svakak 15 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjavam ali nisam mogao da izdrzim,vazi za Momke Bez Kose!!! hehee http://www.kobajagrande.com/562_whitesnake.html Lud je tip. Da mi je samo znato koji ljudi puše te njegove fore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ha ha stvarno je bolid :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stvarno izvinjavam ali nisam mogao da izdrzim,vazi za Momke Bez Kose!!! hehee http://www.kobajagrande.com/562_whitesnake.html Ha ha haha... Puko sam od smeha! :D Onaj Milan je takav kralj da je to neopisivo! :D E da... nije rekao za momke bez kose nego sa KRATKOM kosom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro to mu je slicno kad zaboravi da obrija ono malo nikene hehehe ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da sam se oženio sa kosom ali sam je u braku izgubio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ću ipak morati da pustim kosu. Svi me zajebavaju: odem do fakulteta na predavanje i dobijem pitanje da li nemam kosu pa brijam glavu ili je to neka fora. A to inače baš ima veze sa marketingom. Kada sam vozio taksi pita me dete da li sme da pipne glavu jer nikada nije pipnulo ćelavog čoveka po glavi. Majka ga ućutkuje, drmusa ga da ja ne vidim a kada su nam se pogledi u retrovizoru sreli kaže ''Izvinite, stvarno mi je neprijatno''. Moja deca pitaju: ''Hoćemo li i mi kada porastemo da budemo ćelavi''? Hteli bi oni i sada ali im mama neda a kada porastu moći će da rade šta žele. Sada kada sam kupovao kacigu tip u radnji kaže kako je meni lako za veličinu jer uvek mogu da stavim i dve potkape ako treba dok oni koji imaju kosu muku muče kako da je strpaju u kacigu. U novinama kao pridev nekog negativca najčešće navode ''ćelavi'' bez obzira da li se radilo o lopovima, zatvorenicima ili pripadnicima nekih paravojnih formacija i ko zna kakvih obaveštajnih službi... Majka mi kaže kada je ljuta da iz prazne glave nema šta da raste. Ja sada i da pustim kosu samo mogu da zamislim kakvi bi komentari pali za frizuru ;D Sta te biriga ionako kazu da celavi imaju veliku potenciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan sto sam danas imo zajebanciju cim natocim gorivo odma se nest sjebe odem na bezinsku sve po obicaju ulujem u rezervar dvotaktola natocim 10 lit i krenem kuci na prvom raskrizju trokoira ma koji k... i crkne zakurblam baci par dimova i ugasi se i tak par puta skinem cjevcicu od goriva i imam sa vidit povuko karburator ulja tj curi iz cjevcice samo ulje a tek nakon gorivo a sta cu cackam po svemu kurblam al vise se ni nejavlja sta ce bit presavgo nist skinem karb prokurblam ga ispusem ono ulje iz karburatora sastavim i upalim iz jedno 10 pokusaja al kad je on upalio eee raskrizje se nije vidilo kolko je dimio i tak ga progasiro i sad radi ko bog al smrdio sam seb od benzina kad sam doso kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto sam danas imo zajebanciju cim natocim gorivo odma se nest sjebe odem na bezinsku sve po obicaju ulujem u rezervar dvotaktola natocim 10 lit i krenem kuci na prvom raskrizju trokoira ma koji k... i crkne zakurblam baci par dimova i ugasi se i tak par puta skinem cjevcicu od goriva i imam sa vidit povuko karburator ulja tj curi iz cjevcice samo ulje a tek nakon gorivo a sta cu cackam po svemu kurblam al vise se ni nejavlja sta ce bit presavgo nist skinem karb prokurblam ga ispusem ono ulje iz karburatora sastavim i upalim iz jedno 10 pokusaja al kad je on upalio eee raskrizje se nije vidilo kolko je dimio i tak ga progasiro i sad radi ko bog al smrdio sam seb od benzina kad sam doso kuci ubuduce prvo sipaj benzin pa tek onda dvotaktol,ako si imao malo goriva i prvo sipao dvotaktol ,prvo je siso dvotaktol u crevo nije stigao da se pomesa sa gorivom u rezervoaru,,,,,pa napunio karburator uljem bre pravis greske ko pocetnik,znaci ubuduce prvo benzin pa dvotaktol,promuckas 5 sekundi i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dvaotaktol ima u sebi aditiv za lakše rastvaranje samo ga različita ulja imaju u različitoj količini. Meni je veliki problem jer se iz stana to teško radi ali volim da sipam benzin u kantu i da u nju dodam dvotaktol. Pre sipanja okrenem kantu par puta mada to i nije potrebno. Ko ima kuću i plac nema razloga da nema i kantu (mnoooogo pametno, kakva misao ). E sad, to na putu nije baš izvodljivo... Jednom sam sipao neki dvotaktol koji sam video samo tada i više nikad. kanta je bila providna, od mineralne vode, plastična, a ulje je palo na dno kao kamen, možda se rastvorilo oko 10%. Nije ni čudo što više nisam video to ulje ali je čudo što se uopšte pojavilo na pumpama. Inače, benzin je ovde poskupeo i približava se ceni od 100 dinara, trenutno je oko 97 i samo se neznatno razlikuje po pumpama u zavisnosti od vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo evo slike od danas,prikolica je stigla bezbedno do Bokija u Svilajnac.U jednom trenutku je isla 120 dok sam preticao neku kolonu kamiona.Pa ako te neko pita koliko moze da ide,kada je namontirars,ti kazi isla je do 120 pa neka se oni cude.Inace svuda uz put sam mamio poglede onako dok je vozim na krovu,mogu samo da zamislim kako ce biti kada je provozas prikacenu na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stigla potvtrdjeno,,u komadu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna prikolica za vuju ;D http://img233.imagevenue.com/img.php?image=79120_423_122_20lo.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hvalite nas malo kako smo lepi, ne samo one prozivke ''ćelaviiii'', i stomaci se ne vide, baš smo za ovu sa Floydove slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto sam trazio po netu i naisao na ovo http://hoth.amu.edu.pl/~intr/pliki/bikes/mz500.htm mz saxon tour 500 pregledajte ceo sajt ima dosta zanimljivih stvari mada ne znam ni koji je jezik pa samo gledam slike ;D http://hoth.amu.edu.pl/~intr/pliki/wyjazdy/borki3/borki3.htm neki mz skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...mada ne znam ni koji je jezik pa samo gledam slike -POLJSKI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 MZ Kako si prosao sinoc u povratku iz Jagodine. 2 PICASO Slabo se hvalis, a cuo sam da se sprema lepa masina,neki unikatni guvernal i jos svasta nesto.Moracu da dodjem,da vidim, pa da to zalijemo,da ne bude suvo,mora da se podmazuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Duki, super stigao, malo bilo hladnjikavo,(pa februar je??) stigao kuci oko 21:00h vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 PICASO Slabo se hvalis, a cuo sam da se sprema lepa masina,neki unikatni guvernal i jos svasta nesto.Moracu da dodjem,da vidim, pa da to zalijemo,da ne bude suvo,mora da se podmazuje. Duki,masina je trenutno u fazi "cekanja na majstora-farbara" tako da nema svrhe da je jos pokazujem. Kada je sklopim i isteram iz radionice slede slike a i postavicu "dnevnik rada" koji sa fotosima vodim od oktobra prosle godine kada sam krenuo da ga radim. Do tada...cekam na majstora da zavrsi farbanje rezervoara, pokopca sa strane i krila, kao i majstora koji mi sije sediste. Veruj mi da sam ja najnestrpljiviji jer me ovi lepi dani ubise u pojam. A mom nestrpljenju je ulje dolio MZ kada je pre neki dan na svojoj "crvenoj azdaji" dolazio do mene... Sto se tice "podmazivanja" IZVOLI i ovako mi nesto (majstor) zakocio "projekat"!! Kada dolazis u SV obavezno mi se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori,majstori.Nemoj nista da mi pricas,ja cekam vec dve nedelje da mi covek izvari 4 vara na ramu od ES-a,ali se ne sekiram jer mi je ETZ u funkciji.Pa kada ga sastavim-sastavim.Tebe potpuno razumem.Mozda navratim za 10-ak dana,ipak mora to da se zalije,da bi krenlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 27, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva "Crvena Azdaja" to je jedno obicno Magarence i nista vise!! p.s. Da ti farbaju auto do sada bi ofarbali jedno 4 komada!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ipak mora to da se zalije,da bi krenlo. Pola posla je pravilna dijagnostika, važno je problem sagledati iz svih uglova pa ga valjano rešiti. Nekada, u složenim situacijama, nije dovoljno prosto podmazivanje, postupak valja ponavljati... ;D Imao sam još poneki komentar ali sam se smocenzurisao zbog prostakluka koji prefinjena forma nije mogla da sakrije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Vuja Razumemo mi tebe Vujo...nista ne ide kako valja dok se ne PODMAZE (da ne pominjem uticaj vlaznosti na "penetraciju klipa u cilindar")!! Nego cekam Dukija da svrati do SV-a pa da pokvasimo napredak radova... Naravno ako iko od VAS svraca ili prolazi kroz Svilajnac slobodno svratite, od vise podmazivanja glava ne boli (osim ako sredstvo za podmazivanje nije dobro) Obisao sam majstore juce, kazu "...bice ovih dana". Sve sam uradio sto je do mene namontirao tockove, upravljac, masinu, postavio elektroinstalaciju ali cekam na rezervoar, krila, far i poklopce sa strane... do tada "CAMIM CEKAJUCI" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka do britanskog MZ racing kluba. Obavezno pogledajte video fajlove u galeriji! A u "Guides" sekciji je i manual za tuning. Pozdrav. http://www.bmzrc.org.uk/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izasao malopre sa posla(posto sef nije tu)i skoknem do majstora da uzmem ram.Ja tamo a majstor kaze dodji posle posla i bice,reko nema od toga nista nego daj aparat da izvarim sam.Vide da sam popizdeo i izvari mi za 5 min.Sta kosta,kaze nista(mislim se ne bi ti nista ni dao)posto sam potrosio gomilu goriva dolazeci da vidim je li gotovo.Moras malo da im podviknes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E brate promukao sam od vikanja-pretnji-ucena-i svega ostalog, ali i bez obzira sto su mi prijatelji ne je*u me 2%... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...