john314 626 Napisano April 5, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 5, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Gooo, Šumi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan pocela sezona sve zamrlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano April 10, 2017 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma dok je granulo malo sunca svi isterali svoje mezimce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Jes isterali svi osim mene. Nikako da odvojim vremena i novca.... Jedan auto drugi auto servisi registracije gume nikako da neki dinar ostane za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano April 12, 2017 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja mog mezimca i vozim i sredjujem polako. Danas mi je stigao nov zadnji lancanik, bakelit,puz i paknice.Sad samo da kupim sajlu za brzinomer, lanac i prednji cilindar i skoro pa komolet gotov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 17, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Da li neko ima iskustva sa sportskim filterom za vazduh? kako se mz ponasa i da li ima neke promene, prednosti - mane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan ima, bucniji je i losije ide. neba bolje od fabrike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 27, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šta je bre ovo??? Opet je neko dirao dugmiće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 27, 2017 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko dana nije radio, zbog čega...ko bi ga znao Nova verzija foruma je sada, pa zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano April 27, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jbt al sam ostario,,nikakoda se sndj]em sada ovde tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je trauma kada se unapredi softver. Kako su mi objasnili to je neminovnost ali je za mene baš trauma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim društvo!Pratim vas redovno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I mi tebe pratimo, samo da znaš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 6, 2017 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, zverinjak said: I mi tebe pratimo, samo da znaš... Pa lepo od vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan tako treba...sad samo da stane ova kiša...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 8, 2017 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan imal neko veliki,najveci zupcanik na glavnom prenosu radilica menjac od ts 250 ili mozda je isti i na etz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee pozdrav samo da se javim !!! dosao sam iz belog sveta i odkupio svoj MZ opet!!!! hmmmmmm nemogu vam opisati nasta sad lici!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, da li moze na ts 251 da se stavi bakelit tj. zastitnik lancanika od etz 250 i gde mogu to da nabavim, takodje mi treba i puz koji tu pripada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan NAjbolje je uzeti sve to zajedno. Bakelit se prodavao kao Mađarski i Originalni a cena ovog drugog je bila značajno visa. Ipak, kod mene se ovaj Mađarski nije pokazao najbolje jer pinjon nije mogao lepo da nalegne pa je brzinomer vise bio na nuli nego što je radio. Za delove će ti se neko javiti odavde a imamo i temu za te stvari pa postavi oglas, možda neko to ima u višku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 15, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 10.5.2017. at 14:11, Spooky14 said: pozdrav, da li moze na ts 251 da se stavi bakelit tj. zastitnik lancanika od etz 250 i gde mogu to da nabavim, takodje mi treba i puz koji tu pripada. Može sve, može i štitnik lanca od nekog kombajna, al nije to to ( što bi Bokilić rekao - " može i prst u oko ali boli " ) . Štitnik lanca od ETZ-a može da se stavi, ali pinjoni nisu isti, pa to neće funkcionisati. Najbolje da mu staviš ono što mu je fabrika projektovala. Kontaktiraj člana " Jigoro Canu ", on bi trebao da ima to što ti treba . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 19, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...