Vuja 35 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Blaža je car, sav je pozitivan, i u bekstejdžu kao i na bini. A vozio sam mu i kevu par puta i isto sam umirao od smeha, porodična crta. Kaže da je dobro što se ranije oženio, šta bi bilo da joj je doveo onu Pamelu u kuću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...topic=72911&st= Kao neko prebrojavanje,al neka im bude Kako da dam 3 glasa (za tri MZ-a)! nikako ne mozes sam da vozis 3 MZ-a... A jesmo li bar svi glasali !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan aj da se samo javim da sam živ hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se svidja ovakav MZ ? nesto se razmisljam da mozda napravim nesto ovakvo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zima je duga, turpiju u ruke i polako.Bice to jedna lepa tulumba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj glas dao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan aj da se samo javim da sam živ hehehe Pa gde si čoveće???Nestao si sa neta.Baci koju pisanu rec šta se dešava sa tobom. Pitam se gde je i Svakak??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan lisac, meni se svidja ovaj "valjevajasti" mz. mnogo blesavo i neobicno izgleda. jos da mu se turi rezervoar od jawe jajare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao Komet iz `70-tih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 20, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem za model 'jajara' ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se svidja ovakav MZ ? nesto se razmisljam da mozda napravim nesto ovakvo ? Iskreno , prvo mi se nije svidelo . Valjda zato sto sam ga drugacije naucio . Na drugi pogled , to je povratak na starije rodjake , mozda ... Bas bi me zanimao zvuk u toj varijaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Optimista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan nasmejao sam se ko nikad u zivotu strava stvar Optimista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta isto, optimisti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan DA HEHEHE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Greota za Simoncelija i tragican dogadjaj na moto GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Greota za Simoncelija i tragican dogadjaj na moto GP. R.I.P. ...steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pitam za savet jer sam se našao u problemu. Kada je Šumenko bio, doneo je na dar flajku IZUZETNO DOBRE domaće rakijice. Kao mleko, za srce i dušu, kao da je suza devojačka pečena... I kao što obično biva - nestade. Nigde je nema, samo su lepi utisci za njom ostali. Pričali mi i ja predložim da lepo kupim koji litar, da se nađe makar za izvesno vreme. Kaže Šumi da nema problema, neći će on u kraju neku da valja samo da vidim kako ću sa prevozom. I tu je problem: jedni ne prevoze alkohol iako ovo bre nije alkohol nego dar Bogova, nektar svih životnih sokova... ali džaba pričati, kažu ima alkohola u sebi.. A ima nema šta da se krije, odmah se oseti da nije prevara i eto, zato nemože. Drugi su još veći probisveti: može da se pošalje ali ne garantuju za oštećenja u transposrtu. To sam nekako protumačio kao da rakijica mučenica, kakvu samo čovek čiste duše i obraza može da stvori, može da bude popijena od strane NN zločinca i nikom ništa, samo treba da izbuši ambalažu i OK, greška u transportu a ja dobijam utešnu nagradu od probušene kante. Jok more, neće moći to tako. A neće moći ni da pijem ove špirituse po Beogradu, iste su te hemijske kao i kobasice, što reče PIcasoo ni mačka nije htela da jede. Pa šta sam bre ja, antifriz da pijem a u Srbiji sam gde je najbolja rakija na svetu, pa ko je tu lud? Seljaci neznaju šta bi sa rakijom a ovde je nema, nađeš je jednom - dvaput a posle ti uvale ko zna šta. Ima li neko ideju kako da prevezem simboličnu količinu radi degustacije? A posle sve zavisi, umam ja da slavim i dan vatrogasaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan lepo odes do Borisa, senes na Hondu, upalis i dodjes do mene u Arilje.. sta ti je to 3-4h voznje ukupno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako vi ali meni je nmogo zao SIMONCELIJA ode jedan veliki covek neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 23, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako vi ali meni je nmogo zao SIMONCELIJA ode jedan veliki covek neka mu je laka zemlja. gledao snimak bas je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan NEK' MIRNO POČIVA I NEK' MU JE LAKA ZEMLJA! Baš vala šteta i veoma tužno. Gledao sam snimke, vraćao sto puta - ne mogu da verujem da se sve tako namestilo u trenu. Prosto sam šokiran i u neverici. Još da se tako namesti da ga Rosi udari ... ne mogu da verujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sad svi pricaju o tome kako je Rosi ga udario a mogao je pasti pod bilo cije tockove Sad bilo sta reci je suvisno kad njega NEMA PA NEMA Mi smo ovako nesto vec prosli u klubu kada nam je poginuo na trci u Kraljevu nas BANE pade covek i nedize se vise Tada je bio odrzan sastanak u klubu da je predsednik stavio na glasanje da se svi ponaosob izjasne dali da se nastavi ili da se stavi katanac u bravu mi smo bili misljenja da treba voziti zbog Baneta i da bi i on voleo da se nastavi nesto sto ja i on voleoda radi . Tako da sad potpuno razumem sta se desava u Grasini timu i na kakvim su mukama strasno je kad nekog ko je bio pored tebe vise NEMA i sta god da uradis ili kazes nemoze da ga vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 24, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @Vuja 1. sedneš na motor i odeš po 'robu' (samo nemoj kao ja, da ti treba 7 ipo sati Bg-Arilje ) 2. ima moj kolega s posla odličnu Lozu, ja sam sebi uzeo tri litre 3. moj prijatelj iz Ralje peče više vrsta, takvu u životu nisam okusio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sad svi pricaju o tome kako je Rosi ga udario a mogao je pasti pod bilo cije tockove Sad bilo sta reci je suvisno kad njega NEMA PA NEMA Mi smo ovako nesto vec prosli u klubu kada nam je poginuo na trci u Kraljevu nas BANE pade covek i nedize se vise Tada je bio odrzan sastanak u klubu da je predsednik stavio na glasanje da se svi ponaosob izjasne dali da se nastavi ili da se stavi katanac u bravu mi smo bili misljenja da treba voziti zbog Baneta i da bi i on voleo da se nastavi nesto sto ja i on voleoda radi . Tako da sad potpuno razumem sta se desava u Grasini timu i na kakvim su mukama strasno je kad nekog ko je bio pored tebe vise NEMA i sta god da uradis ili kazes nemoze da ga vrati. http://sports.ndtv.com/othersports/othersports/item/180165-rossi-pays-tribute-to-brother-simoncelli Nece ni Rosiju ni Edvardsu biti lako . Edvards je jos ranije najavio povlacenje u sledecoj godini a Rosijuijevi i Simoncelijevi roditelji su kucni prijatelji.Grozna situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...