Vuja 36 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam lap top kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko "mapa" imas???Sport, grad, kisa??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obiso jedan krug sa drugarima:Pozarevac,Vinci,Golubac, zatim prema D.Milanovcu gde smo na nekih 10-tak km pre skrenuli desno i nakon 20-tak km voznje po brdu i krivinama izbili u Majdanpek a onda nazad preko Kuceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kafa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 17, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Al' su se ulitale obe :lol: Mogli su možda bolje tu da stave dve dojke petice s brajkama k'o telefonski brojčanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 18, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada si vec pomenu dojke, ja preferiram sa čokoladom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Preimenujte temu u MZ But i Guz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 18, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kada si vec pomenu dojke, ja preferiram sa čokoladom... Da ne ispadnem matoro zakeralo, al' i bez jagodice bi mi tu pokuljao serotonin ... zbog čokolade. Preimenujte temu u MZ But i Guz To već imamo ovde. Nisi dobro pazio na času. Sedi - 1. A jel' ti u kafani s drugarima razgovaraš npr o Dekartovim meditacijama ili diskutuješ o problemima savremenog dekadentnog egzistencijalizma ili pak debatujš o ranim radovima Aristotela, Platona, Sokrata... Aj'te molim vas... Nas matore i ine pusti da bar pričamo. To još možemo kol'ko 'oćeš PS No hard feelings! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A neee, čika Dule, ne smetaju slike nikako, samo šibajte, što se mene tiče, može da ih bude u svakoj temi, pokušao sam da se našalim al' izgleda da mi nije pošlo za rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 18, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao ,jagodice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 18, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao ,jagodice? Nešto ti krupne ove tvoje " šumske jagodice " . Da ne bude posle ono kao jagodice, a ispod njih neka budža ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se sve to uredno prelije šlagom, posle me boli briga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 19, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan A neee, čika Dule, ne smetaju slike nikako, samo šibajte, što se mene tiče, može da ih bude u svakoj temi, pokušao sam da se našalim al' izgleda da mi nije pošlo za rukom Šala primljena k znanju. Poštujem! Ko je rekao ,jagodice? Izvrstan aperitiv u ovom slučaju. Ma može i sa sve peteljkama... Samo da se sve to uredno prelije šlagom, posle me boli briga.... 'Ajde nemoj sad da se praviš neuk. Šlag ide posle ... valjda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 24, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Obiju mi podrum od zgrade i sve podrumske prostorije što i nije neki problem jer su boksevi rađeni od letvica pa su samo sa par eksera zakucani. Pre ulaza u podrum je podstanica toplane i odatle demontiraju pumpu koja sakuplja tečnost koja se prolije, mazut ili vodu, neznam tačno. Kada su došli radnici Toplana zaprepastili su se jer to nije jednostavan posao, pumpa jeste skupa ali ima da se skida dosta toga da bi se odnela. Iz mog podruma odnesu zimske gume, to je jedino što sam imao u podrumu i sad mi je podrum fini, čist i prazan. Odneli su sve, ko je šta imao bez toga je ostao: stara garderoba, kojekakvo đubre, ma sve što vredi i ne vredi. Ljudi su očigledno vredni, sve su počistili za sobom, podrum ili ne ali akcija je urađena 100% profesionalno. A onda pogledam u zbudženi prostor ispod stepenica: moja prikolica. Potpuno sam zaboravio na nju, hteo sam da je farbam iznutra samo to još nije na redu, treba prvo da saniram posledice pada na Hondi. I eto, sve su osušili a prikolicu su očigledno namerno ostavili. Ja sam razmišljao "ma ko će to", kome bre to treba i šta će sa tim da radi... Na sreću i oni su tako razmišljali, lakše im je bilo da demontiraju deo složenog postrojenja nego ovo samo da odnesu. Teško da nisu provalili šta je samo šta sa njom, kome prodati ili kako montirati i na čemu? Spasio sam se ovaj put. Ne bih vraćao prikolicu na motor ali izgleda da nemam izbor, možda se sete pa se vrate po nju ako u međuvremenu nađu kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš prikolicu lako prodati ako je daš u oglas i ne odvališ cenu. Za tu robu uvek ima jedan broj interesenata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam samo glupo mi je da prodam prikolicu zbog lopovluka, nekako mi je baš poraz pred problemom. Trebaće, neka je. Valjda. Nego, da li je neko menjao vizir na kacigi? Čini mi se da sam video u Luis katalogu vizire pa bih mogao da zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma prikolicu nisu uzeli, jer teško bi je prodali bilo kome jer su retke ovde kod nas. A da je vuku negde u inostranstvo - isuviše je komplikovano, a mala zarada . Ipak, za svaki slučaj bi ti mogao nju nekako da zakatančiš za nešto ( cevi od grejanja, stepenište i slično . . . ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, nesto ste mi se ucutali ! Gde je stara garda ? Evo ja zavrsio poliranje masine, sad sledi farbanje a pre toga smirgla (joj). Nego,nema vas i dosadno mi je, ajde da farbamo mog mz-a. Predlozite mi u koju boju i kojom bojom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto nadjes od stare farbe po garazi pomesaj i eto resenja, veselog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto nadjes od stare farbe po garazi pomesaj i eto resenja, veselog. Sve sto imam je bela polu disperzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose za leto...prednost je sto mozes valjkom da je nanosis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose za leto...prednost je sto mozes valjkom da je nanosis.. Dobro ! Ako ne bude vise predloga sledece nedelje krecem sa poslom. Ima li neko ideju koji bi valjak najvise odgovarao.Mislim da mora biti dovoljno uzak ali neznam koji, sundjerasti ili koncani ili koji vec ide kad se polu disperzija radi na metalu. Treba li neka podloga ili ma jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Metalik ili obicna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Metalik ili obicna? Svaka dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...