nikola 250 3 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Crni, kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukigoga 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca631 0 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo bivsi afrikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gentleman 11 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: F800r Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno opisan putopis(bajkerskim pridevima). Na mene su najjaci utisak ostavile lepote durmitora i ona slika u starom gradu gde se bez majica penjete uz stepenice...dok vas iztraumirana turistkinja slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mazut 10 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto ste stavili i mene,dirnut sam kad se setim!Super ste napisali i opisali ovaj putopis,za svaku pohvalu samo tako nastavite! Pozdrav od Mazutica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i vama i zenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Bez dileme jedna od najinteresantnijih deonica...uživanje za medalju...sjajno momci i želim vam još puno sličnih vožnji u budućnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis , Interesantan način parkiranja u Dubrovniku: Dupe (tablica) uza zid,tipičan za srpske turiste 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio si mi secanje na proslo leto,skoro ista ruta al se nisam ozenio Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv putopis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Extra putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, za takve stvari vredi živeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ekipa! Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci! Ove godine boze zdravlja jos ludje rute... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan E momci lepo mi ispao motor na onoj slici na Sutjesci!! A vidite sta sam ja nasao u mom kompu. Setio sam se da smo se sreli kad sam video motore ! Veliki pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan I da napomenem da se nisam slikao sa Bajagom zato sto mi se ne svidja njegova boja kose , a i mora farbu za kosu da promeni ova ga zatvara u struku !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano Februar 17, 2013 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I da napomenem da se nisam slikao sa Bajagom zato sto mi se ne svidja njegova boja kose , a i mora farbu za kosu da promeni ova ga zatvara u struku !!!! Ja sam mislio da mu je ono perika na glavi , medjutim priznao nam je da koristi REVITABION ( sprej protiv opadanje kose, sagoreje i peruti...) :nanana: Kolega puno pozdrava i za tebe i nadam se da ce mo se uskoro ponovo sresti na nekoj turi !!!!!!!!!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Februar 18, 2013 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura, svaka cast i sreca pa imate rodjake....xa xa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci , odličan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan KAPA DOLE!!!!! :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci ,odnosno ozenjeni - isplatilo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski putopis i mnogo lepih slika ! Samo nastavite bez motivacije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...