Floyd**** 15 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne to,nego je neko rekao da varburg trosi previse plina pa je neisplativo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Plin je definitvno dobra stvar,ja ga imam na kolima.Ugradjivace se i na motore vece kubikaze u buducnosti-sigurno.Evo Bokilic je pionir u tome,ugradio je na svoju Teneru i samo pici,trosi koliko i benzina.Voznja badava,ugradjivati ga na MZ ?,ne znam.Mozda Vuja na svoga Crnac-prikolicara,ima mesta za bocu.Ja cu verovatno-boze zdravlje jos dugo godina,ulje pa cika razbije pistoljem pa malo na prednju kocnicu-muckaj i to mu je to.E da malopre dolazim u stan i sam sebi govorim kako nema nigde zemlje kao sto je Srbija.Elem kafana pored zgrade koja vise lici na Sivi dom,ispred parkirane bicikle,apenci,kecevi iz 70-ih-sto zastavini sto folksvagenovi,pezejci,tristaci,jedan trabant,jedna volga...A unutra veseljeeeee,pevaljkaaaaa...Pitam sta se slavi,nista,onako spontano,reda radi.Mozda i sidjem posle,samo da zavrsim ovo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan to pitam zato sto je neko na forumu spominjao da se ne isplati kod 2t masine,ali ovo su odlicni rezultati Ja sam rekao da se ne isplati,a i nema nekog smisla prepravljat mz da radi na plin pa meni potrosnja ne prelazi 4 litra na 100km pod punom vatrom a lagane voznje 3 litra fino ubrzava vuce uzbrdo, a sa plinom motor bi imao manje snage a mz nema visak konja nego taman onoliko koliko mu treba Probao sam da proverim potrosnju.Sipao sam tacno 16.5 litara i presao 321,4 km.Vozio sam dok se motor nije ugasio na rezervi.Nikako da preracunam koliko mi trosi.Kako ti racunas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan za ove podatke ti je potrosnja 5.13 l na 100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 27, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Racunas ovako: 321.4km prema 16.5 lit je isto kao i 100km prema X (321.4/16.5=100/X) Dobijamo da je X=(16.5*100)/321.4=5,1337896701929060360920970752956 lit/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je sasvim korektna potrošnja, ipak fabrika kaže da ide do 5,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo posle duze pauze dobar razlog da se javim!!!!!!!!!!!!!!!!! pre neki dan pazario sam etz-a 250.pravi je merak posle 15-ak godina ponovo poterati zver! sada ga deljemo ja i klinac na njegovo veliko odusevljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kupovini,pravi izbor ,da vas dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lepu si masinu pazario!!U zdravlje da se dugo vozis...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od sinoc iz V.Plane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fruškogorac čestitam, mnogo si dobru mašinu uzeo, dugo da se vozite i ti i naslednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na lepim zeljama! upravo sam se vratio sa skupa u staroj pazovi.masina je polozila ispit,peta 9 banki samo svicka. bio je jedan etz 251 metalik plavi,da nije neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Fruskogor@c: Da li ti retrovizori koji su na slici ,vibriraju na nekim rezimima kao sto rade originalni pa na srecu pogadjas sta se vidi u oglrdalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Fruskogor@c: Da li ti retrovizori koji su na slici ,vibriraju na nekim rezimima kao sto rade originalni pa na srecu pogadjas sta se vidi u oglrdalu? ispod 3000 dosta otresaju,a preko toga je u redu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tresu,tresu,ja kada hocu malo detaljnije da pogledam neku utegnutu,skracenu ili dekoltiranu pritisnem sipku retrovizora kaziprstom i tako odgledam prethodno pomenuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stara skola,takvu neku omladinku ispratim tako sto zaustavim vozilo , osmotrim situaciju i onda nastavim kretanje.Problem nastaje kod ponovnog ukljucenja u saobracaj, pogledom u ogledalce od koga dobijam morsku bolest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav MZ-jasi, evo da se pohvalim kupio i ja pre neki dan 251, medjutim ima prilicno da se radi na njemu, pa me zanima narucio sam klip tajvanski, vredi li to stavljati i jel neko od vas vozi sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tajvanski ,Madjarski,Turski ili bilo koji drugi-svejedno je.Nijedan nece trajati kao svapski.Ali sta da radimo,stavljamo to i vozimo se,bar ne kosta mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Tajvanski ,Madjarski,Turski ili bilo koji drugi-svejedno je.Nijedan nece trajati kao svapski.Ali sta da radimo,stavljamo to i vozimo se,bar ne kosta mnogo. A i lako se menja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao kit koji je neki lik nudio po novinama za MZ koji ga otvara na 300ccm i mozda koji kubik vise????Ja sam se interesovao ali mo je izgledalo preskupo???To je valjda vartburg varijanata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sasvim dovoljno ovih 250 ccm. Sta znaci "wartburg varijanta", klipovi od wrtb-a ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa od "wardze" nisam siguran da moze bez prepravke kanala na cilindru jer su klipovi dosta drugaciji(ne samo po precniku), za "trabandjozu" znam da moze, radili ljud, ali se i onda dobije tek nekih 270ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Zasto od Wartburga pa mursovanje, kad kod Gabora ima da se kupi klip od ETZ 301, razbusis, stavis i vozis? Moj cilindar je razbusen, kanali malo doterani, klip kupljen, jedino sto sam u gadnoj guzvi poslednjih meseci pa jos nije sastavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Klipovi su od 69 do 77,5 sve sa 0,5 specijalama između, izbor je veliki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam jos dva problema, jedan je sto kvacilo ne odvaja kako treba a drugi sto na automatu za ler kaplje ulje, a mazano okolo nekim silikonom tako da se ne vidi o cemu se radi dali je polomljen automat ili je crko blok motora...moram to da rasturim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...