Jump to content

Moto Zajednica

Spooky14

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Spooky14

  • Rođendan 09.08.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Svrljig
  • Motocikl
    MZ TS 250/1

Poslednji posetioci profila

706 profile views

Spooky14's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pa da, ne bi bilo lose sa nabavim neki od nekog cross motora
  2. UPDATE 2.0 Poslednja verzija (nadam se ) Vršene joj neke prepravke za vreme karantina i sada Frankenštajn izgleda ovako:
  3. Ja sam taj cep izgubio pa sam stavio pampur, nisam znao za odusku. Moracu da nabavim original...
  4. gleda se donja plocica, tako pise u uputstvu. OVDE je korisnik "Utjerivac" postavio uputstvo pa mozes da skines ako hoces.
  5. Pozdrav, član sam foruma skoro godinu dana, predstavio sam se u podforumu MZ-svet i tek sam sad shvatio da se nisam predstavio na glavnom forumu. Ja sam Lazar, imam 23 godine i iz Svrljiga sam. U slobodno vreme budžim motor i bavim se malo grafičkim dizajnom . Krajem 2016. sam kupio MZ TS 250 i počeo da ga sređujem. Već je imao drugi rezervoar i loše prepravljeno sedište pa sam ja odlučio da nastavim sa prepravkama i to sad ovako izgleda:
  6. Spooky14

    MZ Caffe

    MZ-a vozi onaj ko ima i ko voli . Ja sam, nailazio uglavnom na pozitivne komentare, ali uvek ima onih koji smatraju da treba kupiti četvorotaktni sportski motor, po mogućstvu što veće kubikaže i skinuti prigušivač sa auspuha da bi vozač bio veći "frajer" (tako rade ovde kod nas).
  7. Mz je najbolji motor. Ja sam mz kupio zato sto je bio bas jeftin, zapusten, kad sam ga malo sredio video sam da je to neunistiv motor. U pocetku sam hteo da ga sredim pa da zamenim za nesto novije, medjutim ovaj motor ostaje kod mene. Vozim stalno kad imam goriva
  8. Samo da javim sta sam uradio. Problem se resio sam od sebe. Nisam skidao kvacilo, samo sam vratio deklu, sipao novo ulje i kad sam upalio motor sve lepo radi. Ne znam u cemu je bio problem. U svakom slucaju hvala na pomoci i brzim odgovorima.
  9. Lezajevi su dobri, nema lufta, nisu polomljeni niti koce kad se okrecu.
  10. lageri su dobri, ne mrdaju, nisu osteceni. samo je jedan deo ostecen, onaj sto se kaci sajla za njega (vidi se na slici).
  11. hvala na odgovorima, skinucu deklu pa javljam sta sam napravio
  12. Da ne otvaram novu temu, pitanje ima veze sa kvacilom. Motor mi se gasi kad stisnem kvacilo, kao da izgubi struju. Na leru radi normalno, u toku voznje isto, ali kad stisnem polugu kvacila naglo padaju obrtaji i motor se gasi, cim pustim kvacilo vraca se u normalu. Gasi se i kad je u brzini i na leru.
  13. Prodajem zadnju gumu marke TRAYAL, 3.50-16, kao nova, jako malo vozena, 2000 din.
  14. UPDATE promenjeni semerinzi u prednjoj vili (stavio sam neke zelene sa duplom zastitom), sediste spusteno, stavljena cross zadnja guma (i prednju cu zameniti pa da budu u kompletu), napred led sijalica sa socivom, pozadi sam sam pravio stop svetlo od led traka.
  15. kupujem polovnu rucicu kocnice za ts 250.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja