gorzy 178 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me vasa iskustva sa velikom hondom dominator. Nesto sl. dolazi u obzir do 650ccm, i 1.600E. Napominjem da sam visok 198 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 10, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce imaš još koješta..a reg ti je ista i za 750cca Dodao bih samo za golema čoveka valja i golem motor..inače sve drugo izgleda kao da si detetu oteo biciklo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 10, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da mi je tvoja visina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan KLE mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Februar 10, 2013 Hronični Motociklopata, 7396 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 650, XF 650 Freewind Honda Africa Twin 650, 750 Kawasaki KLR 650, KLX 650,Tengai Yamaha TT600, XT600, XT650 Tenere, 750 Super Tenere .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da mi je tvoja visina.... Muka burazeru, veruj mi, jedva nadjem farmerice, a za obucu da ne pricam-49. Sve narucujem. Sednem na sportaka kao da sam seo na biciklu s pomocnim tockicima Zato trazim nesto "golemo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 11, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi probaj neku ST.. taman za te novce ih ima ima i buljavi tdm.. ali reg je malo skuplja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gledam po oglasima i zapade mi Transalp xl600v za oko..... Iskustvo neko i misljenje bi mi dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 11, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT660 Yamaha XTZ660 Tenere Kawasaki Kle 500 Honda XL600V Transalp Honda Afrika Twin Yamaha XTZ750 Super Tenere Suzuki XF650 Freewind knock yourself out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Transalp 600 ili Freewind 650 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Februar 11, 2013 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Oba su ti mala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom visinom od svih nabrojanih samo ST i AT, naravno pod predpostavkom da imas i masu srazmernu visini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno radim na masi . Za svoja 2 metra imam samo 90kg. Zajebana situacija... E oduvek sam bio krakat za motore, da ga je*em ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam gledao da kupujem, seo sam na jedno 20tak komada, dok nisam video šta mi srcu godi Idi na neki plac, gde imaš sve šta su ti ljudi savetovali i sedi na svaki (i još poneki) pa se odluči . Onda dodješ kući i oglase u ruke ... eeee slatke muke ... Realno, sa velikom enduračom teško ćeš da omašiš od KLE do Africa twin, za svakog ponešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaahh upravu si, najsladje muke Nego kod mene tesko da cu naci neki plac gde ima vise od 2-3 endurace... Ma samo neka se temp. popne bar na 15 stepeni da isteram ljutu mahinu iz garage i da krenem da tumaram unaokolo... Juce ja odlucio da napravim neki krug, kao temp od +1 nece da mi smeta, vozio sam citav kilometar i vratio se, ako mi verujes na brzini od 40km nisam mogao da disem, tako da cekam malo lepse vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 13, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sinoć oko 22h odvozao sigurno 15ak km na minusu i nije strašno. bitno je kako se obučeš. za svaku vožnju pod obavezno, ma koliko niska ili visoka temperatura bila, treba koristiti termo protektore naročito na zglobovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 13, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan btw, ja vozim KLE i visok sam 198, i nemam nikakvih problema sa vožnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3006286/yamaha_xtz750_super_tenere/ mnogo lep, jos ako je dobar bacis tih soma i sesto na sto i teraj, iha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1291 Napisano Februar 13, 2013 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ta Akyeva ST je odlicna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Jul 8, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia ode i sad ostadoh bez motora... Odluka je pala na Super Teneri, odgovara cena, odgovara mojoj visini, pa malo li je... Opet se otvara tema za pomoc oko kupovine. Uffff slatke muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...