Mare70a 1399 Napisano Februar 11, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Podrska razvojnom programu projekta "Liberty". Najvise volim originalnost i najbitnije je da se ti osecas ispunjenim dok seckas,budzis i pravis a kasnije i vozas sa saznanjem da "Niko nema vaki kawasaki". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan To mi se zaista ne svidja nit je ovo nit ono... Evo ovo mi prelepo uz malo izmena i moze i da se vozi malo sedishte udobnije full mozda bi na njemu izgledao fool ali meni je skroz cool Uploaded with ImageShack.us eeee jebi ga lazo sad si usro motku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako da ne ispadne kako bash nemam ukusa mada se i ne hvalim time, skuter je predvidjen za rat-rod mozda ja bi voleo iskreno. Kaswasaki zax9r godishte od 92-3 pa do 99 (ako sakupim repa cca 1500e) izmenicu mu prednju masku stavio bi od novije nindze mozda rep ako nadjem al sigurno bi felne hromirao ili ispolirao, ram i druge vidljive vece delove izlepio onom hrom folijom, a rezervoar i ostale plastike u crnu 3d karbon foliju i da top auspuha bi presvukao pravim karbonom znam coveka koji pravi neke cudesne delove za brodove od karbona pa bi mi on odradio od karbona cilindar koji bi navuko na auspuh, xenon, led migavci (sam bi napravio kupovni su papreno skupi) i mozda po koji josh detalj tipa tegovi volana, crash pad-ovi, kapice... I to je to evo obecavam ako se dokopam tog motorceta necu ga kasapiti i o svemu cu se prethodno posavetovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan To mi se zaista ne svidja nit je ovo nit ono... Evo ovo mi prelepo uz malo izmena i moze i da se vozi malo sedishte udobnije full mozda bi na njemu izgledao fool ali meni je skroz cool Uploaded with ImageShack.us Meni je ovo full! Covece def. bih stao i rekao WTF jel se ovo stvarno kotrlja Dobra fora totalno! Stavio je na forum i samim tim pitao druge sta mislite, ja mislim da je sranje kao sto rekoh, i to je to. Ovakvu izjavu ne bih očekivao ni od 10-godišnjaka... Nisam te pitao nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 13, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini zajebani, nisam te prepoznao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Mada ni ovo nije losa fora cak sam jednom i uzivo video malo drugacije al isti fazon Uploaded with ImageShack.us Ali bez ovih cvetica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 13, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepo biti samo svoj i jedinstven, al' ti ga brate pretera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan To mi se zaista ne svidja nit je ovo nit ono... Evo ovo mi prelepo uz malo izmena i moze i da se vozi malo sedishte udobnije full mozda bi na njemu izgledao fool ali meni je skroz cool Uploaded with ImageShack.us Auuuuuuuu, nije valjda da mu se sipa gorivo na ovoj rupi na sedištu :staa: :lol: . Upadne opušak i ćao. Da sam ovo na ulici video pomislio bi prvo da je neko bežao i pri tom uleteo kroz ovu čeličnu mrežu koja je bila na ogradi u neko dvorište, pri tom se živ skršio i skuter mu se zapalio, pa pošto je bežao nije imao vremena da ga ugasi, nego ga tako zapaljenog vozio, a skuter mu se u vožnji polako gasio :lol: . Usput je pokupio iz dvorišta ovu gumu na koju je slučajno naleteo da mu bude rezervna, jer mu je zaličilo da mu paše iako mu ne paše, pa se zaj... al' mu bilo žao da je baci :lol: . Lazo ti si car. Prvo odavno se nisam ovoliko ismejao, a drugo svaka čast na entuzijazmu, bitno je da je tebi cool. To što pola ljudi (mislim da je ipak 99,999% ) ovo ne bi vozilo da im platiš, a tebe booole brige jer ti se đasvi, samo potvrđuje to . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sediste je tek prica za sebe...podseca me na wc solju sa sve spustenom daskom :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 14, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste fora, mad max fazon Mada, malo je preterano, što jes', jes' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu (dcNiko ) ismejao sam se sad za medalju :lol2: aaaa al nisi puno pogresio i ja kad bi video lika na tome a da pritom (bez vredjanja) nije romske nacinalnosti isto bi pomislio, dobro ove je preterano al neku resetku od smederevca i neku staru zaradjalu zicurinu bi stavio, pa evo da nisam jedini sa cudesnim ukusom to potvrdjuje ovo http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/nabudzi-moje-vozilo-na-srpski-nacin/60418.phtml nego sad mi je u planu da shljakam dostavu za edno mesec dana s svojim skuterom pa reko ne bi im se svidelo ovakvo vozilo mozda i gresim bilo bi unikatno Zamisli dostave ti picu u nekom od kafica dodje lik s pokretnom kantom (drljavom, izlupanom) Kaciga se nikako ne uklapa u dizain, tocak ne jer liberty nema rez tocak ovo je vespa, umesto ovog krsta stavo bi malteski krst casti, a u ove rupe poziciju i xenon projektore... Uploaded with ImageShack.us samo me interesuje cime bi mogao da to prespricam na koju foru da isprskam lak a da se pritom ne oljusti a da se rdza vidi jer kapiram svaki put kad bi ga vozio i ja bi se uklopio totalno uz njega (od prljavstine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 15, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Napadoste čoveka (mladjanog, pretpostavljam?) zbog njegovog ukusa (a oni su, jel'te, različiti i o tome nema rasprave). Sve dok nešto što je bitno za mašinu/ram/kočnice ne recne i time eventualno ugrozi sebe ili druge, sve ok. Da nam je takvu neku preinaku pokazao neko ko ima silne škole za dizajn ili je neko ime u svetu umetnosti, eee, onda bi se to zvalo "instalacija" (u nekim drugim granama "performans", ...) i onda bi bilo vauu i masno koštalo. Pa zar nema gomila motora/kola i ostalih upotrebnih predmeta koji su nam dizajnom grozni (iako su ga radili celi timovi za lepe pare) a opet su nekom interesanti pa i lepi? Šta god da radi, ako zanatski dobro odradi, ima smisla, pa makar samo vlasniku. ps. jedva čekam fotke gotovog (ako se za takav rad ikad može reći da je završen) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs...cin/60418.phtml ovaj lik zivi u zemunu...video sam tu ladu nivu x puta i nemoze da se poredi sa skuterom... jer sve na toj ladi ima nekog reda i smisla ali skuter izgleda kao iz kamiona da je ispao ili bas kako ga je dcNiko opisao! evo ti nesto po tvom ukusu :zdravo:ako kazes da je i ovo extra idem da se ubijem ko siroce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Haaahaha ne naravno da ne msm bez ovih kindjula i djindjula mozda al ne svidja mi se u opste sto je najgore ikad bi sve to poskidao izgledao bi kao da je stvarno tako neodrzavan i shvatash a ovaj skuter shto sam ja postavio brate vidi se iz aviona da je namerno ovakav realno niko ne bi ovoliko zapustio motor a i da bi se sve ovo izdeshavalo npr ovim maskama i oklopu onda da i ne spominjemo ram, masina koliko bi to tek bilo unakazeno Jedno je iskopati motor ispod neke shupe i voziti dok ne rikne a drugo je dobar motor srediti (unakaziti) namerno, Samo zao mi neshto da ga ovako sredim tako da ce vestacka trava najverovatnije biti na njemu a znam jednog coveka ima padr frijeva i jednog opasno drljavog pa bi tog za 100e (na 12 mesecnih rata) uzeo i sredio (unakazio) Tako da danju podsticem ljude da misle na ekolosku krizu i globalna zagrevanja, a nocu s ovim drugim plasim decu a bogami i ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 16, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan . . jednog opasno drljavog pa bi tog za 100e (na 12 mesecnih rata) uzeo i sredio (unakazio) Jes' da je kriza, al' ti ga pretera: 100e na 12 rata?! A jel' imaš kešovinu za brusne ploče bar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan colibri daj reci sta ima smisla na onoj ladi kod pinokia majke ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan majke ti...evo... detaljno objasnjenje posto nisi razumeo! kad bih ovo dvoje poredili (kola i motor) lada bi pobedila :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...