Vladimir KLE 5 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Натукао сам на један камен прекидац на чопи (сигурносни, да се са штендером не крене у прву брзину) и све као ма не треба ми, кад пре неки дан, при лепом времену, реко да провозам нову кацигу и онако весео ја у прву, а не дигох "ногу" и замало не би " на нос" ! Прође и то, направих ја леп круг, ал сам сад у потрази за исправним (новим, половним) прекидачем. Има ли га неко, или зна ли неко где да га купим у Београду? Хвала другари Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba jedan, kako se krecu cene ove kutijice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8663 Napisano Februar 18, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/Bocna-nogica-Kawasagi-GPZ-500S/7516161 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.c...PZ-500S/7516161 Хвала, али сама "нога" ми је добра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Натукао сам на један камен прекидац на чопи (сигурносни, да се са штендером не крене у прву брзину) и све као ма не треба ми, кад пре неки дан, при лепом времену, реко да провозам нову кацигу и онако весео ја у прву, а не дигох "ногу" и замало не би " на нос" ! Прође и то, направих ја леп круг, ал сам сад у потрази за исправним (новим, половним) прекидачем. Има ли га неко, или зна ли неко где да га купим у Београду? Хвала другари Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8663 Napisano Februar 19, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan To i meni ne radi, mada nikad nisam ni pogledao šta mu je. Ako nađeš reci cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Натукао сам на један камен прекидац на чопи (сигурносни, да се са штендером не крене у прву брзину) и све као ма не треба ми, кад пре неки дан, при лепом времену, реко да провозам нову кацигу и онако весео ја у прву, а не дигох "ногу" и замало не би " на нос" ! Прође и то, направих ја леп круг, ал сам сад у потрази за исправним (новим, половним) прекидачем. Има ли га неко, или зна ли неко где да га купим у Београду? Хвала другари A da li se taj metalni stift lako izvlaci i uvlaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam prekidač cena:15eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Натукао сам на један камен прекидац на чопи (сигурносни, да се са штендером не крене у прву брзину) и све као ма не треба ми, кад пре неки дан, при лепом времену, реко да провозам нову кацигу и онако весео ја у прву, а не дигох "ногу" и замало не би " на нос" ! Прође и то, направих ја леп круг, ал сам сад у потрази за исправним (новим, половним) прекидачем. Има ли га неко, или зна ли неко где да га купим у Београду? Хвала другари A da li se taj metalni stift lako izvlaci i uvlaci? Не знам, јер је натучен и блокирао је...А какав је био пре, нисам сигуран.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan msm da imam i ja te prekidace,pogledacu sutra pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan msm da imam i ja te prekidace,pogledacu sutra pa javljam... Ајде, па јави... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ok hocu potrazicu ujutru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ja trazih,pola garaze izvrnu i nigde ih nema..ili sam bacio sve ili se negde zaturili ne znam..nadjoh jedino od suzukija gsxr pa ako ti odgovara javi sms na 064/266-93-76 a da dacu ga za 1000dindzi pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan Nije skupo ali ja sam nekako mi nije hitno nikako, ja cu da pokusam da sredim moj, vec sam jednom uspeo i radio je godinu dana. Ispravan je samo sto se zaglavljuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan e ja nadjoh moj!!! ko hoce da kupi nek se javi na 064/266-93-76 moze sms...cena 1500din od kawasakija je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan e ja nadjoh moj!!! ko hoce da kupi nek se javi na 064/266-93-76 moze sms...cena 1500din od kawasakija je.. pardon moja greska u zadnjem postu cena je 1000dindzi izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari, ja sam svoj našao (kupio). Al kome još treba, ima ga Limeni, pa ga kontaktirajte.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto opali jer je naravno na nashim motorima to najizlozenija i najniza tachka motora, zashto ne znam ali ok, i uspeo sam da ga repariram, malo je pipavo jer je zatopljen silikonom dok se ochisti i otvori, posle je lako, ochiste se malo kontakti, ispravi se sve i podmazhe, prekidach posle toga radi kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...