Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

jbg ovaj kolega vec narucio karburator i flansnu za 150 e...mnoogo...:(

a ima polovan sa flansnom kod djikija u belom polju za 40e

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Prijatelji evo jednog saveta, kada primetite da nesto nije u redu na motoru odmah ga menjajte. Nikako ne idite tom logikom "izdrzace jos koji dan". Zbog takvog razmisljanja sam u nedelju oko 4-5h ujutru vozio svog mza koji je brojao taktove kao neki dizel.....ali bez kvacila!!! Pred put za Prokulje vidim ja da je sajla zakidana kod rucice kvacila. "Ma izdrzace do Prokoplja", rekoh sebi. I tako je i bilo, izdrzala je tacno do Prokuplja, i na 500m od stana drugarice kod koje sam krenuo, ostah ja bez kvacila. Sreca pa su neki dobri ljudi pomogli nasao sam jednu rednu (luster) klemu i nju stavio na skracenu sajli, koju sam nekom krpicom  vezao za sat obrtomera. Kada bih trebao da krenem iz mesta povucem rukom sajlu u polako popustam, kasnije 2,3,4,5 idu bez kvacila samo sa uskladjenim gasom i brzinom. Bila je zanimljiva voznja svice nad gradom, a ja na svom celicnom konju jasem ka svojoj kuci...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Uf za to je CZ Jawa zakon, ima ono da kazem poluautomatsko, nagazis po menjacu u prvu ;D i polako otpustas i vozi.

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

drugari dali je neko poslovao sa gaborom?dali salje delove postom?zvao sam ga danas ali se nije javljao.treba mi karburator

jos nesto dali neko koristi bing 84 na svom mz-u?kolega je kupio pre neki dan za mz ovaj karburator,promer je 30mm ali je dosta drugaciji,i majstor koji mi je radio masinu nije hteo da ga montira,kaze da dizne ne odgovaraju...inace karb je bio 135evra

to je ovaj karburator http://www.ldm-tuning.de/artikel-6447.htm

• Drug član, 889 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

drugari dali je neko poslovao sa gaborom?dali salje delove postom?zvao sam ga danas ali se nije javljao.treba mi karburator

jos nesto dali neko koristi bing 84 na svom mz-u?kolega je kupio pre neki dan za mz ovaj karburator,promer je 30mm ali je dosta drugaciji,i majstor koji mi je radio masinu nije hteo da ga montira,kaze da dizne ne odgovaraju...inace karb je bio 135evra

to je ovaj karburator http://www.ldm-tuning.de/artikel-6447.htm

Uzimao sam ja neke delove od njega, OK je lik za saradnju, cak mi je i spustio cenu za neki pristojan iznos, mislim i da salje pouzecem, ali ne znam koliko ti se to isplati, ovi iz poste naplacuju po gramazi...

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Bolje da ti posalje preko City-ja.A onaj karburator moze da radi na MZ-u uspesno 100% jer TS-choper ima karb od vatrogasne pumpe iz drugog svetskog rata koji cak i ne lici na MZ-ov karb a motor pici ko blesav.E sad mozda je trebao da nadje originalan polovan zbog eventualnog odrzavanja jer su cene dizni,igle,gumice za sauh i dihtunga zaista male.Mada sam siguran da ce se lepo navozati sa ovim Bing karburatorom.Sta ce mu majstor za montiranje karburatora ako zna da zameni sijalicu zna i to da uradi,samo mu daj adresu MZ Sveta bar smo o tome pisali detaljno.A ako bas hoce MZ-ov karb pozovi Mikija,siguran sam da ima neki polovan.Vidimo se negde na putu sa tvojim bivsim motorom.

• U prolazu, 72 postova

Kupovao sam delove od Gabora u nekoliko navrata. Mogu da kazem samo sve najbolje.

Veoma su ljubazni, Gabor licno je predusretljiv, rado pomogne ili izadje u susret. Delovi

su mi uvek stizali sledeceg radnog dana, bez greske.

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Imam jos slika,ali ova prethodna je najbolja.Bio je mrak...

Ako zelite da ih vidite,samo mi recite u koju temu da ih okacim.Uslikao sam i vesanje prikolice.Koliko sam uspeo da vidim,ovo je sve fabricko.Mada cisto ne mogu da verujem da je i ono sediste u prikolici fabricko.Preterano je udobno! :)

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Odakle mu MZ prikolica,prvi put je vidim kod nas.Kaci Joska sve slike,moze ovde.

• Zainteresovan, 503 postova

Joška samo daj sve slike. Vuja nam je moderator, pa ako obriše slike prikoličara nagovorit ćemo bokilića da mu nikad ne završi njegovu prikolicu  :D

• U prolazu, 72 postova

Ako je to fabricka "Standard" prikolica, cuo sam da je "bije glas" kako je neverovatno udobna.

Ukljucujuci i sediste kao i vesanje, sasiju...

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Aaauuuu kakva lepota...  :o

Da nisam ovo video zaboravio bih na prednji desni migavac.

Joska, šta si mu radio?

Ovaj nam vlasnik treba, i on je član porodice pa te molim da ga uputiš na nas.  :)

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Dok Joska ne okaci slike "televizora sa gramofonom", nagradno pitanje za sve vas: Ko je zeleznicar sa slike(malo je slika mutna ali jbga)?????

post-2435-12878998743347_thumb.jpg

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Dakle evo ostalih slika.Samo sto nisam bas stigao oko pet,nego malo iza ponoci.Kod mene nekako ne ide da se probudim i legnem u istom danu :)

post-305-12878998781044_thumb.jpg

post-305-12878998782239_thumb.jpg

post-305-12878998783248_thumb.jpg

post-305-12878998784459_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja