kataran 92 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Debljina nove ferode za lamelu ETZ 150 je 3,9 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan nece sa 21 prednji lancanik da vuce, kao da imam tri brzine 4 kao da ne postoji. narucio sam 18ticu pa da vidimo kako ce da vuce, pitam se dali je neko imao ovaj predlji lancanik, kako li ide mz 175 sa njime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nece sa 21 prednji lancanik da vuce, kao da imam tri brzine 4 kao da ne postoji. narucio sam 18ticu pa da vidimo kako ce da vuce, pitam se dali je neko imao ovaj predlji lancanik, kako li ide mz 175 sa njime icice sigurno bolje(bolje ce da povlaci na nizim obrtajima) a max brzina bice manja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam da sad posle registracije motocikla to jest dobijam austrijske tablice, pa cu verovatno ubaciti cilindar od 250 cm i da vidim kako ce da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan citao sam temu iz pocetka, pa sam procitao da preskace menjac to se meni desava kad mi je ulje zagrejano u motoru, dok je ladan sve je u redu verovatno da nije ulje ok, koliko se secam to je ulje oznake sae70,jos je to ostajo da se sredi, posto sam nabacio na es cilindar 250cm klip, karburator 28 mm i sta da kazem ide ko metak a sto je interesantno radi super malo dimi dok je hladan posle ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pokusao sam video snimak da ubacim, nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan pokusao sam video snimak da ubacim, nece Nov Forum nema ni jedan dan, za sada sve radi kako treba ali su svi problemi mogući jer je stvar nova. Zbog toga sam savetovao da se otvori jedna bezveze tema "ispod crte" gde bi se vežbali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Super.. samo ja da sam na tvom mestu ja bi kupio nov klip... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Super.. samo ja da sam na tvom mestu ja bi kupio nov klip... :) i ja sam mislio da kupim nov ali ovaj je ok, nema ostecenja, to nije ovaj, ovaj je stari od 175 tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Super.. samo ja da sam na tvom mestu ja bi kupio nov klip... :) nevalja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ta nisam imao dihtung donji pa posluzi mi format a4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Super.. samo ja da sam na tvom mestu ja bi kupio nov klip... :) nevalja slika Ovo puko osigurac za karike?? :unsure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan puce karika i neko parce klipa Super.. samo ja da sam na tvom mestu ja bi kupio nov klip... :) nevalja slika Ovo puko osigurac za karike?? :unsure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan puce karika i neko parce klipa Dobro je da nije zaribao... :rolleyes: Emzo je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan iso je dobro nisam primetio da ne radi, malo slabije je vukao na brdo , pomislio sam da je od lancanika 21, ali nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 19, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite kako radi sa 250 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite kako radi sa 250 cm ae Obrazlozi kako sad radi kada si promenio cilindar i glavu na 250ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da neće samo Marko Kraljević da ore drumove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 31, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vuce ko lud sa 250cm ne smeta mu 21 zupcanik ne oseca moju tezinu 102kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 31, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam mogo bi ovaj jos nekoliko hiljada km Oni koji su ogovorili da je u pitanju fotografija udara meteorita o povrsinu Zemlje su pogresili.... :-[ Na zalost ovo je trenutni izlged mog klipa... i osiguraca bolcne (zegera) koji je potpuno protivzakonito i samovoljno napustio svoje leziste i pri tom napravio ozbiljnu stetu. Ishod .... 1. Ostecen klip 2. Ostecen cilindar 3. Zeger je svuda po kapi cilinda i celu klipa, ukucan kao ekser u chamovu dasku 4. Karike ostecene.... Cuo sam da je poceo cudno da lupa, ali sam mislio da je stradao iglicasti, pa sam tako stigao do kuce. Stvarno mi nije jasno odakle mu tolika snaga sa ovakvim ostecenjima ali mi je sinoc imao snagu kao da imam jos 5ks vise.... :-\ Evo jos par slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kako da resim problem sa akumulatorom, od kad imam ovaj motor nemam drzac od akumuletora, pa sam sa nekom gumicom vezao ali ne vredi otruli vremenom, pitam se kako izgleda orginalni drzac od es 250/2, dali neko ima tu slicicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam drzac... samo dekla preko akumulatora i to je too.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 12, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da odsečeš od neke unutrašnje gume. Ali ne uzduž, nego popreko, da ne treba da vezuješ čvor. Trebalo bi da drži i da traje. To ipak nije gumica za slatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 12, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobih ideju povodom tvog problema!!!! vezi ga sa 4 zatezaca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link : http://www.mz-b.com/ts150/table16.htm To ti je gumeni deo sa ove slike pod rednim brojem dva : Na ovom linku gore mozes i da ga narucis, a mozes i sam da napravis. To ti je u principu gumena traka na cijim krajevima je provucena metalna osovinica - ja sam stavljao ekser duzine oko 5 - 6 santimetara. Sa prednje strane dole na metalnom nosacu imas dve kukice, ( za jednu si privezao onu tvoju gumu ), a i sa zadnje imas isto. Zakacis prvo taj ekser za one kuke iza, stavis akumulator, nategnes gumu i onda zakacis za ove kuke sa prednje strane i nema gde da mrdne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...