wice 84 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg ovaj kolega vec narucio karburator i flansnu za 150 e...mnoogo... a ima polovan sa flansnom kod djikija u belom polju za 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji evo jednog saveta, kada primetite da nesto nije u redu na motoru odmah ga menjajte. Nikako ne idite tom logikom "izdrzace jos koji dan". Zbog takvog razmisljanja sam u nedelju oko 4-5h ujutru vozio svog mza koji je brojao taktove kao neki dizel.....ali bez kvacila!!! Pred put za Prokulje vidim ja da je sajla zakidana kod rucice kvacila. "Ma izdrzace do Prokoplja", rekoh sebi. I tako je i bilo, izdrzala je tacno do Prokuplja, i na 500m od stana drugarice kod koje sam krenuo, ostah ja bez kvacila. Sreca pa su neki dobri ljudi pomogli nasao sam jednu rednu (luster) klemu i nju stavio na skracenu sajli, koju sam nekom krpicom vezao za sat obrtomera. Kada bih trebao da krenem iz mesta povucem rukom sajlu u polako popustam, kasnije 2,3,4,5 idu bez kvacila samo sa uskladjenim gasom i brzinom. Bila je zanimljiva voznja svice nad gradom, a ja na svom celicnom konju jasem ka svojoj kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se uvek sa mnom vozi i rezervna kvacila i gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uf za to je CZ Jawa zakon, ima ono da kazem poluautomatsko, nagazis po menjacu u prvu ;D i polako otpustas i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Twin Sport.Danas sam tako dosao na posao.Ispred kuce mi pukla sajla od kvacila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari dali je neko poslovao sa gaborom?dali salje delove postom?zvao sam ga danas ali se nije javljao.treba mi karburator jos nesto dali neko koristi bing 84 na svom mz-u?kolega je kupio pre neki dan za mz ovaj karburator,promer je 30mm ali je dosta drugaciji,i majstor koji mi je radio masinu nije hteo da ga montira,kaze da dizne ne odgovaraju...inace karb je bio 135evra to je ovaj karburator http://www.ldm-tuning.de/artikel-6447.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan drugari dali je neko poslovao sa gaborom?dali salje delove postom?zvao sam ga danas ali se nije javljao.treba mi karburator jos nesto dali neko koristi bing 84 na svom mz-u?kolega je kupio pre neki dan za mz ovaj karburator,promer je 30mm ali je dosta drugaciji,i majstor koji mi je radio masinu nije hteo da ga montira,kaze da dizne ne odgovaraju...inace karb je bio 135evra to je ovaj karburator http://www.ldm-tuning.de/artikel-6447.htm Uzimao sam ja neke delove od njega, OK je lik za saradnju, cak mi je i spustio cenu za neki pristojan iznos, mislim i da salje pouzecem, ali ne znam koliko ti se to isplati, ovi iz poste naplacuju po gramazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ti posalje preko City-ja.A onaj karburator moze da radi na MZ-u uspesno 100% jer TS-choper ima karb od vatrogasne pumpe iz drugog svetskog rata koji cak i ne lici na MZ-ov karb a motor pici ko blesav.E sad mozda je trebao da nadje originalan polovan zbog eventualnog odrzavanja jer su cene dizni,igle,gumice za sauh i dihtunga zaista male.Mada sam siguran da ce se lepo navozati sa ovim Bing karburatorom.Sta ce mu majstor za montiranje karburatora ako zna da zameni sijalicu zna i to da uradi,samo mu daj adresu MZ Sveta bar smo o tome pisali detaljno.A ako bas hoce MZ-ov karb pozovi Mikija,siguran sam da ima neki polovan.Vidimo se negde na putu sa tvojim bivsim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao sam delove od Gabora u nekoliko navrata. Mogu da kazem samo sve najbolje. Veoma su ljubazni, Gabor licno je predusretljiv, rado pomogne ili izadje u susret. Delovi su mi uvek stizali sledeceg radnog dana, bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 2, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podelim sa vama sta sam danas imao u dvoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 2, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos slika,ali ova prethodna je najbolja.Bio je mrak... Ako zelite da ih vidite,samo mi recite u koju temu da ih okacim.Uslikao sam i vesanje prikolice.Koliko sam uspeo da vidim,ovo je sve fabricko.Mada cisto ne mogu da verujem da je i ono sediste u prikolici fabricko.Preterano je udobno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle mu MZ prikolica,prvi put je vidim kod nas.Kaci Joska sve slike,moze ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Joška samo daj sve slike. Vuja nam je moderator, pa ako obriše slike prikoličara nagovorit ćemo bokilića da mu nikad ne završi njegovu prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to fabricka "Standard" prikolica, cuo sam da je "bije glas" kako je neverovatno udobna. Ukljucujuci i sediste kao i vesanje, sasiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auu, sad ce Vuja da poludi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,postavicu sve slike samo da dodjem kuci.To ce biti tek oko 5 popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kako vrh izgleda sa prikolicom :o. Sav je kockast i zbog toga lep . Treba ga svaka kuca imati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Aaauuuu kakva lepota... :o Da nisam ovo video zaboravio bih na prednji desni migavac. Joska, šta si mu radio? Ovaj nam vlasnik treba, i on je član porodice pa te molim da ga uputiš na nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nista strasno mu nisam radio.Trebalo je malo dostelovati na regleru,jer je slabo punio.Coveka slabo poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dok Joska ne okaci slike "televizora sa gramofonom", nagradno pitanje za sve vas: Ko je zeleznicar sa slike(malo je slika mutna ali jbga)????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je to MZ na MZ-u,bogami jeste.PIVO za ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle evo ostalih slika.Samo sto nisam bas stigao oko pet,nego malo iza ponoci.Kod mene nekako ne ide da se probudim i legnem u istom danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...