srdjan kv 13 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi pomogne oko ovog programa! Da li je neko uspeo da skine ovaj program ili neki sličan njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mooljacc 1 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: BL Motocikl: FZ6N , CB500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nasao ,ali haynes manual ti je prava stvar samo moras traziti za svaki model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nije loš haynes ali po meni je mnogo bolje da nađeš ako možeš baš service manual. Mnogo je sažetije i konkretnije nego haynes, i nema slike nego crteže, što je mnogo bolje. Haynes kad počinje neki tekst prvo tri pasusa piše kako pre početka rada treba sačekati da se motor ohladi, staviti ga na ravnu podlogu, osigurati da se ne pokrene u toku rada, provetriti prostoriju, doručkovati, nahraniti ribice, oprati zube..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...