peca indipendet 36 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: stampar bas si se dobro proveo za 8 mart bila dobra cigara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za 8. mart ja sam se oženio. Računao sam da će me žena ceo život terati da pamtim taj glupi datum godišnjice braka pa sam izabrao neki od onih koji već znam i koji su osvedočeno namenjeni ženama. I trošak je manji, sve u isti dan i to ceo život. Eeee u kakvoj sam zabludi bio, mislio sam da sam uradio pametnu stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ...Fala na odgovoru Dr.aga Saveta,nisam vam pisao još odkako je prestao ''čik'' da izlazi a to je bilo negde 75-e ili čak ranije...vaši saveti su mi pomagali i onda pa evo i sad...Ja u stvari sve ove godine i mislim da sam podeljena ličnost te će mi ovaj test koji ste predložili pomoći da vidim ko sam i šta sam...ima samo jedan mali problemčić,bocu sam naime okačio o klin pre mnogo godina pa se više ne oblokovam kao pre....Šta mi je činiti sad? Kad sam dunuo neku cigaru koju mi je dao dobar prijatelj sećam se da mi je bilo lepo i da sam bio okružen nekim lepoticama koje sam drpao za guzove i sise a one su se kikotale i vrištale...kasnije sam saznao da sam bio na igranci koju je priredila neka stranka povodom 8-og Marta...(PUPS ili tako nešto)...nemojte mi predlagati da umesto alkohola uzmem tu cigaru,posle onog 8-og Marta tri godine nisam išao u selo... Da li sam ja beznadežan slučaj? Eh, "Cik" mi je bio desna ruka bezbroj puta tj, on je bio u levoj ruci a u desnoj.....a sada, oslabile ruke.. Nego kada si pomenuo te smesne cigare,ima li neka da se zaturila pa da udjemo u srz tvoga problema .... Vujo, kada citam tvoj poslednji post, i tebi bi dobro dosla "Draga saveta". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ...Fala na odgovoru Dr.aga Saveta,nisam vam pisao još odkako je prestao ''čik'' da izlazi a to je bilo negde 75-e ili čak ranije...vaši saveti su mi pomagali i onda pa evo i sad...Ja u stvari sve ove godine i mislim da sam podeljena ličnost te će mi ovaj test koji ste predložili pomoći da vidim ko sam i šta sam...ima samo jedan mali problemčić,bocu sam naime okačio o klin pre mnogo godina pa se više ne oblokovam kao pre....Šta mi je činiti sad? Kad sam dunuo neku cigaru koju mi je dao dobar prijatelj sećam se da mi je bilo lepo i da sam bio okružen nekim lepoticama koje sam drpao za guzove i sise a one su se kikotale i vrištale...kasnije sam saznao da sam bio na igranci koju je priredila neka stranka povodom 8-og Marta...(PUPS ili tako nešto)...nemojte mi predlagati da umesto alkohola uzmem tu cigaru,posle onog 8-og Marta tri godine nisam išao u selo... Da li sam ja beznadežan slučaj? Eh, "Cik" mi je bio desna ruka bezbroj puta tj, on je bio u levoj ruci a u desnoj.....a sada, oslabile ruke.. Nego kada si pomenuo te smesne cigare,ima li neka da se zaturila pa da udjemo u srz tvoga problema .... Vujo, kada citam tvoj poslednji post, i tebi bi dobro dosla "Draga saveta". Pretpostavljam da PAMTIŠ ''ČIK'' u levoj ruci... :lol: kao i cela generacija moja... ...umro prijatelj koje mi dao cigaru.... ...živi brzo,umri mlad i budi lep leš,tako je živeo pokoj mu duši... Onda nam preostaje samo hipnoza: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/vojska-srbije-prodaje-mopede-123088.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/vojska-srbije-prodaje-mopede-123088.php Mogao bih na jedan takav da nakačim prikolicu, samo ako ima da se probere da neki valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-inf...pede-123088.php Mogao bih na jedan takav da nakačim prikolicu, samo ako ima da se probere da neki valja. na V35 prikolicu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je tu neka greska u vezi mopeda, vojska je imala Guzzi-je Stornello i V35, Falkon i najzanimljivije V7 iz pratnje.Mislim da tu od mopeda nema nista.Mnogo su interesantni V7 ali mislim da ce cena biti visoka.Nekoliko komada su ljudi uspeli da izvuku iz vojske na misice.Imao sam prilike da vidim jedan komad koji je na sebi imao papirne nalepnice sa kojima je izasao iz fabrike, akumulator zaliven katranom....dugo bi se voleli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Zverinjak - V 7 je bio samo u gardi za pratnju predsednika i visokih zvanicnika iz inostranstva. Kasnije su V 7 zamenjeni novijim BMW - ima . Ja sam vojsku sluzio 83/84 god u Ribnici u Kraljevu gde je bio nastavni centar za obuku saobracajne vojne policije. Od motora za obuku smo imali : 1. Bicikl - ( za one koji nisu znali da ga voze - to im je bio prvi korak - ucili da voze bicikl u komplet koznom odelu sa kacigom na glavi ) 2. Tomos T - 15 - ( za one koji su znali da voze bicikl ) 3. Moto guzzi 175 - Stornelo ( imali tri komada - bili neispravni svo vreme ) 4. Moto Guzzi Nuovo Falkone 500 ( za one koji su vec vozili neki motor sa menjacem ) 5. Moto Guzzi V 35 serija II Za one koji su vec vozili velike motore i one koji su se dobro pokazali na Falkoncima . Kolege koje su otisle u prekomandu ( po celoj Jugoslaviji ) su nam pisali da u kasarnama uglavnom voze Falkonce, a V 35 se cuvaju za specijalne prilike ( parade , pratnju i slicno ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-inf...pede-123088.php Mogao bih na jedan takav da nakačim prikolicu, samo ako ima da se probere da neki valja. na V35 prikolicu?? Nemoj da se čudiš, gledam da maknem prikolicu sa Crnca bilo gde. Para za još jedan motor nemam, Crnac mi treba a i prikoličara bih voleo. Kako god okreneš dupe je pozadi: nema para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan te v7-ice su ocigledno posle podeljene po kasarnama. bila je jedna u pirot u prolece 2004. kad ja bio tamo na staziranju. pedercina od svika nije mi dao ni da ga upalim da cujem kako radi bez obzira sto sam mu objasnio koliko je to redak motor i sto sam ga video tad pa ko zna kad (ako ga uopste vise i vidim). bila su jos tri falkonca i jedna v35-ica. dva falkonca smo vozili, treci bio bez guma (tacnije trule skroz, palili smo ga, upalio bez problema) a v35 bio konzerviran i duzio ga isti onaj peder ko i v7. inace je falkone mnogo veca mrcina od v35-ice i pre bi njega vozio nego bilo sta drugo (mozda bmw eventualno... ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh,kad se setim Kraljeva,kasarne u Ribnici,Beranovca.... Pozdrav svima,ovim putem se izvinjavam svima kojima se nisam javio,bio sam u nekim problemima. Mobilni je ostao isti sa tom razlikom sto nemam brojeve telefona,uzeo sam drugi,isti broj jer je predhodni telefon sa karticom ostao negde na drumu...ko zna.. @ Lale-lisac Nisam te zaboravio,a ti rece da ces svratiti,pa nista od toga,mogu li da preko one posaljem ili sta vec,btw,daj mi broj moba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan te v7-ice su ocigledno posle podeljene po kasarnama. bila je jedna u pirot u prolece 2004. kad ja bio tamo na staziranju. pedercina od svika nije mi dao ni da ga upalim da cujem kako radi bez obzira sto sam mu objasnio koliko je to redak motor i sto sam ga video tad pa ko zna kad (ako ga uopste vise i vidim). bila su jos tri falkonca i jedna v35-ica. dva falkonca smo vozili, treci bio bez guma (tacnije trule skroz, palili smo ga, upalio bez problema) a v35 bio konzerviran i duzio ga isti onaj peder ko i v7. inace je falkone mnogo veca mrcina od v35-ice i pre bi njega vozio nego bilo sta drugo (mozda bmw eventualno... ). Pa ne bih bas reko da su ti V 7 tek tako podeljeni po kasarnama. Nigde nisam ni jednog video da se vozi, pre bih rekao da su pojedini primerci V 7 ( bolji - ocuvani komadi ) tako prebaceni u neke manje kasarne - daleko od Beograda ( koji ce q..z V 7 u Pirotu - cisto sumnjam da su tamo i sa falkoncima isli na neke voznje ) - da bi lakse bili prodati daleko od ociju javnosti. Godinama obilazim vojni otpad u Nisu i tamo su s'vremena na vreme prodavani guzziji. Uglavnom su na prodaju nudjeni Falkonci, po neki V 35. Bili su u raznim stanjima - od krsa do maltene fabrickog stanja. Jednom sam video desetak Falkonaca, dva - maltene novi sa predjenih oko 700 km, a motori zaribali, gume izduvane, poskidani far, stop lampa i jos neke stvari ( sto bi to skidali sa novog motora ) . Pogledam malo bolje , a ono motori nisu zaribali, vec namerno blokirane masine - da se ljudi ne bi lozili na njih, vec da ih kupi neko odabran , al za male pare ! Jos da dodam, Pre N. Sada sam ziveo u Nisu, kum mi zivi u Nisu, i redovno sam bio obavestavan o svakoj prodaji motora na vojnom otpadu, a sluzbeno sam isao bar jednom nedeljno za Nis - tako da mi nista nije promaklo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ovakav motor sam video kod jednog ausrijanca vozio ga oko beca jedva ide lepo izgleda ali mz je za njega zakon Ja mislim da je tu neka greska u vezi mopeda, vojska je imala Guzzi-je Stornello i V35, Falkon i najzanimljivije V7 iz pratnje.Mislim da tu od mopeda nema nista.Mnogo su interesantni V7 ali mislim da ce cena biti visoka.Nekoliko komada su ljudi uspeli da izvuku iz vojske na misice.Imao sam prilike da vidim jedan komad koji je na sebi imao papirne nalepnice sa kojima je izasao iz fabrike, akumulator zaliven katranom....dugo bi se voleli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan lijane, koj ce cvetko v7 u pirot i ja sam se pitao, ali je fakat bio tamo - video sam ga sopstvenim ocima. dok sam ja bio tamo falkonac je sluzbeno upotrebljen jednom i to iz opravdanih razloga- za 1.maj trebalo je hitno odneti neko mnogo vazno pisamce u komandu korpusa u nis. dof, inace moj kdt bataljona, je poslao mene kao nisliju jer znam gde treba da idem. problem je bio prevoz pa sam ga ubedio da je tako najbrze i najlakse. inace je taj guci imao 3894km kad smo mu skinuli sajlu da se vozikamo po kasarni. nek smo presli tu jos 200-300km, nije vise... posle je, koliko sam ja cuo prodat u prokuplje za lepe pare. bilo je nekad na vojnom otpadu, sad ih prodaju ovako kako pise. nije mi se dalo da ga se docepam za male nofce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...ali mislim da ce cena biti visoka.... Ja sam svojevremno "pecao" MUP-ovski BMW-r50... kada su najzad resili da izadje na licitaciju, pocetna cena mu je bila 1500 a prodat je za 1820 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuti primerak koji je iscupan iz vojske je preprodat za 5.000 DM (ondasnjih?) Za koliko je kupljen od vojske je tajna vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju price mi ipak jasemo nase MZ - jce kakvi god da su !!! A Guzzi-je - ko moze, hoce , ima dovoljno kinte , vezu u vojsci ,otpadu , ....... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Falkonac u Uzickom otpadu 1500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan vise nego previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vise nego previse pa i nije ako je dobar... po oglasina dobar falkonac 1000-1500e Ali ovaj nije dobar imala lokva ulja ispod njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan stornello 160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan stampar,ako ti se opet tako pojavi extra povoljno javi bitno da je u originalnom stanju, da nije secen. te cene koje si reko su realne, do 1000 ako je dooobar. sve preko toga je previse. inace je APSOLUTNA ISTINA da to moze da vozi samo onaj ko ga voli (a ja sam taj ) ko i jawu twin (nisam taj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, kako ga ne voleti.Tacno je da ima malo veci spisak negativnih komentara ali uz malo ljubavi i paznje,moze se napraviti upotreban motor pogotovo za ova podrucija.....reci i ti nesto Duki, ne mogu sam da branim ime i delo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...