlozi za ovo: - U Beloj Crkvi možemo da nađemo odlična mesta za kampovanej pored jezera.Sa toaletom i blizinom prodavnica. Bio sam tamo,a i raspitao se za kamp. Vožnja kroz Nacionalni park Semenik je poseban doživljaj. Ko nije bio biće oduševljen. Svo vreme se vozi kroz šumu,asfalt je savršen i veoma je redak saobraćaj. Jedino što je porebno za tamo je pasoš i dobra volja...krivina ima i suviše. Iskreno imaćete osećaj kao da uopšete ne vozite prave već samo u nagibu. Mogla bi da se napravi i opcija da kamp opremu ostavimo u Beloj Crkvi da je ne vučemo u RU. Ako Vam je ovo interesantno pišite da malkice razradimo detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ideja za Semenik! Šuma, krivine, dobar asfalt... gde ćeš bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je sledeći: 27 ujutro se nađemo na dogovorenoj lokaciji u BGD-u. Beograd - Bela Crkva - Rumunska granica - Nacionalni park "Semenik",Rešita(pijemo kafu....)...pa nazad. Kampovanje i noćenje u Beloj Crkvi ujutro klopa i put kući. Sve ukupno oko 450 km. Razlozi za ovo: - U Beloj Crkvi možemo da nađemo odlična mesta za kampovanej pored jezera.Sa toaletom i blizinom prodavnica. Bio sam tamo,a i raspitao se za kamp. Vožnja kroz Nacionalni park Semenik je poseban doživljaj. Ko nije bio biće oduševljen. Svo vreme se vozi kroz šumu,asfalt je savršen i veoma je redak saobraćaj. Jedino što je porebno za tamo je pasoš i dobra volja...krivina ima i suviše. Iskreno imaćete osećaj kao da uopšete ne vozite prave već samo u nagibu. Mogla bi da se napravi i opcija da kamp opremu ostavimo u Beloj Crkvi da je ne vučemo u RU. Ako Vam je ovo interesantno pišite da malkice razradimo detalje. Nego kad ce da padnu slike adv-a? Ne hvalis se Srećno sa novom mašinom. Nek te sluzi sokocalo i bolje od Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sharba imaš vremena da ponovo kupiš Stroma pa da ideš sa nama :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Mart 7, 2013 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna,samo bez kofera...stižu sledeće nedelje... Za sada imam 361 km na satu. Nije loše za dva dana star motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...