MZ 80 Napisano Februar 6, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znas da ti se ne isplati??Ko zna zasta ce ti jos trebati, ti ionako nesto budzis non-stop? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Skupoooo ! Dakle jos jednom: TREBA MI POMOC !!! Vrlo hitno mi je potrebno parce mesinganog lima 50 x 25 debljine 0.6-08 mm !! Ima li ko ili zna gde i kako mogu nabaviti? P.S. Ne isplati mi se da uzimam celu tablu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 6, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I ja juce (04.II) imao prvu ovogodisnju voznjicu. Posto sam stavio nov akumulator moro sam da ga probam na relaciji Svilajnac-V.Plana_Petrovac-Svilajnac , lepota!! Mozda jurnem i danas negde?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Saša smo se juče provozali do banje i prikupili malo informacija za vas. Uzgred smo napravili i video snimak koji će za dan dva biti na ovom forumu. Da ne zaboravim pitao sam za vašeg saputnika ima lepih vesti za njega, u kampu ima elektrčno mengele!! Dobavi cemo i br. telefona kampa uz video snimak. Cene su prošlogodišnje, tako da će biti malih korekcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Mihac nema vise turiranja na semaforu i vracanja na poziciju,vozio se i ja danas oko 100 km kada se sve sabere,bese lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan PICASO pogledaj na nekom otpadu obojenih metala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon par dana provedenih po Bg-u stigoh kuci. Konacno sam se licno upoznao sa Vujom i Vuletom i mogu reci da sam zaista srecan zbog toga. Ovakve ljude je cast upoznati, i danima bi mogli pricati o raznim temama, da smo imali vise vremena. Prvi put u svom zivotu sam vozio MZ-a sa prikolicom ;D ;D ;D Crnac je cudo, super ide ali je potrebno stvarno dosta tehnike da bi se vozio. Zbog toga mi je bilo mnogo prijatnije (a i udobnije) na suvozacevom sedistu, jer ipak Vuja mnogo bolje poznaje ponasanje prikolicara. Jos jednom bih se zahvalio Vuji i Vuletu na vise nego iskrenom gostoprimstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo dobro zezanje !!!!!! Da mi je ovo bilo u detinjstvu, eeeee........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom bih se zahvalio Vuji i Vuletu na vise nego iskrenom gostoprimsvu. Stvarno, rijetko gdje se može sreti domaćin kakav je Vuja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan PICASO pogledaj na nekom otpadu obojenih metala Hvala, ali odustao sam od mesinga!! DUKI kam' slike Guzzi-ja, postavi da vidimo kako izgleda nova masina, cujem da se vozikas po Jagodini...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e majstori el tko od vas aktivan na facebooku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mene , ali ne idem redovno. 2-3 puta nedeljno samo pogledam, ima puno zahteva da prihvatim, pa ono nesto biram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ispod avatara FLOYD* odustao od MZ-a preso na Jawu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ha,samo sto je castomizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jako loše slike, tragedija. Crnac pa još u mraku, treba to slikati... I TS Chopper je crn, zapravo u crnom. I pokazalo se da ne treba da popravljam ništa. Točak koji sam dobio od Makice je super, stavio sam novu gumu, dotegao lanac... Sve je lepo jedino da sam stegao šrafove pre vožnje. Na svu sreću dobro smo prošli, u vožnji motor nije pravio nikakve probleme, slučajno sam video odvrnut šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,posto me nije bilo,citala sam sve sto sam propustila i vidim da ima puno novosti. *Vujo032 neka je sa srecom novi auto,da te lepo sluzi i da sreca nastavi da te prati. *Duki,cestitam na novom motoru i nadam se da ces i upola biti zadovoljan kao sa MZ-om ! Gde su slike? *Vujo,motor ti je prelep,pravi primerak kako motor treba da izgleda. Vidim da si srecan kao malo dete a i ja sam zbog tebe. Drago mi je da si ispunio svoj san! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, evo one slike kada umalo nisam ocesao auto na parkingu, kako se samo ono cudo za***ano vozi, naravno u sedistu je vec druga prica. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ispod avatara FLOYD* odustao od MZ-a preso na Jawu?? jeste,jbg iskrsla jawa ,ima blatobran od mz-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2690 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jako loše slike, tragedija. Crnac pa još u mraku, treba to slikati... I TS Chopper je crn, zapravo u crnom. To je bilo kao u onom vicu kad je tip sa crno-belim filmom slikao crnce u tunelu! Ili kao u onoj pesmi: Crno pa se ni vidi! Vujo nindža,samo ti je crna fantomka falila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što je bilo prohladno pa nismo daleko išli, ovakvi u prikolici pokupili bi brojne simpatije suprotnog pola. ;D I šteta što nismo imali gitaru, to bih baš probao da vidim da li se čuje. Moji klinci pevaju dok ih vozim, pevaju na sav glas, motor se ne čuje od njih a ljudi se smeju. Šta ću, deca pevaju kada su srećna, i ja sam bio iznenađen kada sam čuo prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja se spremam od nove godine da otvorim mahinu karike klip iglicast stublina ? itd al nikako da padne sneg'Malo po malo napravih 420 km u ovoj godini a prva voznja mi je bila 4. 1 .U nedelju sam sa drugarom pravio krug (on mi sipa corbu ja ulje vozilo nam se a ja dekintiro)Kraljevo-Ravni gaj-Knic-Mrcajevci-Cacak-Kraljevo starim putem-Podunavci Kraljevo.Cak me i panduri zaustavise u Cacku na sefte a prosle godine ni jednom.Inace do ravnog gaja put je bio lep cist a sve ostalo klisko.Ajd odo da otvaram masinu javise za sneg vozicemo rezervni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo videti ES-a na skupu, prošle godine ga nismo imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću, deca pevaju kada su srećna, i ja sam bio iznenađen kada sam čuo prvi put. Vujo tvoji klinci nisu jedini koji pevaju. Desi nam se (ne tako retko) da u voznji sa drustvom zapocnemo pesmu. I tako nas trojca vozimo jedan pored drugog i pevamo na sav glas. E problem je kada sa zanesemo pa ne primetimo da smo usli u naseljeno mesto, ljudi nas onda cudno gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi bilo videti ES-a na skupu, prošle godine ga nismo imali. Ovo se verovatno odnosi na Dukija? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Morao je autom inače bi mi ostali gladni. Sada je situacija drugačija, kaže Mio da ima ''električno mengele'' u kampu. E sad, mene je stvarno sramota ali neznam šta je to. Možda sam negde i video ali ovako po nazivu stvarno mi ništa ne pada na pamet. Da li na tome može da se peče prase u poodmakloj adolescenciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...