MZ 80 Napisano April 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ma strpi se, odes na neki moto-skup i tamo imas i nove i polovne pa biraj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo kako si dobio katalog dal da zovem coveka jel on ima tih kataloga koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U perspektivi mi treba zajedniči da otvorimo prodavnicu, on šalje delove , mi plaćamo po istoj ceni a rabat ubira BJB. Og ovog trenutka od toga ništa ali biće... Zoveš ga i tražiš CENOVNIK, isti je kao katalog samo u njemu nema cena. I to je to. Živim za dan kada će se delovi poručivati ovde, u našoj prodavnici a po istim cenama. I svi zadovoljni, i prodavac, i kupac i posrednik koji svoju ''ugradnju'' usmerava ka dobrotvornim akcijama bez sticanja dobiti. Za sada ovako, nevoljno, na silu i protiv uverenja jer je svima nama nužda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Za danasnji Pneumant kazu da je to Heidenau. Tu informaciju sam pronasao i na dosta mesta na netu (google bre!). Evo i njihove adrese: http://www.reifenwerk-heidenau.de/ A gume su zaista odlicne. Polovna guma, hmmm, ne bih bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za danasnji Pneumant kazu da je to Heidenau. Verujem da je tako a u katalogu i dalje stoji Pneumant pa izražavam sumnju u katalog. Taman kada sam hteo da ''primetim'' ;D kako su ljubomorni muževi našli TS Choppera na nedelu i ulepšali ga, malkice sam zakačio zid i slomio celu ručku kvačila, sa sve nosačem. Zaključak: glupe šale imaju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Taman kada sam hteo da pobiljsam aerodinamiku i napravim street race mz, drug mi pokloni prednji blatobran od nsu pretis-a. Oni koji znaju o cemu pricam razumece. Taj blatobran je u fazonu pacjeg repa kao kod starih indijan-a i prilicno je dubok.... zakljcak, ostaje TS--chopper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Taman kada sam hteo da pobiljsam aerodinamiku i napravim street race mz, drug mi pokloni prednji blatobran od nsu pretis-a. Oni koji znaju o cemu pricam razumece. Taj blatobran je u fazonu pacjeg repa kao kod starih indijan-a i prilicno je dubok.... zakljcak, ostaje TS--chopper. A ja već htjeo pisati da nisi lud prepravljati motor, morat ćeš onda i nick mjenjati u ts-streetfighter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem, glasam za CHOPPER... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo posto je gorivo skupo dizel mz http://cdn.bjbikers.com/images/imported/s0/iLqvf_prospmz4.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/T5/w3N2z_prosp1ip7.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/26/zIiZP_prospektfoto2cw1.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/xw/8boFS_mzdr400smz7.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Op/ZwgD5_mzruggeriniredsidecaraz6.jpg ova posledja slika je specijalno za vuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc u trazenju kofera ;D Posle dugog i mokotrpnog razmisljanja dobijao sam raznorazne ideje (glupe i pametne,doduse vise glupe ;D) sta da stavim kao kofere. naj pametnija i meni naj lepsa je da se stavi aluminijumski kofer.originalni su preskupi ali videh na auto pijaci u bg kofer od aluminijuma koji mi se mnogo svideo,kofer je obican (kao akt tasna)samo sto je ceo aluminijumski i ima ojacanja na ivicama kao sto imaju kutije za muzicke instrumente. Pitah prodavca da mi proda on kaze nisu na prodaju :'( :'( pitam gde ima da se nabave takvi koferi on kaze ima gde oces ;D ja odgovaram ocu al kazi gde ima ;D na kraju rece covek da ima u svakoj radnji pa i kod kineza. dodjoh kuci obidjoh sve radnje u Paracinu pa i kineske ;D al kofera nigde nema :'( :'( pa rekoh da priupitam drugare sa foruma mozda su ih oni negde videli. prodavac mi takodje rekao da ima razne velicine i debljine kofera i da je cena od 1200 - 3500 dinara sto je mnogo povoljnije nego originali,jos mogu da se farbaju ili presvucu kozom,skajom itd.. pa ako je neko ugledao takve kofere na prodaju nek mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes od Moto Guzzija,kod mene su takvi.Taj sto si video verovatno se otvara na dve polovine bas kao akt tasna,a to i nije bas prakticno na motoru.U Paracinu imas dosta Guzzista pa sigurno imaju neke kofere viska,pre neku godinu jedni su pazareni bas u Paracinu za 30 eura.Cini mi se da sam video i na vojnom otpadu dva Falkonca,pa probaj i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidjaju mi se koferi od guzzija ;D ovi su lepsi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja ljudi najvise gotivim kozne torbe... ovo me sve podseca na skuter :\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam neki dan u woby haus-u u Novom Sadu.Ima raznoraznih aluminijskih torbi(kao aktovke),a ima i plasticnih,koji se uz malo truda mogu preraditi u top case.Najskuplja alu torba je bila 4000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nash je poslednji otvorio temu i sada podforum MZ Svet ide na 2 strane, na drugu preliva ''MZ Troši kao Wartburg''. Teme koje su u vrhu su ''lepljive'', za sada ''Popravke i štelovanja'' i ''Dobrodošli..'' Pošto će se podforum širiti i novim temama mislio sam da kao lepljive postavim one koje su nam važne kao servisne informacije: ''Obaveštenje'' (trebaće i nakon predstojećeg skupa, tek treba da bude dešavanja), ''Priprema za putovanje'' (Floyd je mlad i ambiciozan pa bi mogao sve navedene stvari da nabaci na jedan spisak sa koga bi skidali šta nije neophodno ili ceo spisak podelili u kategorije, najneophodnije, poželjno i npr za konfor), ''MZ Manuali'' (pa bukvar, šta bi trebalo da bude lepljivo ako ne ovo, samo da Stari Vujadin i Svakak vide gde se materijal hostuje i super) i ''MZ Kroz istoriju'' (to je sređeno mada i dalje nemamo preveden tekst istorijata sa fabročkog sajta ali ima vremena). Od postojećih tema za dupunu materijala i sređivanje je ''MZ - naši ljubimci''. Komentare bih izbrisao i trebalo bi dodati nov Svakakov izgled motora, Picasov motor, Nashov motor kao prve, to su tek završeni motori i sada su u punoj konjskoj i estetskoj snazi. Ovde nedostaje dosta motora, nismo ubacivali slike, sve se nešto čekalo... Ja sam čekao lepše vreme da ne bih fotografisao na Karaburmi pored grafita mada na stare fotografije uvek mogu da se dodaju nove ili da se post izmeni novima, nije mi baš neko opravdanje. Od novih tema imam u planu dve zapravo sa mojom tri. Prva je sa fotografijama našeg predstojećeg skupa. Druga je sa našim fotografijama, slikali smo motore a naših slika ili ima nekako u pozadini ili nema pa što da se sakrivamo, baš treba da se vidimo kako bi se lakše prepoznali uživo. I ono fotografija što ima razbacano je na sve strane, Svakak, Duki, Dragica, Picasoo, MZ, TS Chopper, Wolflord... sve po raznim temama... Treća tema bi trebao da bude moj MZ sa prikolicom ali će to biti ko zna kada, pre ove teme pojaviće se sto novih neplaniranih... Kako vam se sviđa ovaj uređivački pravac, ima li neko predlog, savet, sugestiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 17, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja postivam i slagam se sa gore navedeno...bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem pogotovo za slike motora tu je sve pobrkano i recimo zalepljena tema samo sa slikama sa susreta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, svi imamo poverenja u tebe i znamo da je ovaj forum u sigurnim rukama. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, svi imamo poverenja u tebe i znamo da je ovaj forum u sigurnim rukama. Samo napred. Potpisujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan registrujem se na neki dubrovnik moto forum,registrovao sam se najvise da bi probao da nadjem jednog bikera iz dubrovnika sa kojim sam izgubio kontakt lepo se predstavim i kao dobrodoslicu od jednog clana dobijem poruku; zdravo druze ;D i ispod gif animacija hr zastave e sad ne znam sta da mislim jedino sto sam ja tu pomislio je da mi ironicno kazu da sam dosao na pogresno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan registrujem se na neki dubrovnik moto forum,registrovao sam se najvise da bi probao da nadjem jednog bikera iz dubrovnika sa kojim sam izgubio kontakt lepo se predstavim i kao dobrodoslicu od jednog clana dobijem poruku; zdravo druze ;D i ispod gif animacija hr zastave e sad ne znam sta da mislim jedino sto sam ja tu pomislio je da mi ironicno kazu da sam dosao na pogresno mesto Ako možeš uvijek gledaj na stvari pozitivno - vjerojatno ti je čovjek samo poželio dobrodošlicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ustvari ni zasto sam to pomislio covek sigurno nije mislio nista lose samo nisam video neku svrhu zastave imao sam skoro nekih losih iskustava pa valjda zato inace sam alergican na to i ne razumem ljude koji imaju nesto protiv nekog samo zato sto je druge vere ,itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mu je taj .gif uvek prilepljen...da je hteo nekako da ti skrene paznju da nisi dobro dosao rekao bi ti to, siguran sam! Meni se desilo na jednom hr foto-forumu da su me prvocirali jer sam napisao "sundjer" umesto "spuzva" pa su me kasnije cak i iskljucili...nego nema veze ja sam dete 80-tih i jos uvek verujem u ravnopravnost svih ljudi na planeti!!!!! P.S.U svakom zitu ima kukolja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 18, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba biti preosetljiv, u Hrvatskoj na svašta kače zastavu od raznih zgrada do ambalaže. A ako ćemo iskreno ni kod nas nije drugačije, pun je Beograd zastava... Tuđa zastava ne bi trebala nikoga da vređa, neka svako voli šta mu je volja, važno je da ne mrzi druge. Ovo je najgore vreme za moto adrenalince, celu zimu posvetiš nekom sređivanju motora a ne voziš se pošteno, popravke već odnesu smisao, neznaš zbog čega se stalno prljaš, mastiš i trošiš pare a ne voziš se. Onda ljudi postanu preosetljivi, smeta im sve i svašta. I svemu tome dolazi kraj vrlo brzo, kada razvučeš mašinu i ne vidiš ko je gde šta okačio i boli te uvo zbog čega. Ma ne treba ovo mesto zagađivati politikom, poštenom čoveku nikada koristi nije donela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...