RAZZOR 4 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ROKERI S MORAVU zasluzili su da se pise velikim slovima. bili su i ostali kraljevi glazbe i take grupe vise nikad biti nece. to su legende. imam preko 100 njihovih pjesama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika sa protesta : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka bi ga majka za zeta poželjela ... a onoj što se želja ispunila skoro su davali trogodišnji pomen. ;D Ih bre Lale, bio si na manje od 100 metara od nas a nismo se videli. Gužva neopisiva, u gužvi padne Vlajkova Boldorka na mene dok sam sedeo na motoru. Kičma kvrcka, držim dva motora od 255 kg plus Vlajka u celoj opremi, kao da je krenuo na put od 1.000 km. Priskočili ljudi, podigli i Vlajka i motor i sve je prošlo OK. Migavac je napukao ali ga je Floyd izlepio izolirom. Dobro je što sam išao Hondom, prikoličar je baš opasan u tolikim gužvama... Ali bez dvotaktola je baš mršavo, nije taj doživljaj... Kad idu King i Floyd ispred mene ceo događaj dobije jednu drugu dimenziju, dišem punim plućima... Dobro je, dobro je, ide naš Skup. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti iza mene disi punim plucima,do skupa ih ne bi imao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd-e za sledeći skup trebalo bi da smanjimo % mešavine na 2.5,radi zdravlja Vujinoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ti si, prijatelju, video odstojanje od nas, do sledeceg reda motora... Onomad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika sa protesta : ... Aaaa pa i Lisac je promenio "image"... Bravo Lale...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ali vidiš,da Vuja pati za tim mirisom.A što jes,jes razmak između nas i ostalih motora je bio cirka 5m.Zato smo i uhvaćeni na snimku na trgu Nikole Pašića. P.S. NA ovom sajtu,galerija 2 sl.26 http://www.moto-vesti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2266:protest-u-najboljem-svetlu&catid=357:moto-skupovi&Itemid=396 Pozdrav EVO SLIKE :http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Zu/RIkP0_webplayer.php?id=ptotest190m.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prolete pored mene, a da me nije ni video da sam ga slikao ??? ??? P.S. "Jesi ti mene video kada sam te slika?" "Jok, gde...?" "E sledeci put cu uzeti kamen...!" :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan S kamenom ne bi bilo greške.OSETIO bi te. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ni levo , ni desno! Gledam samo pravo! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ne diraj kosu,i ne mari ovim lisicama sto te zezaju! Promena na bolje svakako! Mada i dalje gledam sliku i cudim se,ni ja te ne bih poznala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac upali svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1696 Napisano April 23, 2010 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac upali svetlo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Legla plata,nema frke za svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene opet VOLEO BIH DA OSTANEM S VAMA AKO ME PRIMATE KUPIO SAM MOTORCIC ALI NIJE MZ MADA I JESTE TO JE RUSKO CUDO OD 350 cc TAKOZVANI IZH PLANETA 4 1986 g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 23, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene opet VOLEO BIH DA OSTANEM S VAMA AKO ME PRIMATE KUPIO SAM MOTORCIC ALI NIJE MZ MADA I JESTE TO JE RUSKO CUDO OD 350 cc TAKOZVANI IZH PLANETA 4 1986 g. Stavi slike. Ako nesto treba - samo pitaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao. Što se motora tiče bez brige, IŽ je naš. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 24, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo mene opet VOLEO BIH DA OSTANEM S VAMA AKO ME PRIMATE KUPIO SAM MOTORCIC ALI NIJE MZ MADA I JESTE TO JE RUSKO CUDO OD 350 cc TAKOZVANI IZH PLANETA 4 1986 g. Ma, precices ti na MZ, polako...upadaj, vidis da jurimo 30...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci na prijemu slicice malo kasnije (u toku veceri) -zverinjak-nadam se da ne mislis valjda da cu se razocarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam temu u MZ svetu o IZH-u pa ako neko nesto zna o njima neka se poseti istu tamo ce biti i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam od 8.30 u Kragujevcu i imam slobodnog vremena ako se neko zadesi tamo placam p..o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA ZNA LI NEKO KOJA JE PROCEDURA OKO UVOZA IZ HRVATSKE I BOSNE KONKRETNO HRVATSKA JE PUNA JAWA I MZ-a NEBI BILO LOSE AKO NEKO ZNA I KOLIKO BI TO BILO ISPLATIVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...