Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Bokilicu bre, koliko motora voziš istovremeno?  ;D  :D

Kada se ulogujem prepodne i vidim Picasa ''na mreži'' sve mi se smuči. Znam da radi čovek i da je na netu sa posla ali bre zar i subotom, pa gde će duša tom gazdi... :P

Subota je dan za lenčarenje, vozikanje, zajebanciju sa prijateljima, treniranje discipline u kući (''mnogo ste se raspustili dok me nema''  ;D) dokolicu i prirodu, neodložne poslove po kafanama...  ;)

I Joska ima gazdu poremećenog moralnog i logičkog sistema, sve neljudi caruju stvarno nema smisla.

Za to vreme vodeće multinacionalne kompanije u Japanu imaju propisanu radnu nedelju od 4 dana, tri mora da se odmara i drugačije nemože. Ko bi radio preko toga ide na zavrtanje ušiju kod šefa pa neka se igra ko sme.

Ekspolatacija odavno nije u modi samo se taj glas teško čuje kod nas.

Picasoo idi kući ja ću da ti kažem šta će danas da se desi pa nemoraš da radiš: danas će na izborima da bude velika izlaznost, proći će sve ''u najboljem redu i bez incidenata'', ''građani će dostojanstveno izvršiti svoju obavezu'', ''izbori su istorijski jer se bira između dva puta'', ''svi lideri su izašli na glasanje u svojim mestima stanovanja'', svaka izjava potvrđuje da sa suverenitetom ali i svetlom perspektivom Srbije nema zezanja...

Kada bi bar izborna tišina trajala dvadesetak godina da kao ljudi odmorimo mozak od kojekakvih...

A tu tišinu da remete poznata dva takta, vetar u kosi i dimčina iza.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Narode ima li koga da dolazi na skup u Nis. Mogu vam reci da je dosta slaba posecenost pravih bajkera. Od pravih motora bilo je tri MZ-a, DKW, jedna jawa i lepo sredjen NSU pretis, i jedan BMW-r25. Popodne je defile gradom pa ako je neko u prolazu neka svrati. Bice slika, nadam se u ponedeljak.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Narode ima li koga da dolazi na skup u Nis. Mogu vam reci da je dosta slaba posecenost pravih bajkera. Od pravih motora bilo je tri MZ-a, DKW, jedna jawa i lepo sredjen NSU pretis, i jedan BMW-r25. Popodne je defile gradom pa ako je neko u prolazu neka svrati. Bice slika, nadam se u ponedeljak.

Turaj slike obavezno, da vidimo kako je bilo!!

Bokilicu bre, koliko motora voziš istovremeno?  ;D  :D

Kada se ulogujem prepodne i vidim Picasa ''na mreži'' sve mi se smuči. Znam da radi čovek i da je na netu sa posla ali bre zar i subotom, pa gde će duša tom gazdi... :P

Subota je dan za lenčarenje, vozikanje, zajebanciju sa prijateljima, treniranje discipline u kući (''mnogo ste se raspustili dok me nema''  ;D) dokolicu i prirodu, neodložne poslove po kafanama...  ;)

I Joska ima gazdu poremećenog moralnog i logičkog sistema, sve neljudi caruju stvarno nema smisla.

Za to vreme vodeće multinacionalne kompanije u Japanu imaju propisanu radnu nedelju od 4 dana, tri mora da se odmara i drugačije nemože. Ko bi radio preko toga ide na zavrtanje ušiju kod šefa pa neka se igra ko sme.

Ekspolatacija odavno nije u modi samo se taj glas teško čuje kod nas.

Picasoo idi kući ja ću da ti kažem šta će danas da se desi pa nemoraš da radiš: danas će na izborima da bude velika izlaznost, proći će sve ''u najboljem redu i bez incidenata'', ''građani će dostojanstveno izvršiti svoju obavezu'', ''izbori su istorijski jer se bira između dva puta'', ''svi lideri su izašli na glasanje u svojim mestima stanovanja'', svaka izjava potvrđuje da sa suverenitetom ali i svetlom perspektivom Srbije nema zezanja...

Kada bi bar izborna tišina trajala dvadesetak godina da kao ljudi odmorimo mozak od kojekakvih...

A tu tišinu da remete poznata dva takta, vetar u kosi i dimčina iza.  :)

Hebi ga druze sta da ti kazem...cuti i radi (ako hoces, ako neces ima ko hoce)!

Malocas videh ekipu od 7-8 bajkera prodjose u koloni, idu ljudi u Paracin, a ja bih svoje d**e pojeo od muke!!

Mnogo sam ja pametan a neznam ni kada su izbori, da mi nisi rekao ja bih sada otišao samo da ih otkačim što pre.

Kakva bi budala ispao čudo jedno.  ;D

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

... da mi nisi rekao ja bih sada otišao samo da ih otkačim što pre.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Evo slike iz Paracina,ovo je samo polovina motora jer dosta bajkera je ostalo u kampu za vreme defilea.

post-2200-1287899714411_thumb.jpg

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa gde ste nestali pre neko vece,dolazimo za neki dan u pn  na kafe,,nesto za nabosti ako se nadje,,,dobra ti makina mz rideru,,

a moram priznati da mi lepse izgleda uzivo nego na slikama.. :)

• Svrati ponekad, 238 postova

2 bokilic

gde se bre ti izgubi zvao sam te 20 puta ;D ti rece dolazis za 10 min. al te nema ni za 20 sati ;D

tvog kolego sam video i u subotu nafatao neku cica macu ;D

hvala sto si mi dao da vozim tvoj autobus (dvospratni) ;D ne rece mi kako ide moj MZ

steta sto nisi bio i u subotu na defile ,ja sam se na celom defileu trkao sa hajabusom ;D nisam dao da mi pobegne ;D za divno cudo i nije pobegla  ;D

2 bokilic

gde se bre ti izgubi zvao sam te 20 puta ;D ti rece dolazis za 10 min. al te nema ni za 20 sati ;D

tvog kolego sam video i u subotu nafatao neku cica macu ;D

hvala sto si mi dao da vozim tvoj autobus (dvospratni) ;D ne rece mi kako ide moj MZ

steta sto nisi bio i u subotu na defile ,ja sam se na celom defileu trkao sa hajabusom ;D nisam dao da mi pobegne ;D za divno cudo i nije pobegla  ;D

znam da je nahvatao cicu,,idemo sad za neki dan i po nju i po neku njenu drugarku,,, ;) ;) ;):D :D ;D ;D,,ide emza nista mu nefali,jes ono malo malecak posle autobusa  :D :D :D  al ide,,a i boja mi je bas onako potrefljena  ;)

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Bilo je dosta MZ-a,evo jednog starijeg primerka.

MZ 175, vlasnik je Paca iz Despotovca, ako nekog zanima ciji je!

Ja ne popih ni jedno pivce u subotu,stigla me nekakva prehlada pa i danas pijem cajeve.Ispravicemo to prvom prilikom.

• Svrati ponekad, 238 postova

I mam ja jedan predlog da 24-25 maja se skupimo da smazemo neko prasence ,mezence, picence ;D da se upoznamo svi

mozemo DUKI,MZ,Bokilic i ja da organizujemo sve to u nasoj okolini ;D naravno ako se oni slazu, ja sam uvek za druzenje i voznju  ;D

ako ste za recite pa da se organizujemo

I mam ja jedan predlog da 24-25 maja se skupimo da smazemo neko prasence ,mezence, picence ;D da se upoznamo svi

mozemo DUKI,MZ,Bokilic i ja da organizujemo sve to u nasoj okolini ;D naravno ako se oni slazu, ja sam uvek za druzenje i voznju  ;D

moze,,cim se pomene pragnje pristajem  ;D ;D ;D ;D

Ništa lepše pa predlažem da se ova inicijativa razvija dalje na stranama Obaveštenja, da joj damo malo zvaničan karakter...  ::)

moze,,cim se pomene pragnje pristajem  ;D ;D ;D ;D

Ove životinje nema u ZOO ali ako može da se kupi zaklana onda nema razloga za strah pa nešto može i da se popije.  ;D

Moze moze,tada je i moto skup u Jagodini.Kako si mislio,negde u sumici ili nekom SUR-u.

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Evo upravo sredjujem slike i klipove. Bilo je malo pravih bajkera na matorim motorima sve sami r-ovi  (ne zelim nikoga da vredjam).  Objektivno i nisam nesto zadovoljan  skupom. Pusticu vam link cim okacim jedan klip.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja