bokilic 6101 Napisano Decembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, care ;D ;D ;D Tvoje objasnjenje ljubavi i hemije je bas naucno precizirano i sugurno je tacno ali ja to objasnjavam na drugaciji nacin, zupcanicima. Sve je to jedan sklop (masinerija), i ako se koristi pazljivo, uz propisanu mesavinu, funkcionise besprekorno. Medjutim ako se daje po gasu, uz ostro saltanje, desava se upravo ono sto se desava i nasim motorima, pocne da ispada iz trece, ili jednostavno "zakove". Kada tome dodamo i uslove na putu, kao i ostale nesavesne, vozace stanje je katastrofalno. Na svu srecu ni jedna masinerija nije nezamenjiva, pa trenutno radim na obnavljanju "voznog parka". ma ti bolje pripazi da ti se ne umnozi vozni park,,,posle pocnu da ispadaju mali mzjcici kad se nepazi na saltanje u crveno polje ;D ;D ;D sory za offffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god se ovaj problem multiplikuje a mi imamo glavnu reč, prihvatljiv je! A prihvatljivo je mnogo štošta nego moram zbog Dragice da budem fin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Decembar 30, 2007 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan 2 TS Chopper Nešto sa tvojim kalendarom nevalja, ljudi kažu da je vreme za motor i ljubav u proleće. Tada još ne stigne sunce da ogreje a suknjice se već skrate dok pomodreli devojčurci tumaraju okolo ne bi li ih neko primetio. Za alkohol je uvek sezona, od ladnog piva do vruće kuvane rakije, rešenja ima. Nerazumem stvarno na koji način žene razmišljaju ??? (ako razmišljaju uopšte ;D). U moje vreme bila je fora da imaš bend, koncerte, publiku, veliko društvo, RNR a ako je povrh toga i motor tu onda je stvar kompletna. Međutim sada nije tako. Pre neki dan sam vozio taxi i ulaze ''dve'' u Strahinjića Bana (stecište iskompleksiranih sponzoruša i maloumnih vremešnih finansijera, vlasnika najluksuznijih automobila, firmirane garderobe, debelih novčanika i plitke pameti uz pregršt ''look-a'', ''styling''-a...). Prva opisuje drugoj kako je našla super tipa koji vozi novu mečku a unutra sve sija. Najviše se oduševila volanom jer i on ceo sija i mnogo lepo izgleda dok se vrti nego je gadan Dorćol što nema dovoljno krivina pa nemožeš da vrtljaš volan stalno. Beda ljudskog duha, eto šta nam se desilo. Dođite ovdje na vikend, ovdje minice nikad ne izlaze iz mode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 30, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu se nasmejati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 30, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god se ovaj problem multiplikuje a mi imamo glavnu reč, prihvatljiv je! A prihvatljivo je mnogo štošta nego moram zbog Dragice da budem fin ;D I trebate uvek da budete fini. Ja uvek svima pricam kako su motoristi divna bica. Zaboravila sam da se slikam na mz-u u Deda Mrazovom odelu. Izvinjavam se. Ubacicu danas slike,pa pogledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam BJB Deda Mrazove na TV-u,stvarno mi je zao sto sam daleko pa nije bas izvodljivo voziti motor po ovakvom vremenu do BG.Ali sledece godine ako nabavim prikolicu za kola,tovarim MZ i eto mene.Svaka cast,stvarno super akcija i medijski je bila dobro propracena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 31, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, bio sam bas ponosan na to sto sam bajker, i ako nisam ucestvovao u pomenutoj akciji. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 31, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i drugarice, zelim Vam sve najbolje u novoj 2008-moj godini! Zelim Vam puno zdravlja, veselja, para i puno bezbednih KM-a! I da ovaj mali MZ svet i BJB Zajednica zive jos dugo, dugo... Pozdrav od Miroslava aka Wolflord-a! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Decembar 31, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan 2 BJBikers Tim. Hvala puno na lepim zeljama i naravno..]svim clanovima zelim sve najbolje u '08.... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 1, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mzejasi, zelim vam puno lepih voznji, puno dima i nimalo kvarova za sezonu 2008. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Svima NAMA zelim sve najlepse u 2008. Puno kilometara i mnogo dobrog piva, i naravno, moto skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sve najlepse u 2008 godini! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zelim vam svima puno lepih kilometara ;D ;D ;Di po jednog mz a mastifa ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev jedno pitanje koliko je 1 euro ili 1 kuna dinara gledam tu neke stvari koliko ste ih platili pa da si znam preracunut u kune ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 80 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da je 1 eur = 7 kuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 1, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da je 1 eur = 7 kuna e de malo bolje procitaj sa sam pitao mislio sam koliko je 1kuna dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šeta se kurs ali ugrubo računamo da je dinar za nulu više, tu je negde uvek, 3.000 dinara je oko 300 kuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan SRECNA NOVA GODINA iz Svilajnca Zivi bili i dugo dugo vozili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gledam danas na TV-u svetsko prvenstvo u akrobatskoij voznji motora i kada su snimili parkirane motore meni polete oko na motor sa velikom kockastom stublinom,posto je kamera samo prosla nisam uspeo dobro da pogledam,a i motori su malo doradjeni za takvu voznju.Ma rekoh sebi nema sanse,navuko si se na MZ i sad tripujes.Medjutim ne lezi vraze,tip koji je osvoji drugo mesto u jednom trenutku ostavlja svoju,cini mi se Hondu,i uzima MZ.Ja zinuo i dalje ne verujem,ali kad je spiker najavio jasno i glasno da ce sada ovaj lik na svom starom MZ-u da izvede par tacaka tek tada sam poverovao.Jedna od tacaka je kada dize MZ-ejca na prednji,ne znam na koji nacin odbacuje zadnji,pomocno osoblje juri zadni tocak po pisti a lik nastavlja nekih 50 metara na prednjem tocku.Ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gledam danas na TV-u svetsko prvenstvo u akrobatskoij voznji motora i kada su snimili parkirane motore meni polete oko na motor sa velikom kockastom stublinom,posto je kamera samo prosla nisam uspeo dobro da pogledam,a i motori su malo doradjeni za takvu voznju.Ma rekoh sebi nema sanse,navuko si se na MZ i sad tripujes.Medjutim ne lezi vraze,tip koji je osvoji drugo mesto u jednom trenutku ostavlja svoju,cini mi se Hondu,i uzima MZ.Ja zinuo i dalje ne verujem,ali kad je spiker najavio jasno i glasno da ce sada ovaj lik na svom starom MZ-u da izvede par tacaka tek tada sam poverovao.Jedna od tacaka je kada dize MZ-ejca na prednji,ne znam na koji nacin odbacuje zadnji,pomocno osoblje juri zadni tocak po pisti a lik nastavlja nekih 50 metara na prednjem tocku.Ludilo. Ludilo! Jel možda znaš puni naziv prvenstva ili možda lika koji je vozio MZ-a. Vjerojatno se da naći nešto online o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gledam danas na TV-u svetsko prvenstvo u akrobatskoij voznji motora i kada su snimili parkirane motore meni polete oko na motor sa velikom kockastom stublinom,posto je kamera samo prosla nisam uspeo dobro da pogledam,a i motori su malo doradjeni za takvu voznju.Ma rekoh sebi nema sanse,navuko si se na MZ i sad tripujes.Medjutim ne lezi vraze,tip koji je osvoji drugo mesto u jednom trenutku ostavlja svoju,cini mi se Hondu,i uzima MZ.Ja zinuo i dalje ne verujem,ali kad je spiker najavio jasno i glasno da ce sada ovaj lik na svom starom MZ-u da izvede par tacaka tek tada sam poverovao.Jedna od tacaka je kada dize MZ-ejca na prednji,ne znam na koji nacin odbacuje zadnji,pomocno osoblje juri zadni tocak po pisti a lik nastavlja nekih 50 metara na prednjem tocku.Ludilo. Ludilo! Jel možda znaš puni naziv prvenstva ili možda lika koji je vozio MZ-a. Vjerojatno se da naći nešto online o tome. http://www.angyalzoltan.hu/hirek/?lang=en ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 svakak okrad je dao odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 2, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam tog tipa pre par meseci na Discovery-u, naravno sa MZ-jcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano Januar 2, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je taj lik bio u NS-u na sajmu motora prosle ili pretprosle godine ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...