kataran 92 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prva farba mu je bila plava,zato neka ostane plav bar za sada.U pitanju su nakepnice,hteo je drugar da mu uradi air brus ali ne valja preterivati ipak je to MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najviše voleo da je Kataran zadovoljan. Dugo je želeo baš takav i sad bih voleo da čujem da je to TO. Motor je odličan, baš sam zagledao po fotografiji i nisam našao ništa, jedino bih crevce za gorivo zamenio za providno što je stvar ukusa. ODLIČAN MZ, pravi motor! I da ga zalijemo, da ne grize korozija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zalicemo prvom prilikom a crevce je zeleno ali ipak providno. Mogu reci TO je to ali bice jos rada na njemu. Guvernal nije po mom ukusu, suvise je sirok i ravan, zamenicu ga originalnim i tako jos po nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kataran Cestitam ti na novopristiglom MZ !!! BTW , podseca me pomalo na mojeg MZ prvenca kupljenog potpuno novog negde pocetkom 80` ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Po pitanju Skupa, moje je mišljenje da ne treba ništa menjati (zadnji vikend u maju mesecu), samo se nadam da ce biti lepo vreme i više para. Kataran !! Odličan posao si obavio, baš, baš fin MZ Nešto je moderna plava u zadnje vreme a lepo im i čuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto je se desilo sa MZ-om, desilo je se i sa Tomosom na žalost. Nase emocije polako odlaze u nepovrat... http://www.index.hr/vijesti/clanak/globalizacija-ubila-i-slovensku-tvrtku-tomos-popularni-moped-odlazi-u-povijest/644860.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto je se desilo sa MZ-om, desilo je se i sa Tomosom na žalost. Nase emocije polako odlaze u nepovrat... http://www.index.hr/...est/644860.aspx ovakav sam imao bio je kao nov tomos15slc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bese to dobar motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Guvernal nije po mom ukusu, suvise je sirok i ravan, zamenicu ga originalnim i tako jos po nesto... Sacuvaj taj guvenal... Odlican MZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga imao. Po završetku 8. razreda odveo me ortak u Omladinsku zadrugu da vidim ko to nudi neki posao za preko raspusta. Radio sam dva meseca, dobio dve plate i u prvu godinu srednje škole išao baš takvom plavom 15-icom. SLC. A imao sam i tri vanbrodska motora: 4, 4.5 i 18. Nenadmašan kvalitet, sretao sam raskošne jahte po Jadranu koje su u čamce za spasavanje stavljali samo Tomos motore. Ima para čovek koliko hoćeš i kupuje najbolje za te pare: Tomos. Baš šteta, stvarno su zlikovci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije bas mesto za ovde al imao sam ga i ja nekada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 6, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao MZ-a celih 4400rds + 1000rsd tehnicki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao MZ-a celih 4400rds + 1000rsd tehnicki.. ...to pojeftinilo nesto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 6, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao MZ-a celih 4400rds + 1000rsd tehnicki.. ...to pojeftinilo nesto?? da trebalo da bude oko 8000rds.. a i tehnicki su smanjili sa 1500 na 1000.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigla SMS poruka sa tehničkog pregleda, da me potsete da mi ističe registracija na Suzukiju ( 400 ccm - 27 Ks ), kažu da me registracija izlazi ukupno 8087 dinara ( zajedno sa tehničkim ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A i cene tehnickog pregleda variraju , krecu se od 500 (naj jeftiniji , za koji sam cuo) pa navise , znam i za 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja dado Sumi 12000din dal sto je prva registracija ili me odrase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 7, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nešto mislim da je osiguranje stavka koja je od nedavno pojevtinila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je prva registracija... Ja sam dao 22500 u julu za moje motorče (ugovor, prenos, tehnički, nova tablica, saobraćajna i nalepnica), sledeće godine ne bi trebalo da bude preko 15000 ni u kom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je velika razlika ja sam cuo da je nekih 2000 pojeftinilo a ne 50% jos kad bi gorivo toliko pojeftinilo bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine me je registracija u Maju iznela 11800din(nove tablice,saobraćajna i nalepnica),ove godine je bila 7400din u Maju a sad mi je logično posle pojftnjenja da ispada oko 5500din. Primer mi je i auto, registrciju za Punta sam prošle godine u Oktobru platio 17800din a sad me je iskostala 10650din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 7, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/345599/Kasni-ukidanje-taksi-za-jeftiniju-registraciju-vozila http://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/021012/021012-vest13.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prigodan poklon za sve one koji neznaju sta da nam kupe za rodjendan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pora61 5 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac - AutoKomanda Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eto da se i ja pohvalim sinoc sam doterao kuci MZ ETZ 251 Lux. Kupio sam ga u Sremskoj Mitrovici i prevezao u gepeku u Beograd. Preko zime cu ga malo srediti i nadam se sledece godine se vidimo na nekom od skupova. (slike cu se potruditi da okacim uskoro) Pozdrav SVIMA Rade 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...