Vuja 35 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neću da zaboravim, videću sa Vuletom da okači film ili makar klipove iz njega. Kameru nisam ni pipnuo, svaka me koska boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan CEO FILM, MAKAR IZ DELOVA, ALI NE PRESKACITE NISTA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da izbacim klanje, neće nam dati da postavimo snimak. Ovo drugo je uredu, šurenje i creva su valjda obrada mesa ali klanje je klanje. Odradio Kauboj sa sinom Bogdanom kao za večernju školu, u jednoj lekciji sa tri ponavljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ko ti nece dati? ovo je jos uvek zemlja srbija (i nadam se da ce tako i ostati) gde je klanje praseta normalna pojava. a oni dusebriznici neka... ma necu opet o politici, nerviram se zbog idiJota uostalom, ako bas ne moze spakuj na cd pa cemo lako da se dogovorimo kad ja dodjem u bg da mi das to. a i ostali ce tako verovatno. steta da nemamo ceo film zbog nekih tudjih gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...i ja bih voleo video zapis na kompaktnom CD disku :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je interesovanje za snimak sa Jagodinkom veliki, predlazem da se napravi spisak po kome ce biti prosledjivan CD. 1. ssekir 2. picasoo mz 3. zverinjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan toooo!!! odavno nismo pravili spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A sada, Jagodinka na motoru; Jagodinka na skupu u Paracinu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto je interesovanje za snimak sa Jagodinkom veliki, predlazem da se napravi spisak po kome ce biti prosledjivan CD. 1. ssekir 2. picasoo mz 3. zverinjak 4. drumskalisica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 31, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da joj se ne zavrti u glavu? Koja li je ovo Jagodinka Simonovic?? Sto se tice cd-ja Picaso trebuje, a ja se provlacim pored njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Grebator :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Maj 31, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan hocu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne treba, skinucu sa YT-a... (ako je to sve!?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan nije ...e onda ostajem na listi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da vam malo dočaram atmosferu blokada! http://www.youtube.c...h?v=L7ylcyjROOI Pozdrav iz Pančeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 2, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan cekaj, ko blokira??? koliko ja mogu da vidim sa slika traktori i prikolice su uredno parkirani u desnu stranu i pored njih se moze proci. da li su tacne glasine da u stvari "drugovi" blokiraju put kako seljaci ne bi otisli u bg??? nista mi nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme napisao sam dosta postova koje sam obrisao zbog toga što je politika zabranjena na Forumu. Moji su postovi bili isključivo političke sadržine a u njima je bilo govora mržnje usmerenom ka svim političkim strukturama, na vlasti ili u opoziciji svejedno. Postove sam morao da obrišem jer mi se činilo da ima nedovoljno bandera na Terazijama i što sam kao glavno oruđe u borbi za boljitak države video u motkama premazanim supstancom organskog porekla. Morao sam da obrišem svoje postove i zbog otvoreno iskazane mržnje prema mirotvornoj NATO organizaciji a grešio sam i što sam kao ekonomista u EU video instrument kolonizacije pojedinih zemalja koje nam do sada i nisu baš bile prijateljski naklonjene ali ima vremena, treba im stalno davati šansu pa makar ispadali budale i po više puta dnevno. Kako su postovi političke sadržine jedno od grubljih kršenja pravila Foruma, morao sam da zaboravim na izdajnike i njihovo imenovanje. Forum je javno glasilo, možda bi neko iz pojedinih nevladinih organizacija mogao da se nađe uvređen pa šta onda. I tako, u poslednjih par meseci obrisao sam dosta svojih postova. Ovako se vozikam po gradu pa gledam: zadužbina Nikole Spasića, Ilije Kolarca, Miše Anastasijevića, Dušana Grujića, Vlajka Kalenića, Đoke Vlajkovića... Odem u firmu a tamo biblioteka pod zaštitom države, osnivač Nikola Pašić jer su knjige njegove. Danas biblioteka poseduje više od 26.000 naslova od kojih je oko 15.000 monografija, 8.100 domaćih i stranih časopisa, 1.700 statističkih publikacija i oko 1.400 arhivskih izdanja projekata i naučnih radova. Vikendom odvedem decu u Vojni muzej. Kome šta nije jasno prvo vidi dokaze pa uđe u priču, sve je tu, jasno kao dan. Ići ćemo ovih dana da obiđemo jedan spomenik, napravili ga Nemci a ispred spomenika ostavili tablu sa sledećim tekstom: "Spomenik Srpskim ratnicima junački izginulim braneći Beograd u jesen 1915. godine. Podignut je po naređenju komandanta Nemačke vojske Maršala Fon Makenzena kao izraz poštovanja hrabrim protivnicima". U Katanićevoj ulici bravar/ključar Andrejević. Stara Beogradska porodica, kubure sa poslom jer su ključevi i brave sve savremeniji pa zanat dobija druge oblike. Kažu da posao slabo ide ali su uspeli da ušteđevinu ulože u jedno zvono koje je na Hramu Sv. Save, toliko su imali. Odemo na Sarajevski burek u Svetogorskoj ulici, da vide deca kako je drugačiji od ovdašnjeg. Kaže gazdarica da pekara dobro radi i još bolje zarađuje ali njoj ništa ne ostane jer treba da parama namiri ko zna koje poreze, takse, akcize, nahrani opštinare i njihove koje pošalju... Ali skupi malo para pa uzme iz nekog doma po neko dete da kod nje kući provede raspust, da ga odevede na more, da vidi... Vaspitačica povede celu grupu dece u kojoj je moj sin na pijacu. Da vide deca šta smo i koji smo, da se najedu deca trešanja i jagoda jer mnogi roditelji nemaju para... Ovde na Karaburmi Mile drži radnju za voće i povrće. Spoljni deo je iz dva dela, jedan je prodajni a drugi je za siromašne, neka uzme ko šta hoće i koliko mu treba. Dok pijem kafu u kafiću u Kosovskoj ulici vidim princezu Jelisavetu. Ide žena sama i dugo joj treba da stigne gde god da je krenula jer je ljudi usput presreću, javljaju se, starije žene je ljube. Iz nje se vidi aristokrtatski duh ali je krajnje skromno obučena mada po savršenom ukusu. Nema preskupog nakita, Karleuša ima verovatno bolju krunu od nje. Monarhija odavno nismo koja god dinastička loza da je u pitanju. Ipak, na priredbi u školi moje majke prisustvovao je pokojni princ Tomislav koji je tom prilikom dobio na poklon dečiji crtež. Ostareli princ jedva je ušao u auto jer je bio slabog zdravlja ali je na školsku priredbu došao zato što je Dom za slepu decu zadužbina kralja Petra pa je smatrao da Karađorđevići nisu time uradili za slepe sve šta su mogli. Nakon priredbe kada je došao kući setio se da je crtež ostao na sedištu pored njegovog i odmah je poslao vozača po njega uz napomenu da ga želi uramljneog i okačenog na najvidnijem mestu a ako treba da ispomeraju ostale slike. Na taksi stanici ulazi u kola plavuša. Kuka zato što je ukinut popust na poziv pa sad za istu relaciju do Strahinjića Bana treba da izdvoji 25 dinara više. Dok je ulazila polomi nokat na palcu i brže bolje okrene svoju majstoricu za plastične nokte. Cena prava sitnica, 700 dinara ali za hitno i odmah 1.000. Nema tu čekanja na semaforu, mora da se dođe brzo jer neko može da je vidi sa tako izlomljenim noktom. Ja da krenem kad ispred mene red nekih ljudi. Čekaju strpljivo i nemogu da prođem kroz njih. U Crkvi je bila svadba pa su doneli hranu a sveštenici dele sirotinji. Gazi bre tu stoku, sviraj, šta su stali tu koji kurac. A smetali su, niko sa džipom nije mogao da uđe na parking na kome ionako nema mesta. I onaj Saša sa Pinka se silno namučio, tamna mu stakla pa slabo vidi a Mercedesov džip ima suviše jak servo pa se zbuni čovek, nezna na koju stranu okreće... I sad eto, za Srpskog seljaka nema mesta u Beogradu. To verovatno treba da prihvatim kao normalno, kao da ceo narod nije seljačkog porekla pa samo taj sa traktorom smeta. Kakav ološ. Ovaj post nije politički, reč je o patriotizmu, istoriji, tradiciji, socijalnoj strukturi stanovništva, javnom moralu i kriminalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Frka, a? http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/257779/Seljaci-pobedili--subvencije-14000-dinara-po-hektaru-najvise-do-100-hektara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan vujo, nije ovo patriotizam vec OPRAVDANI BES stanjem u drzavi. da ne idem sad ja u politiku, samo cu te zamoliti da ne vredjas OLOS nazivajuci tako ove ... ma ne znam kako aih krstim ni ja a da nekog ne uvredim ne znam da li si bio tu kad smo na skupu pricali o cenama. gregor je vrlo detaljno ispricao sta koliko kosta, a vrh svega je i pocetno pitanje koliko je registracija za gold winga. odgovor vlasnika - 180e (nije greska)!!! ajde neka neko proveri koliko je kod nas pa da pricamo dalje kad smo mi u prosveti strajkovali uspeli su da okrenu javnost protiv nas, ali su se ovde majlkice za*ebali. retko ko rec kaze protiv seljaka, a kamoli da se nesto buni. ako izuzmemo vecne kontrase (sa i bez razloga) LISTOM SVI podrzavaju poljoprivrednike u zahtevima i protestima. i to je mislim opravdano... brisi ovo ako mislis da je politicki, ja moradoh da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma razbucali su sve što je moglo pa i seljaka koji crnči na njivi od jutra do sutra i gleda u nebo da li će biti kiše na vreme,ili se moli da ne udari grad pred žetvu i sve uništi,pa ako sve to preživi onda ga dočekju oni koje nemože da preživi! A jedino što je još ostalo i može da pokrene ovu zemlju jeste poljoprivreda! Ali ne izvozimo našu kvalitetnu hranu dajemo je u bescenje pa uvozimo modifikovanu (blago nama) sa time decu hranimo,pa se onda pitamo i čudimo kako npr.devojčice sa nekih 14-tak godina izgleda kao da imaju 25 god. Ma puno je toga još........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan nemoj o gradu molim te!!! jutros gledao reportažu iz valjevskog krraja, dobili pred sezonu po ČETIRI rakete po stanici!!! pre par godina slučajno sam bio na rs vračevgaj kad se spremalo nevreme i strelac postavio SVIH 7 raketa na rampu pa šta bre ta banda zamišlja? u neko srećno vreme dok sam išo u osnovnu bili smo na nekom izletu i zadesilo nas nevreme u momentu dok smo sa nastavnikom geografije razgledali radar i stanicu. operateri su nas pomerili samo dalje od rampe, a tukli su tad ko vbr. posle smo isli da gledamo i same magacine, bilo je raketa ko blata. ali ta svima mrska sfrj borila se za svoju letinu i protiv samog boga. a ovo sad??? vedrije teme... stoglo mi konačno ulje za servo. sipao oko 200ml, videćemo šta će da kaže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj simbol posle 5 banki zivota. Malo sam stilizovao ali logo je moj: Necu politiku, hocu obican zivot !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste primetili minusi su ukinuti, samo su plusevi u opticaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...