SADAN 862 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Otvori ovo i tu imas teme ko donosi sa Ebay-a http://forum.bjbiker.../99-berzamoto-/ tu su EBAY KUPOVINA ON-LINE NARUCIVANJE oba momka su O.K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mo19ki53 0 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala SADAN-u na smernicu gde mogu da pronadjem stvari kije me interesuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, prostudiraj i ovo, mozda ti odgovara: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50690-roba-iz-luisa/page__st__280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mo19ki53 0 Napisano Maj 20, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalan sam i tebi BOKI.64 na preporuci na kom forumu da idem.Ja sam stara garda motorista od 71.god vozim motore i imam dva Nemacka oldtajmera i jednog koji ide ka tome samo je Japanac.Sa kompjuterima sam poceo skoro pa se ne snalazim najbolje i zato sam zahvalan na svakom ukazanom putokazu koji me upucuju na odredjene forume koji su za mene interesantni,a verujem i za jos neke slicne meni koji kasne sa znanjem informatike.Upravo listam on-line narucivanje,a ebay kupovina sam prelistao do zadnje stranice i odusevljen sam koliko sam Milos izbacuje podatka na kojim sajtovima sve moze da se pretrazuje koga sta zanima.Unapred se zahvaljujem svakome na preporukama i adresama bilo dobavljaca,servisa,prodavnica ili klubovima ljubitelja odredjenih marki motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je trenutni aktivan dobavljac robe, s obzirom da sam cuo da Sekula vise ne radi, a mozda i gresim...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja. Sad sam na putu, vracam se polako. Za ostale radnje je malo kasno za ovu turu, jedino cu jos svracati u LOUIS. Mozda cu ici sredinom maja jos koji put do H Greicke-a. PP sa siframa do sutra ujutru do 9h. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja. Sad sam na putu, vracam se polako. Za ostale radnje je malo kasno za ovu turu, jedino cu jos svracati u LOUIS. Mozda cu ici sredinom maja jos koji put do H Greicke-a. PP sa siframa do sutra ujutru do 9h. Pozz Imaš li mogućnosti da iz Louis-a doneseš: https://www.louis.de/en/einkauf/warenkorb Baš bi se obradovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, pogrešan link, ovo mi treba: https://www.louis.de/en/artikel/usb-universal-plug/10032985?list=166451445&filter_article_number=10032985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 9, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Sticajem okolnosti za mesec dana (08.06.2016.) ću proći kroz Filah (Villah) na putu za Touratech Travel Event 2016. Vraćam se 14.06.2016. Ako nekome nešto treba iz Louis-a ili Hein Gericke (neke sitnice koje mogu motorom da ponesem) neka mi pošalje na PP. Uslovi su sledeći i od njih nema odstupanja ni u kom slučaju i ni za koga: - Cena je kao na Louis sajtu u trenutku kupovine u prodavnici. Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko nešto u međuvremenu poskupi ili pojeftini. Ako poskupi i ako budem u mogućnosti javiću se iz prodavnice. Ako ne uspem da se javim neću uzeti. Ako pojeftini, dobićete ga po toj nižoj ceni ako je i u prodavnici pojeftinilo. - Plaćanje je OBAVEZNO pre polaska na put (nemam para ni za sebe, pa ne mogu da plaćam od svojih para). Rok za plaćanje je 07.06.2016. Može na moj privatni račun u dinarima ili lično u EUR. - Ne mogu da snosim odgovornost ukoliko artikala ne bude bilo kada ja budem u radnji. Ako ne donesem robu, vraćam pare kada se vratim sa puta. - Kabaste stvari na žalost ne mogu da ponesem motorom. Ako vam ti uslovi odgovaraju odlično. Za sve dodatne informacije pišite na PP. Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevarabundevara 0 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dajte pliz br telefona od tog Sekule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan 0649334444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li je neko skoro narucivao nesto iz polo-a i, ako jeste, preko koga je islo? pregledah celu temu, ali su postovi poprilicno stari i ne znam koliko su aktuelni kontakti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sekulu, sve isto, broj telefona, nema provizije, cene ko na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 1, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan bera donosi robu iz polo-a, 10% provizije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxpayne 5 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li Bera jos radi? Ima li neko kontakt? Video sam neki broj na pocetku teme ali nije aktivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima da li neko donosi opremu iz Pola, stradala mi kaciga pa mi je prilicno hitno. Interior lining N43 Air/G4.2 Pro | NOLAN Interior lining N43 Air/G4.2 Pro - Pads - Spare Parts - Visor & Spare Parts - Helmets & Eyewear WWW.POLO-MOTORRAD.COM . Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Sekula radi i Polo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi, danas sam pitao coveka. A Bera se ne javlja. Ima li jos neko mozda ko se bavi time?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2019 at 5:16 PM, MilosSani said: I mene zanima da li neko donosi opremu iz Pola Sent from my iPhone using Tapatalk I mene zanima isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Radi Bera Polo, javio mi se covek kasnije. Doduse, ja sam kupio ovu postavu kod nas, ali mi je potvrdio da donosi opremu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, MilosSani said: Radi Bera Polo, javio mi se covek kasnije. Doduse, ja sam kupio ovu postavu kod nas, ali mi je potvrdio da donosi opremu. Sent from my iPhone using Tapatalk Ako moze Berin broj telefona ovde ili na pp posto u temi ima njamanje 2 razlicita pa ne znam koji je aktuelan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...