joska 63 Napisano Jul 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Za Josku: Hal senzor za MZ-a je pre par godina mogao da se kupi u pesti, ali je kostao oko 70 evra. Za desetak dana ide moj drug pa ce videti da li ga jos imju, i da li je cena ista. Zbog visoke cene su ljudi uglavnom izbacivali tu elektroniku i stavljali standardno paljenje sa platinama Hvala! Dogovor je pao,stavljam platine. Hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan eto rekoh ti na pocetku mozda je regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam vise sa cu sa strujom ovo nije vise za izdrzat nikak mi nepuni akumulator danas sam bio kod majstora 3 sata smo se zaj sa strujom kupio 2 reglera i neznam kolko smo polovni probali stafit nepuni i gotovo raskopali svu struju zice stator sav prespojili nezna vis esa da radim aj da covjek nema iskustva ima 50 god i odrzava mi sav vozni park ono ima 4 traktora 3 auta i sve napravi kad mi sta ode al ovak kaze da nije imo takav slucaj jos kaze da ce sutra jos sve ponovo prekoppat ak onda nebude radilo nezna vise sa ce snjim neznam vec razmisljam da stavim paljenje od tomosa na apnu nikad ma ama bas nikad nisam imo ikakvih problema sa strujom sto sce treba napravit da se stavi magnet na radilicu pd emze el ima u kojoj temi tak sta slicno objesnjeno ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 4, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li proverio ostalu struju, chetkice, rotor , stator mozda ne moze da pobudi regler.A mozda crko i akumulator?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan da sve smo skidali cetkice ko none rotor isto tako akumulator novi prije 2 mjeseca sam ga uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to jednom desilo, Moj drug Djurika sve proveri, i ispostavilo se da alternator nije imao pobudu. Na onom postolju gde stoje osiguraci - dva su za plus i masu, jedan je za pobudu, i jedan za zmigavce. Tu je gubio kontakt jer su lezista osiguraca patinirala. Djurika raskacio zice, skinuo ceo nosac osiguraca, i jedno po jedno leziste, a i one delove gde se kace zice ocistio sonom kiselinom dok nisu dobili izgled kao da su skroz novi ( ona bakarna boja ). Posle sone kiseline ih je oprao vodom, osusio, montirao, moje stare osigurace bacio, a stavio nove - keramicke ( moji su bili plasticni pa se od temperature poceli kriviti ), i sve je odmah proradilo ! Pokusaj ovo i ti da uradis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam si stavio one novije osigurace isto me zezo kontakt s onim starum valjcastim osiguracima pa sam pravio sam kuciste a sta imas stavio stopice na zice tj jednu pored druge i izoliro ih i samo utaknes osigurac odozgo moram pogledet el ima di sliku od toga ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Joska je verovatno negde na putu pa ga zato nema. Hteo sam na Crncu da izbacim tu kutiju sa osiguračima i da stavim neku drugu. Kako sam zamišljao to bi bila neka manja sa ubodnim osiguračima npr. kao kod Opela. Na kraju pošto je ugradio sve uređaje na motor, Joska je izbacio osigurače i ostavio samo jedan, takav ubodni i eto pre neko veče sam ostao bez struje. Takav strah odavno nisam osetio, sve elektronika, ja tu ništa nemogu da popravim. I na kraju se setim tog osigurača, pogledam ga a on crko'. Neispravni osigurač sam zamenio i motor radi kao sat, još kada ne bi bio lenj pa da vidim šta je sa zadnjim štopom onda bi verovatno i taj novi potrajao ovako, hm... U svakom slučaju savetujem ubodne osigurače i tablu, imaju bolji kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 5, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos na putu,ne mogu od obaveza,ali vec bih rado negde ispario Sto se tice te kutije sa osiguracima,treba je izbaciti,dovoljan je samo jedan osigurac,kao kod Vuje.Ako se desi kratak spoj negde,veca ce struja uvek poteci iz akumulatora nego iz alternatora,pa ce osigurac pregoreti.ALternator jos bi jos uvek da proizvodi struju,ali posto je u sistemu kratak spoj,on ce izgubiti pobudu istog trena kada osigurac ode,pa nema sanse da se instalacija pocne pusiti. A recept kako proveriti da li je ispravan alternator ili regler je tesko opisati,nije bas za laike. Prvo treba izmeriti svih 9 dioda u ispravljacu.Ima 6 glavnih,i 3 za pobudu(one su na gornjoj ploci,one crne). Ako je to ispravno,trebalo bi videti i rotor,da nije slucajno u kratkom spoju,ili prekidu.Treba proveriti i sijalicu kontrole punjenja,jer uglavnom bez te sjalice nema ni pobude.Ako sve to radi,i ispravno je,a i dalje nece da puni,trba otvoriti regler,pa videti da nije onaj jedan namotaj koji ima svega nekoliko namotaja od debele zice,nije odlemljen.Desava se dosta cesto.Ako jeste,treba zalemiti.Ako i dalje nece,onda izvod na regleru oznacen sa DF spojiti kablom sa D+,i sa tim je regler zaobidjen,mora da se pobudi,i sijalica ugasi(kontrola punjenja).Oprezno sa obrtajima,sada nema regulacije,i napon punjenja ce da raste srazmerno obrtajima,do nekih 18-19 volti. Znaci,ako neznate sta radite,bolje nemojte nista raditi,nego pitajte nekog strucnjaka. Alternatori nisu komplikovane sprave za razliku od diname,i zahtevaju veoma malo paznje,a uz to su pouzdani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si sto se tice dinama. To je jedno nevidjeno sr**e. Ma koiliko mu udovoljavao, stelovao i odrzavao uvek ce biti problema: previse punjenja, ili nedovoljno punjenja, ili praznjenja akomulatora, ili pregorevanja reglera.... mukama nikad kraja. Sreca moja pa sam nakon godinu dana muke i zivaca, dinamo izbacio iz svog zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 18, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi koliko kosta nov akumulator? takodje me interesuje koliko kosta opravka dinama ili kupovina iste ??? ??? ??? Hvala!!! Cena akumulatora varira od 800-2500 din, pa biraj, preporuka neki od 5Ah, normalno 12V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ts-chopper kako vozis bez diname?? zar ti se ne isprazni akumulator posle izvesnog vremena mislim da je stavio tomosovo palenje al jeb el i onda treba akumulator ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 19, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je paljenje magnetno,onda nema diname,pa nema ni akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod TS chopper-a magnetno ali od Jawe babete (koliko se secam-a mozda i gresim) i nema akumulatora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinitre sto malo kasnim, retko sedam za racunar. Da, paljenje je magnetno bez platina sa tiristorima. Magnet i senzor su od jave bebete. E sad, imam jedan mali akumulator (bateriju) koji je povezan samo na sirenu. Ne puni ga nista, jer osim sirene nema drugu funkciju inace isprazni se, uz cestu gradsku upotrebu, za oko mesec dana pa mi punjenje, na punjacu za akumulatore, ne predstavlja problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2693 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene,živ sam izgleda. Samo mi moj MZ pravio takvu igranku,da me izuvao i bu*u pomerao. Neće to biti roman u nastavcima,skratiću razlomak,koliko mogu. Ovu 125-icu je čovek kupio novu u Čačku (te davne 1989),probao malo da ga vozi, zezale ga neke sitnice,karburator akumulator,i sl. Proda ga meni sa pređenih pedesetak km,znači nov ganc što bi rekao švaba. Ja se vozao malo, oterao na servis,majstor Rauš ga sredio, zamenio plovak u karburatoru i još neke sitnice. Propao mu je bio akumulator u startu,i tu sam stavio NI-CD,i rešio problem za "sva" vremena. Posle sam imao problema sa osiguračima,kao što reče prethodnik grejali se,plastika se topila,bakarni limčići mekani,stavljao sam keramičke i gumice za tegle.To bi izdržalo mesečak dana i opet problem,gubi kontakt,gasi se. Onda odem na auto otpad i uzmem sa nekog golfa "parče"od table sa osiguračima povežem,ubodem ove nove i za vjek vjekova amen. Da ne bude zabune gornja četiri su rezerva 3A.5A.i 2x15A. Onda nešto što ne utiče na funkciju,ali može da ide na q-živce.Onaj glupi automat za migavce zamenjen ovim Siemens elektronik.Interval zagarantovan Dobro,to je sve išlo kao po loju,vozikao se slatko prešao 20 000 km,i onda počinje odiseja,muke po Vuju (032). Dešavalo se sledeće: Motor upali `nako,solidno,krenem vozim desetak km i onda počne da mrsi trokira,puca i naposletku - UGASI. Zovem majstora,kaže sve je urađeno to može da bude samo bobina,kada se zagreje smanji broj namotaja,gubi se struja,šmercuje ... Nađem polovnu bobinu sa Wartburga,zamenim, krenem,ono kao bolje ja za Guču,uzbrdo,suvozač pozadi,motor ide super. Kad smo prešli desetak km,opet bam,bum,prc, krk u bulju,ugasi se. Komšijja se smeje,kaže dobar ti ovaj motor,sam staje ,određuje pauzu da se odmoriš i popiješ piće (stao kod kafane,mamu mu ...) Dobro,nije bobina. Mada crv sumnje grize jer ni ona nije bila nova da bi 100 % eliminisao tu mogućnost. Kaže ovaj "majstor" što mi prodao polovnu bobinu:"to su tebi platine". Otvori,pogleda i kaza:"pa da platine,napravile breg". Ja kažem da su skoro nove,tek zamenjenje,kaže: "nema veze,sad ću ja da ti dam wartburgove metalne,bušne,sa bakelitom,baci ove plastične". Dobro,zamenimo platine. Upalim krenem malo po gradu,motor ide solidno ali kao da nema punu turažu,kada dođe na oko 5000 ob/min. "gubi dah". Al dobro,makar ide,ne puca. Krenem na moto skup u subotu (MC Mančula) odem,usput malo trokira,nema veze samo grmi i puca od drugih motora,i ne čujem moj. Stignem tamo,krenem nazad,na raskrsnici RRRRMMMMpuf,dum,tras,ugasi se. Samo me hladan znoj obli,joj dobro je niko me ne vidi,opet je mz bio fer,uzdržao se na defileu,da se ne ugasi. ŠTA SAD MOŽE DA BUDE? Ostalo je još samo svećice ili kapica - lula za istu. Menjao sam ja svećice,dve - tri neke Bosna i neke Champion. Da li je moguće da sam bio toliko lenj da još probam sa svećicama???? Nabavim raritete,drugovi se angažuju i nađu mi nove Izolator i Izolator special svećice. Zamislite,original MZ-ove,fabričke svećke. Pa Bog da te vidi. Ritualno izvadim konzerviranu,iz originalne kutijice NOVU Izolator svećicu,pooolako zavijem, i kresnem MZ-iku. Dobro pali,dobro prima gas,rže,resko poskakuju obrtaji,zazmišljam SAD ili ..... Pođem sa drugarom na test vožnju,odaberem exluzivni kafić Atrijum,na periferiji par km od Čačak city-ja. Valja to proslaviti jednim kupom i voćnom salatom. Stižemo tamo,neki Japanci parkirani ja da stanem malo podalje (znam svoje mesto),smanjim gas (ne na ler), i motor se ugasi. Veselo,veselo,mislim u sebi i gutam knedle. Gurnuću ga u Moravu,daću ga pod presu, lično ću ga dignuti u vazduh, neću ga prodati, baksuza, da se neko zlopati. Kaže mi drugar:"Šta da radimo,ko da gura ovuda"? Da umrem od blama. Ma reko: ohladiće se on,upaliće. Tako i bi,posle pola sata,kresnu iz prve. Kud da idem, i gde da te tražim ! Skrenem pored puta na neku livadu, i razmislim, da je ostala samo još jedna stvar - kondenzator. Onaj što štiti platine. I još jedna mala sitnica kapica ili lula za svećicu. Nemam kondenzator,ali imam kapicu,izvadim rezervnu zavijem,ali mislim:ma nije to,gde to ima veze. I ? Krenem kući,a motor,pali,vuče i ide kao lud. Nikad ovako nije radio,kazaljka zakucava,prima gas,rezak zvuk,piči kao lud,kao da je zamenjena mašina a ne kapica. Pretpostavljam da je ovako išao kada je izašao iz Zchopaua. Ma da li sam lud, da je to sve bilo zbog je*ene kapice? Sada sam kupio novi auspuh,dao rezervoar,poklopce filtera i akumulatora i prednji blatobran na farbanje,oprao motor i uglancao,nema pecku. Kada ga ponovo sklopim krećem na put. Još jednom se potvrdilo da nema treće.Ili Mnogo Zeza ili je Mala Zver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 26, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, cudne stvari se desavaju sa MZ-ovima, narocito kada si u Cacku!? Prvi moto skup u Cacku 2006 , kisa lijeeee, sav mokar dolazim na u ulaz i Paaam puce nesto?? Ljudi gledaju , ja gledam , sta bi? Niko nezna.Nece da upali pa toj ti je.No nema seki(re) acije, ljubazni domacini kad svane (posto sam dosao po mraku) kazu stizu platine, kondezator , svecica pa ce popravimo.OK, sacekacemo jutro. Jutro fino suncano, nema kise (bila popodne) Skinem svecku promenim motorce upali, zahvalim se domacinu sa kapije, problem Resen! Treci moto skup u Cacku 2008, vruuuuucinaa, fino me dovezao MZ do Cacka, fino se ja olesio na skupu, fino lego u vrecu na astal ko mrtvak da odspavam posto radim u nedelju ujutru, fino se probudio u pet sati, fino krenuo, MZ kresnuo iz prve.Fino dosao do kruznog toka na izlazu iz Prijevora i FINO SE MZ UGASI !!!!! Kurblaj, nece, jos kurblaj nece??Pauza od po sata kurblaj nece. guraaaaaj , kad ono puce ko petarda, kuku, sta mu bi, menjam svecicu, nadjoh usput jadnog momka koji se vracao sa posla (radi u pekari) guraaaj , puca MZ ko na manevrima i nista! Ljubazni pekar usluzan nudi mi mobilni da se javim vec je 6h zakasnicu na posao. Zovem imam srece radi kolega koji se razume u MZ i njegovu struju, kaze ili su platine ili kondezator!! Kuku lele, de to da nadjem u sest ujutru pa jos i nedelja, a sve sam pare popijoooo!!, Ajd za pare al' nemam niciji broj u CACKUjbme Cacak! Otvorim dekli, gledam u one zice i pusim? Svecicu nooovu promenih ma jok. Da malo osmirglam platine?? Moze, ali cime nemam smirglu!!!! Hm imam perorez hehehehe grebnem jedno dva putaa i cekam, kao dali je to to. # puta na prazno, Kontakt WROOOOOOM upali stoka magareca, vracaj dekli, sedaj voziiiii, na posao stigao u 07:45 elem 45' zakasnjenja, s tim da sam krenuo negde oko 7h sat nisam imo ali po otvaranju prodavnica reko bih da je bilo to vreme. Eto mislim to taj Cacak i ta struja, mislim ... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Eto mislim to taj Cacak i ta struja, mislim ... ??? ;D :D :D :D :D Ima tu nesto ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 26, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ... Eto mislim to taj Cacak i ta struja, mislim ... ??? ;D :D :D :D :D Ima tu nesto ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Naravno da ima,-tu je Zapadna Morava pa bi motorce da proba i tu vodu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda su u pitanju i podzemne vode ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 26, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Zapadna Morava je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 26, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta znam mozda i ruza vetrova, tu ima onih planina Jelica, Ovcar, Kablar... cudo (Velja, hehehehe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 26, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E MZ, ko sto si reko - fino si se olesio, da nisi, razmenili bi telefone kad smo se uvece upoznali u Cacku, i lako bi resio problem ( nosio sam rezervne platine na skup u Cacak ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E MZ, ko sto si reko - fino si se olesio, da nisi, razmenili bi telefone kad smo se uvece upoznali u Cacku, i lako bi resio problem ( nosio sam rezervne platine na skup u Cacak ) . A mi smo se upznali??? Lelelee mene nije moguce da se ne secam!!!!??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I upoznali, i izljubili, a posle toga si se ti popeo ma binu i pomagao mizicarima - i postao neddostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...