Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Nadam se da ti se to nije desilo u vožnji...Vidi se da je ram ispravljan,kutija je tankozidna i svako ispravljanje bi trebalo ojačati, znaš za ovu šemu:

post-3484-0-91484200-1377442401_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Jeftino si prošao, hvala Bogu.....Da, ojačanja su sa spoljne strane,flahovi ili kutije,ima obe varijante.Mislim da su flahovi dovoljni.

Pa da , uzmeš 20X 2 ili 20X2.5 i napraviš konstrukciju kao za kranove ili mostove.Nemoj ih variti celom duzinom za ram već sa razmacima.

Šta je ovo, zatišje, niko ne iznosi impresije na kraju leta. Da li je to zbog početka školske godine? :neznam:

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Svaka čas' komšo. Nek' samo jurca. Blago njemu s gazdom. :takoje:

PS

Reši li se onog Binga?

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Nadje li neko sokocalo na dva tockica Dule ?

Lako bi' ja naš'o, al' se nema genge ... tako da ... do daljnjeg, k'o što piše lepo na mom profilu, beše ovo, beše ono.

Mislim ... lepo što si se pojavio, bar te ja nisam video 100 godina i ovde i kojekude.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Stigoh kući.

Najebo sam teško. Imao sam oko 4.000km najgorih pljuskova po užasnoj hladnoći pa je Garmin crko što mi je pričinilo čitav niz komplikacija na koje nisam računao. Ostao sam bez lap topa kada su mi oborili motor u stampedu na Ukrainsko - Ruskoj granici jer se polupao prilikom pada. Pao sam u Helsinkiju svojom krivicom i objektivno bez potrebe. Motor me zajebavao, nije bio u kvaru nego je konstantno karao u najgorim mogućim vremenskim uslovima i onda kada je sve bilo najgore pa se još i njegova jebačina dodala na sve ostalo. Nemam više rupa na kaišu a nemam ni šta da obučem, sve spada sa mene, kao da je tuđe. Boli me sve što u organizmu postoji, neznam da li ima nešto na mom telu da radi kako treba. Oprema koju sam nosio toliko je dotrajala kao da sam se služio sa njom bar 10 godina.

Vratio sam se u jednom komadu i živ jer su mi SVE VREME POMAGALI RUSI. Baš Rusi i niko drugi i to ne samo u Ukraini, Rusiji i Belorusiji nego svuda gde sam išao a gde je Rusa bilo makar i malo, e i to malo je bilo uz mene svim svojim bićem.

Do daljnjeg ležim i lečim se.

Dobro došao. Nek si ti nama živ i zdrav, a ostalo sve može da se popravi ili kupi. Leči se pa otvaraj temu o putešestviju.

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Bing me jos kara ali mislim da sam blizu da ga rezim samo da prestane ovo s...e da pada pa da probamo

Ali nesto me drugo kopka da stavim masinu od trkalice na sivog da vidim kako ti frateri rade na putu

Svi koji bi da gledaju trke subota i nedelja Vrsac Brzinci i Moto klasik1zdravo.gif

Vujo, nije lak bajkerski život,što i sam znaš ali da si se zajebao kod kupovine motora, zajebao si se za sve pare.Nadam se da će sledeći biti "gvozden".

Kako je zahladnelo, mogao bi starom medicinom da se lečiš, kuvanom rakijom.:zdravo:

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Vujo bitno je da si se ti nama vratio.... a dok odmaras i lezis mogao bi da nas pocastis opsirnim putopisom... i onako nemam sta da citam ovih dana :takoje:

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Stigoh kući.

Najebo sam teško. Imao sam oko 4.000km najgorih pljuskova po užasnoj hladnoći pa je Garmin crko što mi je pričinilo čitav niz komplikacija na koje nisam računao. Ostao sam bez lap topa kada su mi oborili motor u stampedu na Ukrainsko - Ruskoj granici jer se polupao prilikom pada. Pao sam u Helsinkiju svojom krivicom i objektivno bez potrebe. Motor me zajebavao, nije bio u kvaru nego je konstantno karao u najgorim mogućim vremenskim uslovima i onda kada je sve bilo najgore pa se još i njegova jebačina dodala na sve ostalo. Nemam više rupa na kaišu a nemam ni šta da obučem, sve spada sa mene, kao da je tuđe. Boli me sve što u organizmu postoji, neznam da li ima nešto na mom telu da radi kako treba. Oprema koju sam nosio toliko je dotrajala kao da sam se služio sa njom bar 10 godina.

Vratio sam se u jednom komadu i živ jer su mi SVE VREME POMAGALI RUSI. Baš Rusi i niko drugi i to ne samo u Ukraini, Rusiji i Belorusiji nego svuda gde sam išao a gde je Rusa bilo makar i malo, e i to malo je bilo uz mene svim svojim bićem.

Do daljnjeg ležim i lečim se.

Nije rakija votka ali dobro udara :-)

Moze li to pomoci :-)

Ako moze, doniram i rakiju i drustvo uz nju da lakse klizi :-)

Za maserke se snadji sam :-)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Dobro došao kući ! A što se " Garmina " tiče - ja sam više za onu varijantu - Kartu čitaj i seljaka pitaj ! :)

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Pedja,živ si čoveće????

Eto jednog relevantnog za posttraumatsko lečenje.

:zdravo:

Ziv i mrdam jos :-)

Nego mi ovaj pacijent nesto vrda, kaze dobra mi terapija ali ga posle terapije nesto glava boli :neznam:

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

U Ukraini pored puta prodaju rakiju. U Rusiji su cisterne sa pivom po parkovima i raskrsnicama, kako gde. Ono se pije mahom pre podne. Sa popodnevnim satima se prelazi na vodku, kraj je radnog vremena pa se može...

U prodavnicama srednje veličine nije retkost šank, mnogo vremena ljudi provode u kupovini pa nemožeš nekome da ograničiš alkohol.

Na rafovima prodavnica Alkohol 95%. Bilo je primera u prošlosti kada su konzumenti stradali jer su pili parfeme i kolonjske vode. Sada se prodaje čist medicinski alkohol pa ko želi, izabrao je, valjda zna šta radi...

Svuda sam detaljno pregledao prodajni prostor namenjen alkoholnim pićima i rado ulazio u komunikaciju sa drugim kupcima alkoholnih pića.

A sa prodavcem u gigamarketu koji radi na odelenju vodke ide ovako:

MINSK:

- Kupio bih Vodku ali najbolju. Nije mi važna cena a i nije neki raspon u cenama koji nemože da se podnese tako me samo kvalitet zanima.

- Da ima više ljudi, ovde oko nas, sigurno bih ušao sa nekim u polemiku ali ove dve su najbolje a ti vidi šta ćeš.

- Ja ću da uzmem obe samo nisam siguran da su stvarno najbolje, mislio sam da je to Ruski Standard?

- Jeste ali to je Ruska vodka.

- Pa šta fali Ruskoj vodki?

- Ništa, odlična je a ova naša Beloruska je ista takva mada se ni Ukrainska ne razlikuje.

- Dobro ja ću da probam Belorusku jer je nisam probao pa ću da vidim. A malo mi je nezgodno jer su u Srbiji flaše veće, kod nas su normalne one od litre, te od pola se slabo koriste...

- Pa popij dve, tri, ihh..., I ovako lakše u džep ulazi.

- A ove Finske i Poljske?

- To nije to, ove su Ruske vodke i prave se u Rusiji, Belorusiji i Ukraini. To drugo ne treba piti kad već postoji najbolje: Ruska vodka! E takva je ustvari ta Beloruska vodka. I da znaš da sam čuo da vi u Srebii imate najbolju rakiju i da mi je baš drago što je tako.

- Dobro si čuo.

- A jesi li ti doneo tu rakiju sa sobom?

- Nisam, nemam gde flaše na motor kad nosim stvari za mesec dana.

- I ti si na toliki put krenuo bez takve rakije?

- Pa jesam.

- Uuuuhhhhhh..... Onda moraš da probaš Vodku a kad je tako onda uzmi Rusku, ova naša Beloruska je takva. I Ukrainska je potpuno ista, takve su sve, Ruske...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja