Zeljkamp 3293 Napisano Februar 3, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju enduro jakna BMW Savanna. Ima sve protektore (laktovi, ramena i ledja) i u odlicnom je stanju, sto se i vidi na fotografijama. Napominjem da jakna nije nigde pocepana i da svi ziperi rade savrseno. Goretex ulozak ne ide uz nju jer ga nemam. Reflektujuce trake na ramenima imaju sitne flekice koje bi trebalo da spadnu kada se jakna opere i to je ujedno i jedina "mana" jakne. Tacan broj jakne ne znam jer se izbrisao, ali moja procena je da je 56-58. Reference radi, ja imam 121kg, visok sam 188cm i meni je jakna taman. "Maneken" na fotografijama sam ja, pa sami prosudite. Moje subjektivno misljenje je da bi u jaknu mogli da udju ljudi 5kg tezi, ali i 10kg laksi od mene. Najbolje bi bilo da se jakna proba. CENA : 120e Tel. 065/877-7776 Dragan aka Zeljkamp (kako vam lakse) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 4, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto si uvukao stomak na slikama??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, mogao si i da je plakneš, lečka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 4, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto si uvukao stomak na slikama??? Da bi ti pit'o! A, mogao si i da je plakneš, lečka... Jesam al' izgleda da nisam kako treba. Ovoliko obozavalaca BMW-a a niko ni rec da kaze... Jel jakna ne valja, veliki ili mali broj, jel mozda cena jaka?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Februar 6, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan A, kol'ko može da razvije...? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 6, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mnooooogo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 6, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Eno prodajem jaknu, kupi zeni da ima kad se vozite u bembari ..ili daj neku Alfa romeo da se djoramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 6, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zena mi ima 2-3 jakne i cetvrta joj ne treba, narocito sada kada nemamo ni skuter (zbog koga sam ovu jaknu i oglasio). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 8, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ovoliko obozavalaca BMW-a a niko ni rec da kaze... Jel jakna ne valja, veliki ili mali broj, jel mozda cena jaka?! Odlična je jakna ne brini. O ceni će sud da da kupac. Strpi se malo, sigurno će da ode Ja sam se nedavno ponovio a i da nisam boja mi ne odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ah ta boja... Levi i desni rukav u macro modu da se vidi da stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 24, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jul 8, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 100e !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jul 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase nije fiksna cena ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jul 19, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena, prednost mobilni telefon sa androidom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 21, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 90e !!! Moze i zamena uz moju doplatu za OVO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 12, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 80e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 28, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8.000 dinara ! Jakna je u super stanju i ne mogu da verujem da niko nije zainteresovan ?! Jel cena velika, u cemu je problem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 30, 2013 (promenjeno) Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Boja, veličina, nema zimsku postavu, prljava, skupa... Promenio Septembar 30, 2013 član roar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 30, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja je realna cena po tebi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad bi ja uzeo... za neku cenu..... al mi se cini da bi mi bila velika u rukavu , a uska u stomaku 126 kg / 182 cm ...sta mislish? A i svidja mi se boja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koja je realna cena po tebi ? Trenutno na ovim nasim prostorima realna cena ne postoji. Kriza je ucinila svoje, licno nisam u situaciji da izdvojim toliki novac za takvu jaknu mada bih voleo da je posedujem isto tako bih voleo i motor tog proizvodjaca da posedujem ali sta da se radi nema se, budi strpljiv odredi neku najnizu cenu i musterija ce se naci, srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 1, 2013 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad bi ja uzeo... za neku cenu..... al mi se cini da bi mi bila velika u rukavu , a uska u stomaku 126 kg / 182 cm ...sta mislish? A i svidja mi se boja Mislim da ce ti biti taman. Najbolje je da probas. Mogu da ti je posaljem na adresu i ako ti ne odgovara ti je slobodno vrati. Trenutno na ovim nasim prostorima realna cena ne postoji. Kriza je ucinila svoje, licno nisam u situaciji da izdvojim toliki novac za takvu jaknu mada bih voleo da je posedujem isto tako bih voleo i motor tog proizvodjaca da posedujem ali sta da se radi nema se, budi strpljiv odredi neku najnizu cenu i musterija ce se naci, srecno sa prodajom Sto se cene tice, ne znam sta da kazem... Znam da je nova bila skupa u PM ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidi sa Popsijem , Arakisom ili nekim drugim , ako ti ne dolazis na Gulash 12-og...da ponese. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidi sa Popsijem , Arakisom ili nekim drugim , ako ti ne dolazis na Gulash 12-og...da ponese. ja bolje da ti je ne donosim... jel ako budem imao para kod sebe džaba ćeš je probati :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...