john314 627 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ono sto izgleda kao velike bisage za motor , bukvalno si skroz ususkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sve ima u tom katalogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sve ima u tom katalogu? Poznate su stvari pa da ne pišemo o tome. Objašnjenje je Džonu otišlo na PP bez kontakt osobe. Ako neko ima poznavaoca Louis moto opreme neka ga uputi dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam.Stvarno nije bilo namerno,jednostavno me ponelo i nece se vise ponoviti.Velilki poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Luis već firma koja se reklamira na BJB. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To su pitaj Boga čije reklame, mislium da to Google ubacuje kako hoće. Svi smo bili protiv toga ali su pare presudile jer je bilo biti il ne biti. I tako, sad pijem kafu a dole mi sija kako ću umreti ako budem pušio. Može da me spasi čudotvorni preparat za čiju ispravnost garantuje Rosa iz Begaljice, ona zna, stručna je, pravi zimnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam presto pusiti nisam pio kafu sigurno dvajes dana bila skroz bljutava sad popijem jednu ili dve na dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan DANAS SAM SE VOZO SVUKUDA neregistrovan i bez tablice jbg nisam mogo izdrzati.Vreme je bilo FANTASTICNO:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 11, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Divno, svaki dan na posao idem MZ-om.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, kazna košta kao registracija za veliki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali ovvo je bilo po selima u okolini tu milicija sve poZna pa nije strasno a reko sam da cu registrovati motor tako da nema problema dok ne idem u Kikindu ,tu su zajebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali ovvo je bilo po selima u okolini tu milicija sve poZna pa nije strasno a reko sam da cu registrovati motor tako da nema problema dok ne idem u Kikindu ,tu su zajebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ne opraštaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Pade ja s motora pri 2 slovima dva km na sat.ispao feder od copavog i kad sam hteo polako da se okrenem jednostavno mi pomerio zadnji tocak i ja legoh na stranu -ustanem ,motor i dalje radi samo spala zuta plastika od zmigavca .stavim je u dzep,podignem motor/nije bio u brzini/ ugasim ga ,vratim feder na chopu ,pali masinu i vozi dalje. Kuci sam stavio bolji feder,ali sada stalno gledam dole dok vozi...jbm ti chopavog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ma copava je cudo centralni je zakon mozda retro al nema nus pojava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Sam sam kriv.Uska su mi vrata na shupi pa sam zakacio feder od chope i on se malo smako,dovoljno da se od vibracija otkaci skroz.Interesantno u svemu tome je da je MZ radi na leru skoro 15-tak sekundi a nije se ugasio a nisam primetio da mu je nesto bilo.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 17, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam hteo da prepisem jednog MZ-a 175 , ali nemaju ga vise u katalogu za procenjivanje, ne procenljive vrednosti , kazu moraju da konsultuju AMSS . i sada , u ocekivanju odgovora , cekajuci Godoa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, samo gledaju kako da nam zagorčaju osnovne radnje u životu.Uzimaju pare od toga i mesto da pojednostave oni komplokuju.Stoka karijeristička ne pismena.Ljudima nisu hteli da registruju automobile koji nemaju pojaseva, proizvedeni pre 197 i neke zato što je neka budala napisala neku stavku u zakonu i sada na tehničkim pregledima ne znaju šta da rade.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 17, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam pre tri meseca prevodio moj MZ izaslo me sve oko 1700 din,i porez i prepis i ugovor i pisar a motor 88 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 17, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ma da , male su to pare , ali treba docekati da se neko seti gde da procita , a dotle , treba cekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 19, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljuju pogoršanje vremena za vikend što znači da se sezona završava. Bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 19, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Bice vise lepih dana nego kobasica...zdravlja, pa da se navozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 19, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da zahladni . Bilo bi dobro kada bi smo lepo , na miru , u radionicama , pozeljno vecina , sredjivali svoje dvotockase - ljubimce , pa da se na prolece ili vec po nekom lepom vremenu bilo to i u januaru ako bude , provozali sa zadovoljsvom , ali ne kao mnogi kada navale na mehanicare u prolece : " brzo , odma bi hteo " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Novembar 19, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje kada padne sneg pa lagano iz kaficu da se sredjuje motor.Brze prodju zimski dani a ima se vremena za neke sitnice koje mogu da prave probleme u toku sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se motorom iz obilaska parohije sat vremena pre snega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...