dboss 14 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan .Imam mz 125 etz ,pojavio mi se problem sa njim , nece da prima gas,od polovine gasa trokira ne prima gas. zamenio platone ,bobinu,kondezator,podigo nivo goriva.opet isto ,i svecicu,paljenje na sve moguce nacine.cini mi se da platine mnogo varnice,bobina od varburga. pomagajte ima li neko ideju sta moze da bude nije mi prvi put da radim dvotaktne motore al ovaj me izlude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li je dugo stajao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 8, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako platine mnogo varniče - to ukazuje da ti je kondenzator loš. Takođe treba proveriti kako ti ide gorivo iz rezervoara ( skineš crevo sa karburatora, staviš u neku flašu pa otvoriš slavinu ) - možda ti se začepila slavina, ima ona čašica na njoj, unutra je filter. Proveri . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan gorivo curi lepo,pokusacu sa kondezatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan stajao je duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Februar 8, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj filter za vazduh, tj, skini malo gumu sa karba i probaj tako da ga provozaš, da prima vazduh sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan toga se nisam setio probacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan na koliko se steluje plovak karburatora.karburator zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan i mene tako zezalo...kad sam uzeo moj 251,a stajao godinu i po,do 3,5 hiljada mrljavio gusio se..cim prebaci povuce ko sumanut..onda sam skinuo karb...pogledam sve prohodno ..cisto.....gledam kroz diznu nije zapuseno......i nzm sta mi bi da malo dzarnem diznu kad ono rupica bila 3 puta manja nego sto bi trebalo ...zapusila se al ostala rupa na oko da ne primetis da je zapuseno... iz mog kratkog iskustva sa MZ-om sam shvatio da ne postoji odredjeno resenje za odredjen problem....moz' da bude sve i svasta pa da tako zeza...cak i jedna zica ... tek sad procitah da je problem OD polovine gasa...A ne DO..... jbg,dzaba ispisah sve ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan ha nije mi jasno sta je nece pa nece . poceo da sumnjam na semeringe radilice, al prodacu ga nemem vise zivaca, neispravnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 10, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan ha nije mi jasno sta je nece pa nece . poceo da sumnjam na semeringe radilice, al prodacu ga nemem vise zivaca, neispravnog. Upravo sam na to hteo da ukazem ! od stajanja otvrdnu semerinzi pa prave probleme . Takodje treba proveriti stanje lezajeva radilice , koliko imaju kretanja . Mogu i oni zajedno sa semerinzima da budu u ortakluku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan videcu moram malo da odmorim par dana od njega, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...