chuky 94 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kao sto naslov kaze potreban mi je rukohvat suvozaca za Hondu CBR f4, ako neko ima ili ako neko zna nekog koji mozda ima, il ako neko zna nekog a taj neko zna nekog.... a hteo bi mozda da proda (ev. pokloni) bio bih mu bas zahvalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Deki-moto, covek prodaje polovne delove, imas broj na moto-berzi. Ja sam ga zvao informativno kada sam kupio CBR, imao je delove za f4i. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovakav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...