Sr3ck0 2224 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan a ako nemas ni imovinu na svom imenu, onda ne znam sta sledi.. Онда га стрељају... To da su zatvori puni su gluposti, mene su dosli da privode 28.12 (znaci 3 dana pred novu godinu), naravno nisam bio u gradu, pa me nisu nasli.. Побркао си привођење и затвор! Човек кога сам споменуо већ годину дана чека позив да се јави на одслужење вишегодишње затворске казне (јбт. к'о за бившу ЈНА ) чим се укаже празно место у прдекани, каже судија... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Manite se ćoravog posla, Zof666 nije više ovde, seo je na svoju ljutu makinu i zapalio :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan a ako nemas ni imovinu na svom imenu, onda ne znam sta sledi.. Онда га стрељају... To da su zatvori puni su gluposti, mene su dosli da privode 28.12 (znaci 3 dana pred novu godinu), naravno nisam bio u gradu, pa me nisu nasli.. Побркао си привођење и затвор! Човек кога сам споменуо већ годину дана чека позив да се јави на одслужење вишегодишње затворске казне (јбт. к'о за бившу ЈНА ) чим се укаже празно место у прдекани, каже судија... Ono sam napisao u smislu dosli da me hapse jebi ga, pogresno sam se izrazio.. Doneli drotovi lepo papir na kome pise zamenjuje se ostatak kazne u kaznu zatvora od toliko i toliko dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan a ako nemas ni imovinu na svom imenu, onda ne znam sta sledi.. Онда га стрељају... To da su zatvori puni su gluposti, mene su dosli da privode 28.12 (znaci 3 dana pred novu godinu), naravno nisam bio u gradu, pa me nisu nasli.. Побркао си привођење и затвор! Човек кога сам споменуо већ годину дана чека позив да се јави на одслужење вишегодишње затворске казне (јбт. к'о за бившу ЈНА ) чим се укаже празно место у прдекани, каже судија... Ono sam napisao u smislu dosli da me hapse jebi ga, pogresno sam se izrazio.. Doneli drotovi lepo papir na kome pise zamenjuje se ostatak kazne u kaznu zatvora od toliko i toliko dana.. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тешко нама кад нам силоватељи шетају и чекају на ред а неко ко је возио без категорије буде спроведен!!! 'бемте државо... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 17, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se zanimate i saznate sta vas ocekuje. http://www.amss.org.rs/images/files/prekrsaji%20i%20kazne.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srećko potpuno si u pravu, treba da se odluči za zatvor!!! P.s. Mislim da je ovo neka provokacija. Napisao jednu poruku (prvu na forumu), i više ga nema, a svi se ovde ubiše objašnjavajući :-) Pa mozda su ga vec odveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nije provokacija,nisam imao predstavu da ce tako nesto da bude..nov sam u svemu ovome..hvala svima na odgovorima..popricao sam sa advokatom i kaze da bi moglo da se pokusa da idem na drustveno koristan rad,da je to najbolje resenje..ja sam u julu 2012 otisao da zamenim probnu B za normalnu, i bilo je sve ok tako da mi nije nista jasno sto se tice zabrane..mada su mi rekli da je to sve novo za njih..u medjuvremenu sam upisao za A i ostala mi je jos samo voznja da polozim..ponavljam nisam imao predstavu da je tolika kazna..hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a mi se ovde skoro posvađasmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8563 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Od mene imaš box cigara, ako zatreba za nedaj bože. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi nije provokacija,nisam imao predstavu da ce tako nesto da bude..nov sam u svemu ovome..hvala svima na odgovorima..popricao sam sa advokatom i kaze da bi moglo da se pokusa da idem na drustveno koristan rad,da je to najbolje resenje..ja sam u julu 2012 otisao da zamenim probnu B za normalnu, i bilo je sve ok tako da mi nije nista jasno sto se tice zabrane..mada su mi rekli da je to sve novo za njih..u medjuvremenu sam upisao za A i ostala mi je jos samo voznja da polozim..ponavljam nisam imao predstavu da je tolika kazna..hvala svima cekaj bre koga ti lazes u februaru 2012 ti stigla zabrana na 11 meseci,a ti nakon toga zavrsio obuku i polozio testove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta briga auto školu da li ti imaš neku kaznu ili ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan A šta briga auto školu da li ti imaš neku kaznu ili ne! auto skolu ne ali kad polazes testove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj me shvatiti pogrešno, u potpunosti osuđujem ovakve prestupe, ali zašto nekome zabraniti da uči i polaže??? I da li ima pravo? Svejedno posle ispita taj neko ima zabranu upravljanja, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj me shvatiti pogrešno, u potpunosti osuđujem ovakve prestupe, ali zašto nekome zabraniti da uči i polaže??? I da li ima pravo? Svejedno posle ispita taj neko ima zabranu upravljanja, zar ne? ne shvatam druze pogresno sve ok i treba osudjivati ovakve postupke,ali dobija se zabrana polaganja ako nema dozvolu tako da nije bilo moguce da polozi...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zabrana polaganja! Nisam to znao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Zabrana polaganja! Nisam to znao! pa cega drugog mozes dobiti zabranu ako nemas vozacku dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice zabrane glasi,zabrana upravljanja motornim vozilima..ljudi osudili ste me kao da sam ubio nekog..vozio sam 50ccm, presao na 125ccm i uhvate me za 7 dana 2 puta,sta da radim sad-nema nazad..da to nisam trebao znam i sam i nema potrebe za takvim komentarima,imao sam tamo 3 pitanja i trazio sam strucne ljude sto se toga tice da mi odgovore a ne misljenja da li me treba ubiti ili u zatvor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zof, šta je bilo je prošlost. Budi pametan sada i u buduće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ti tekla zabrana moraju da ti je uruče.. ne mora lično ali moraš da dobiješ buđavi papir na kome piše da zabrana počinje da teče od datuma prijema..a nigde ne piše koji je to datum.... Verovatno je tako i za zabranu polaganja.. položi to što pre, a kad ti stigne presuda piši žalbu u zakonskom roku.. To sve će malo prolongirati stvari.. do jednog dana.. Dok ne izmene zakon o oduzimanju svih kategorijama važi stari koji važi za sva motorna vozila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ljermontovu,kazu da mi jos nije pocela zabrana i da cekam da dobijem taj papir o zabrani..a Sto se tice ostalog ne znaju ni oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zakonski rok ti je 15 dana od uručenja rešenja prekršajnog suda tako da ne možeš da se žališ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne može da se žali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan coveka ste hteli da posaljete u corku na duze vreme zbog ovakvih prekrsaja znaci ortaku ne gine smrtna kazna posto su njega za 6 meseci uhvatili 5 puta bez vozacke a zadnja koliko mi se cini bila je i na neregistruvanom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan 40 kaznenih bodova? Nesto si se ti prebrojao. Isti slucaj, i da,jesi se prebrojao. 20 kaznenih poena, i 11meseci zabrane. Presudjeno u cetvrtak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zof. 4 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: bg Motocikl: x9 Prijavi odgovor kao problematičan druze skratili mi zivot 10godina veruj mi..a najgore mi sto cekam svaki dan da dobijem da moram da vratim dozvolu..kad bi mi oduzeli samo A koji sam u medjuvremenu polozio bio bi presrecan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...