Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZRX 1200R

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R

Dakle ovako, novi sam na forumu pa ukoliko tema nije na mjestu molim moderatora da je premjesti. Odlucio sam da u majstora u Subotici dam izraditi komplet oklope od karbona za moj motor. Kako mi je sve skupa malo daleko i nezgodno a i izrada odredenih kalupa zahtjeva mnogo vremena koje nemogu bit bez motora odlucio sam potrazit vasu pomoc, ukoliko ima dobrovoljaca koji bi tom majstoru "posudivao" dio po dio da napravi kalupe u razdoblju od dva mjeseca. Naravno original oklopi se pri izradi kalupa ne ostecuju na nijedan nacin. Ja placam i troskove izrade kalupa koji poslje ostaju u majstora te se karbonski dijelovi mogu dalje proizvoditi po znatno povoljnijoj cijeni od one koju ja placam. Ukoliko ima zainteresirane brace bajker koji su voljni pomoci javite se molim vas! :)

Da napomenem, radio bi

- prednji blatobran

- prednju masku

- rezervoar

- bocne oklope

- rep

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

. Ja placam i troskove izrade kalupa koji poslje ostaju u majstora te se karbonski dijelovi mogu dalje proizvoditi po znatno povoljnijoj cijeni od one koju ja placam.

Ја ти не могу помоћи зато што немам тај мотор, али мислим да у овоме што сам цитирао дебело грешиш!!!

Мислим да ти треба да платиш делове које желиш, а како ће он то да изведе није на теби да платиш. У реду је да му позајмиш мотор да направи калуп, али ако ти плаћаш калуп онда он припада теби а не мајстору и требао би га добити са све деловима!

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R

pa zapravo dogovor je da placam samo dio troskova izrade kalupa, majstor radi svoj posao ima svoju cijenu i sa svime time je jeftinije nego sto bi me doslo da narucijem iz USA. Ako neko stvarno ima takav motor stvarno bi bio zahvalan na pomoci, moguca je i novcana naknada po dogovoru...napominjem, dijelovi se kopiraju bez ikakvih ostecenja, jedina je caka da npr maska mora stat par dana kod njega, zatim blatobran, pa jedna bocna plastika pa druga...tako da se motor svejedno moze vozit...mnogo je zgodnije nego da ja saljem sve odjednom i cekam mjesec dana...

Da i zaboravio sam majstor je Boba Vukomanovic..... vjerujem da ima dobrih ljudi 0namigivanje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja