Čika Dule 152 Napisano Novembar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Što se opreme tiče, Bubanj potok je odličan izvor, za Beograđane, a i šire. Jedino što mora da se ide svake subote, da se prati ponuda, al' tako je sa buvljacima uvek. Sad će neko da kaže nije sezona, nema ponude moto opreme. Naprotiv, više toga sam viđao protekle zime, nego tokom moto sezone. Zimus sam, u sred onog najvećeg snega, za tričavih 800 dindži kupio odličan "heavy-duty" kišni moto kombine. Viđao sam dosta i druge polovne moto opreme. Konkretno, čovek je od zimus, pa sve do letos, donosio komplet jakna-pantalone od Goretexa sa ulošcima, protektorima i cenio 120 Jura i hteo da spušta cenu. Bilo je i drugih zanimljivih komada. Idite na Bubanj! Osim Bubnja, ima radnja polovne i kvalitetne opreme u Ruzveltovoj, svašta može da se nađe... Osim Bubnja i te radnje, ima i berza u Kuglašu (valjda ima i dalje), u svaku prvu nedelju u mesecu. Potrudi se čovek malko i može sve da se nađe za mnogo manje pare nego u regularnim radnjama gde, po mom ličnom mišljenju, trgovci šišaju sa cenama samo tako. HTZ oprema je isto tako odlično rešenje, slažem sa Vujom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan [quote name=. Zimus sam, u sred onog najvećeg snega, za tričavih 800 dindži kupio odličan "heavy-duty" kišni moto kombine. Viđao sam dosta i druge polovne moto opreme. Konkretno, čovek je od zimus, pa sve do letos, donosio komplet jakna-pantalone od Goretexa sa ulošcima, protektorima i cenio 120 Jura i hteo da spušta cenu. Cika Dule potvrdjuje moju procenu za goretex opremu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad i mi budemo Čike i Deke,onde će biti vremena da visimo po buvljacima:) Naravno da se šalim,neželim nikog da uvredim. Ja sam Cafe-Racer rukavice kupio na vašaru za crvenu bez cenjkanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba kisno odelo nek potrazi kod kineza,ima za 1000 din, odelo je odlicno cak kvalitetnije od mog koje sam platio skuplje. kod kineza sam video odelo u crnoj i maskirnoj varijanti, mozda kod vas ima jos neka boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba kisno odelo nek potrazi kod kineza,ima za 1000 din, odelo je odlicno cak kvalitetnije od mog koje sam platio skuplje. kod kineza sam video odelo u crnoj i maskirnoj varijanti, mozda kod vas ima jos neka boja Kupio u HTZ opremi za 700din dvodelno, plave boje.. odlicno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Od HTZ opreme postioji svašta samo ko ne radi sa tim stvarima nemože da zna za novitete. Tokom jedne od Deda Mraz akcija naš drugar sa BJb-a koji radi u firmi HTZ opreme dolazi u jako čudnim pantalonama. Ja zgranut, vidim da su debele ali nisam očekivao da ih skida na 100 načina, nogavice, šlic, ma izokreće čovek šta hoće i kako mu padne na pamet. Pantalone su za radnike u hladnjačama, ulaze i izlaze unutra - napolje svaki čas a odeća to mora da trpi. Radnik u hladnjači tamo treba da boravi bar 8 sati a mnogo načina otvaranja postoji zbog lakšeg obavljanja posla u klozetu. Lepe su na oko, praktične u upotrebi, nenevrovatno su tople i ne puštaju vlagu ali je ipak ostalo nejasno kako reaguju na vetar jer ga u hladnjačama nema. Za radnju u Ruzveltovoj neznam a tu mi je u blizini. Na kom je broju ili šta ima u blizini nje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan HTZ kišno odelo sam i ja kupio za 700 din...i deluje jako kvalitetno. Tu sam takođe za 2700 kupio ekstra dobre poluduboke cipele sa čeličnim ojačanjem na prstima i jako debelom kožom... U prodavnici polovne robe kupio sam prsluk koji predstavlja najbolje potrošenih 300 dinara do sada - bukvalno je pilepljen uz telo, praktično neprimetan i na majicu, dok mu je grejni efekat zadivljujuć, pa je i sa nepostavljenim kožnjakom sasvim dovoljan za hladnije dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam takođe za 2700 kupio ekstra dobre poluduboke cipele sa čeličnim ojačanjem na prstima i jako debelom kožom... imam slicne, nemaju samo to celicno ojacanje.... ekstra su sad za ove hladnije voznje... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Za radnju u Ruzveltovoj neznam a tu mi je u blizini. Na kom je broju ili šta ima u blizini nje? Imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio prosle godine gorotex pantalone sa postavom za 2000din (ganz neue ) na piajci u beloj crkvi. obilazite buvljake svasta stiglo zadnjih dana!!! cizme obicne vojnicke, rukavice nosim iz jna vojne policije. kisno odelo zuto, kupljeno u poljoprivrenoj apoteci za 700 i nesto din, izdrzalo je uzas od pljuska letos na bovanskom jezeru. pojas sam nasao za 150din a polo rukavice bez prstiju nove za 500din na skup u zajcar. koje se tice voznje po zimi, vozio sam po debelim minusima, ali dok sam bio u nis i svakog dana bio na motoru. nisam nosio ni kacigu s vizirom. obzirom da sam silom prilika odvojen od motora, odviko sam se od voznji po ladovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izbegavam voznje po minusu jer je velika mogucnost u saobracaju da naidjem na poledjen deo ulice sto je u voznji u koloni sa automobilima nad opasno.Promena pravca ili kocenje i zavrsio si pod tockovima, onog ispred tebe ili iza, sve jedno u tom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 29, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... na poledjen deo ulice sto je u voznji u koloni sa automobilima nad opasno.Promena pravca ili kocenje i zavrsio si pod tockovima, onog ispred tebe ili iza, sve jedno u tom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da. Pozitivno zivotno iskustvo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ružno je vreme pa ne bih slikao Crnca mada bih trebao da postavim materijal u "Naši ljubimci". Ovim postom prvi put kačim fotografiju na novi Forum. Samnom su dva opasna tipa, desni je stariji, Paja, a levi je Fića, mlađi. Paja je pošao u školu a Fića će sledeće godine. Redovno me dovode u jako prijatne situacije. Pre par dana Fića se pohvalio vaspitačici kako je od tate čuo da je bolje voleti se sa tuđom ženom nego sa svojom, manje je obaveza a i jeftinije je. Ne smem da pisnem, sve se snima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan mali je dobar, slusa sve sto tata kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 29, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, to ti je slično ovome http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2116-vicevi/page__view__findpost__p__960827 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak je prva BJB žurka i može da bude prilika da se vidimo. Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde,koje vreme??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Splav "Hrabro srce", ispred Juge, pa malkice nizvodno, sutra, 2100 hours. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivnice, kinta, taoleta, obavezan motor, ko dovede cupi-pice gratis????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 2, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pozivnice, kinta, taoleta, obavezan motor, ko dovede cupi-pice gratis????? OVDE JE SVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Žurka očigledno nije bila rešenje pa sam danas šibao SMS-ove u nameri da se okupimo na kafi.čiglednio je teško uskladiti obaveze nas iz Beograda ali je važno da dobra volja postoji. King i Bivolje su za druženje pa bi bilo lepo da znamo ko bi još došao a onda se dogovaramo o terminu i mestu. Što se slobode u lokalu tiče najbolji nam je Balansero ali ako ima boljih predloga može i neko drugo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde za vikend, ovaj.Ja bih gledao da uklavirim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...